راز خوشمزگی سالاد یونانی و نکات سالاد یونانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ته چین و فوت و فن ته چین رستورانی با ماست معمولی
راز خوشمزگی ته چین راز خوشمزگی ته چین مرغ و فوت و فن ته چین رستورانی با ماست معمولی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی ته …
راز خوشمزگی شیرینی یاقوتی و فوت و فن شیرینی یاقوتی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی یاقوتی راز خوشمزگی شیرینی یاقوتی و فوت و فن شیرینی یاقوتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی یاقوتی، گوهری درخشان …
راز خوشمزگی حلوا کاسترد و فوت و فن حلوا کاسترد خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوا کاسترد راز خوشمزگی حلوا کاسترد و فوت و فن حلوا کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوا کاسترد یکی از …
راز خوشمزگی سالاد یونانی
راز خوشمزگی سالاد یونانی و نکات سالاد یونانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سالاد خیار یونانی، به دلیل سادگی در تهیه و مواد تشکیل دهنده مغذی مانند خیار، پیاز و سایر صیفیجات، در بین غذاهای بینالمللی محبوبیت زیادی دارد. این سالاد، سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی چون ویتامین C است و به همین خاطر هم به عنوان یک پیشغذای لذیذ و هم به عنوان یک وعده غذایی مناسب برای گیاهخواران توصیه میشود. اگر علاقهمند به یادگیری روش تهیه سالاد خیار یونانی با ماست یا پنیر فتا هستید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد خیار یونانی
خیار ۳ تا ۴ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
ماست یونانی پرچرب نصف فنجان
برگ جعفری ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه یا سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه از هر کدام، ۴/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد خیار یونانی
اولین قدم در تهیه سالاد خیار یونانی، شستن و آبکشی برگهای جعفری است تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، جعفری را به صورت ریز خرد کنید.
سپس، خیارها را بشویید و به قطعات دلخواه تقسیم کنید. پیاز را نیز پوست بکنید، بشویید و به شکل خلالی برش دهید.
بعد از آن، ماست را در کاسهای بریزید و با استفاده از چنگال کمی هم بزنید. به این ماست، جعفری خرد شده، پودر سیر، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید.
پس از آن، خیارهای خرد شده و پیازها را در ظرف سالاد بریزید و سس ماستی را روی آنها اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس به طور یکنواخت با مواد دیگر ترکیب شود.
در پایان، سالاد خیار یونانی را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی در هم ترکیب شوند و سپس آماده سرو باشد.
مواد لازم برای تهیه سالاد خیار یونانی با پنیر فتا
خیار ۲ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
زیتون سیاه ۸ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
فلفل دلمهای رنگی ۱ عدد
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک به مقدار لازم
آب لیموترش تازه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد خیار یونانی با پنیر فتا
ابتدا، خیار و پیاز را به شکل حلقههای باریک برش داده و درون یک کاسه بریزید. پس از آن، گوجه فرنگیها را به شکل مکعبهای بزرگ خرد کنید و به مخلوط خیار و پیاز اضافه نمایید.
اگر خیارهای استفاده شده بزرگ هستند، آنها را به صورت عمودی برش دهید و به شکل نیمه دایرههای نازک خرد کنید.
سپس، فلفل دلمهایهای رنگی را به صورت ریز خرد کرده و با سایر مواد ترکیب نمایید.
در مرحله بعد، زیتونها را نصف کرده، هستههای آنها را جدا کنید و به همراه روغن زیتون و آب لیموی تازه به سالاد اضافه کنید.
در مرحله بعدی تهیه سالاد خیار یونانی با پنیر فتا، سرکه بالزامیک و نمک را به سالاد افزوده و مواد را به خوبی هم بزنید.
در نهایت، پنیر فتا را به قطعات کوچک مکعبی خرد کرده و بر روی سالاد بپاشید. سپس، ظرف را با سلفون بپوشانید و سالاد را برای حدود یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی رژیمی
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
فیله مرغ: ۳۴۰ گرم
گوجه گیلاسی: ۳۵گرم (حدود ۶ تا ۸ گوجه)
خیار بزرگ خرد شده: نصف یک عدد
پیاز قرمز: نصف یک پیاز
پنیر فتا: ۸۵ گرم خرد شده
زیتون: یک سوم فنجان
نعناع خرد شده و تازه: ۳ قاشق غذاخوری
کاهو خرد شده: ۴ فنجان
طرز تهیه سالاد یونانی رژیمی
روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.
ماهیتابهای را برای پختن مرغ روی شعله بالا قرار دهید.
مرغها را با کمی روغن زیتون آغشته کرده و به آنها نمک و فلفل بزنید. سپس، هر طرف مرغ را روی حرارت بالا بپزید.
پس از پخت، مرغ را روی یک تخته برش قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، پنیر فتا، زیتون و نیمی از نعناع را به همراه سرکه اضافه کنید.
مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید و به سالاد اضافه کنید. به آرامی سالاد را هم بزنید.
چهار بشقاب آماده کنید و در هر یک از بشقابها یک کاسه کاهو بریزید.
مقدار مساوی از سالاد را به هر بشقاب اضافه کرده و باقیمانده نعناع را بر روی هر بشقاب پخش کنید.