راز خوشمزگی هواری میگو و فوت و فن هواری میگو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی اکبر جوجه اصلی و فوت و فن برای نرم شدن اکبر جوجه
راز خوشمزگی اکبر جوجه راز خوشمزگی اکبر جوجه اصلی و فوت و فن برای نرم شدن اکبر جوجه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی ماکارونی و …
راز خوشمزگی دسر نارنگی و فوت و فن دسر نارنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی دسر نارنگی راز خوشمزگی دسر نارنگی و فوت و فن دسر نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دسر نارنگی، با طعم …
راز خوشمزگی بسبوسه و فوت و فن بسبوسه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بسبوسه راز خوشمزگی بسبوسه و فوت و فن بسبوسه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بسبوسه یک شیرینی سنتی و بسیار خوشمزه …
راز خوشمزگی هواری میگو
راز خوشمزگی هواری میگو و فوت و فن هواری میگو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
هواری میگو، این غذای دریایی خوشعطر و طعم، ریشه در فرهنگ غنی و کهن جنوب ایران، به ویژه استانهای ساحلی خلیج فارس دارد. این غذا که در زبان محلی به آن “میگو پلو” یا “میگو دمپخت” نیز میگویند، از دیرباز مهمان سفرههای مردم این مناطق بوده و با طعم و عطر بینظیر خود، همواره مورد استقبال قرار گرفته است. در گذشته، هواری میگو اغلب در مناسبتهای خاص و جشنها تهیه میشده و به دلیل استفاده از میگوهای تازه صید شده، طعم و عطری بینظیر داشته است. امروزه نیز این غذای خوشمزه جایگاه ویژهای در سفرههای مردم جنوب ایران دارد و با وجود تغییراتی که در طول زمان در دستور پخت آن ایجاد شده، همچنان اصالت و طعم بینظیر خود را حفظ کرده است.
مواد اولیه برای تهیه هواری میگو (برای ۴ نفر)
میگو: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۴ حبه
گشنیز و شوید تازه: ۵۰۰ گرم
تمر هندی: به مقدار لازم
ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مرحله به مرحله با طرز تهیه هواری میگو
میگوها را پاک کرده و بشویید. سپس آنها را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
گشنیز و شوید را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید. سبزیها را تفت دهید تا نرم شوند و آب آنها کشیده شود.
تمر هندی را در مقداری آب گرم حل کرده و از صافی رد کنید. سپس آب تمر هندی را به سبزیها اضافه کنید.
میگوهای مزهدار شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
برنج را از قبل خیس کرده و آبکش کنید. سپس برنج را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید تا روی برنج را بگیرد. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
پس از اینکه برنج دم کشید، هواری میگو را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
راز خوشمزگی هواری میگو
راز خوشمزگی هواری میگو در استفاده از میگوهای تازه و با کیفیت، سبزیهای تازه و معطر و ادویههای مناسب نهفته است. همچنین تفت دادن کامل سبزیها و میگوها باعث میشود طعم و عطر آنها به خوبی در غذا پخش شود. استفاده از تمر هندی نیز طعم ترش و مطبوعی به هواری میگو میدهد.
نکات تکمیلی
میتوانید به جای تمر هندی از آبلیمو یا آب نارنج نیز استفاده کنید.
میتوانید مقداری گوجه فرنگی رنده شده نیز به مواد اضافه کنید.
میتوانید هواری میگو را با ماهی یا مرغ نیز تهیه کنید.
میتوانید هواری میگو را با انواع ترشی و سالاد سرو کنید.
۱۰ مورد از خواص هواری میگو
منبع غنی از پروتئین
تامین کننده انرژی مورد نیاز بدن
حاوی امگا ۳ و بهبود سلامت قلب و عروق
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود سلامت استخوانها و دندانها
کمک به رشد و ترمیم بافتهای بدن
بهبود عملکرد سیستم عصبی
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن
کنترل قند خون
بهبود سلامت پوست و مو