راز خوشمزگی کیک خرمالو و نکات پخت کیک خرمالو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی ناگت مرغ پنیری و فوت و فن ناگت مرغ پنیری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ناگت مرغ پنیری و فوت و فن ناگت مرغ پنیری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ناگت مرغ پنیری راز خوشمزگی ناگت مرغ پنیری و فوت و فن ناگت مرغ پنیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ناگت …

راز خوشمزگی رولت هندوانه ای و فوت و فن رولت هندوانه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی رولت هندوانه ای و فوت و فن رولت هندوانه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی رولت هندوانه ای راز خوشمزگی رولت هندوانه ای و فوت و فن رولت هندوانه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. رولت …

راز خوشمزگی شامی نخود و فوت و فن شامی نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی نخود و فوت و فن شامی نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی نخود راز خوشمزگی شامی نخود و فوت و فن شامی نخود خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شامی نخود یکی از …

راز خوشمزگی کیک خرمالو

کیک خرمالو سانازسانیا طرز تهیه کیک خرمالو خانم صرافها کیک خرمالو آشپزخانه کوچک من کیک خرمالو بدون تخم مرغ کیک خرمالو بدون فر کیک خرمالو پاپیون کیک خرمالو نی نی سایت کیک خرمالو معصومه رسولی

راز خوشمزگی کیک خرمالو و نکات پخت کیک خرمالو خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کیک خرمالو هم مثل کیک کدو حلوایی، یکی از متفاوت‌ترین عصرانه‌هایی است که در پاییز می‌توانید تجربه کنید. خرمالو، این میوه پاییزی شیرین، طعم خاص و طبع گرم دارد و کیک خرمالو یکی از راه‌های خوب بهره‌مند شدن از خواص خرمالو است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک خرمالو را بررسی کنیم و روش‌های پخت آن را هم با فر و هم بدون فر یاد بگیریم.

مواد لازم

پوره خرمالو۱ و ۱٫۲ پیمانه

خرمالوی خرد شده۱ پیمانه

شکر سفید۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

شکر قهوه‌ای۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

تخم‌مرغ بزرگ۳ عدد

عصاره وانیل۲ قاشق چای‌خوری

آرد همه‌کاره۳ پیمانه

بیکینگ‌پودر۱ قاشق غذاخوری

دارچین۲ قاشق چای‌خوری

نمک۱ قاشق چای‌خوری

روغن مایع۱ پیمانه

مواد لازم برای رویه پنیری

پنیر خامه‌ای۱۲۰ گرم

کره ۳ قاشق غذاخوری

پودر قند۲ پیمانه

دارچین۱٫۲ قاشق چای‌خوری

عصاره وانیل۱٫۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. قالب مخصوص تهیه کیک را هم چرب کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، پوره خرمالوی رسیده (می‌توانید خرمالو را پوست کنده و سپس با چنگال له کنید) تخم‌مرغ، شکر سفید و قهوه‌ای، روغن و وانیل را باهم خوب ترکیب کنید تا تمام مواد یکدست شوند.

در یک کاسه دیگر، آرد را الک کرده و با بیکینگ‌پودر، نمک و دارچین مخلوط کنید. سپس این مواد خشک را هم به مواد کاسه قبلی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. پس از ترکیب شدن تمام مواد باهم، ۱ پیمانه خرمالوی خرد شده را هم به ترکیب اضافه کرده و این بار به آرامی هم بزنید تا خرمالوها له نشوند.

مایه کیک را در قالبی که از قبل چرب کرده‌اید، بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. در پایان این مرحله، یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید. چنانچه کیک شما خوب پخته باشد، خلال دندان تمیز بیرون می‌آید و به آن کیک نمی‌چسبد. در غیر این صورت، مجددا به کیک زمان بدهید تا بپزد.

در طول مدتی که کیک داخل فر است، رویه پنیری را تهیه کنید. برای این کار، کره به دمای محیط رسیده و پنیر خامه‌ای را در یک کاسه بزرگ ریخته و با استفاده از همزن دستی یا برقی، آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

پودر قند، دارچین و وانیل را کم‌کم به مواد اضافه کنید و بین هر بار اضافه کردن، مواد را هم بزنید تا رویه شما یکدست و خامه‌ای شود.

بعد از بیرون آمدن کیک از داخل فر و پس از اینکه خوب خنک شد، روی آن را با رویه پنیری بپوشانید و پس از تزیین با پودر دارچین و تکه‌های خرمالو، سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل، بنا به ذائقه خودتان می‌توانید به این کیک میخک، زنجبیل آسیاب شده و/یا جوز هندی اضافه کنید تا طعم متفاوت‌تری بگیرد. همچنین این کیک را علاوه بر خرمالو، با سیب و آناناس هم می‌توانید تهیه کنید.

تهیه کیک خرمالو بدون فر

همان‌طور که اشاره کردیم، کیک خرمالو از جمله کیک‌های خوش‌طعم پاییزی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که آن را دوست نداشته باشد. با این حال چنانچه در خانه فر ندارید نگران نباشید، چراکه این کیک خوشمزه را روی گاز و بدون نیاز به فر هم می‌توانید تهیه کنید.

برای تهیه کیک خرمالو بدون فر، پس از اینکه مایه کیک را طبق دستور بالا تهیه کنید، کف قابلمه موردنظرتان را خوب چرب کنید. برای توزیع بهتر حرارت و ته نگرفتن کیک، روی گاز خود یک شعله پخش‌کن قرار دهید. سپس مایه کیک را در قابلمه ریخته و به مدت حدودا ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت به آن اجازه بدهید تا بپزد.

نکته: بهتر است دور در قابلمه‌تان یک دم‌کنی قرار داده یا دور آن دستمال مخصوص آشپزخانه بپیچید. این کار، باعث ایجاد بخار بیشتر در قابلمه و بهتر پختن کیک شما می‌شود.

چکار کنیم کیک خرمالو خمیر نشود

خمیر شدن کیک، معمولا به دلیل نسبت نادرست میان مواد خشک و تر، در ترکیب مواد اولیه کیک رخ می‌دهد. برای جلوگیری از این اتفاق، حتما ترکیب درست را در تهیه هر نوع کیک رعایت کرده و از پیمانه استاندارد استفاده کنید.

همچنین گاهی اوقات خمیر شدن کیک، به دلیل درست رعایت نشدن زمان پخت کیک یا درست نبودن درجه حرارت فر رخ می‌دهد. پس لازم است به این قضیه هم توجه کنید.

نحوه نگهداری کیک خرمالو

بر هیچکس پوشیده نیست که بهترین زمان خوردن هر نوع کیک، بلافاصله و در همان زمان پخت است. با این حال برای نگهداری از باقیمانده کیک خرمالوی خود، می‌توانید آن را تا ۴ روز در ظرف دربسته در یخچال و تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.