راز خوشمزگی خوراک میگو و نکات پخت خوراک میگو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی پاستیل زنجبیلی و نکات پاستیل زنجبیلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پاستیل زنجبیلی و نکات پاستیل زنجبیلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پاستیل زنجبیلی راز خوشمزگی پاستیل زنجبیلی و نکات پاستیل زنجبیلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پاستیل زنجبیلی، که در واقع به شکل …

فوت و فن خوراک قارچ و راز خوشمزگی خوراک قارچ خوشمزه و خانگی

فوت و فن خوراک قارچ و راز خوشمزگی خوراک قارچ خوشمزه و خانگی

فوت و فن خوراک قارچ فوت و فن خوراک قارچ و راز خوشمزگی خوراک قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خوراک قارچ یکی از …

راز خوشمزگی آش شولی و فوت و فن آش شولی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش شولی و فوت و فن آش شولی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش شولی راز خوشمزگی آش شولی و فوت و فن آش شولی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش شولی، گوهری از …

راز خوشمزگی خوراک میگو

طرز تهیه خوراک میگو با سیب زمینی طرز تهیه خوراک میگو با قارچ و سیب زمینی طرز تهیه خوراک میگو ساده خوراک میگو ایتالیایی خوراک میگو فرانسوی دوپیازه میگو نواب ابراهیمی طرز تهیه خوراک میگو بندری خوراک میگو با سبزیجات

راز خوشمزگی خوراک میگو و نکات پخت خوراک میگو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر شیفته غذاهای دریایی و مخصوصاً میگو هستید و همچنین به سلامتی‌تان اهمیت می‌دهید، توصیه می‌کنم حتماً درست کردن خوراک میگوی بندرعباسی را امتحان کنید. این غذا، که از نظر شکل و طعم شباهت‌هایی به قلیه ماهی دارد، تفاوت‌های قابل توجهی نیز با آن دارد. قلیه میگو بندرعباسی با طعم خاص و منحصربه‌فرد خود می‌تواند یک تجربه خوشمزه و متفاوت برای شما فراهم کند.

مواد لازم

میگو ۳۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد درشت

سیر ۲ حبه

رب گوجه‌ فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ½ فنجان

آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی

زیره‌سبز و پودر تخم‌ گشنیز به مقدار کافی

طرز تهیه

برای آماده‌سازی خوراک میگو مجلسی، ابتدا میگوها را داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس، سیرها را پوست کنده و رنده می‌کنیم و به میگوها اضافه می‌کنیم، همراه با نمک و فلفل سیاه.

پس از آن، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، و زیره سبز را به میگوها اضافه می‌کنیم و آنها را به آرامی ماساژ می‌دهیم تا ادویه‌ها به خورد میگوها بروند. سپس کاسه میگوها را با سلفون می‌پوشانیم.

میگوها را برای ۱۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شوند. در ادامه، پیاز را پوست کنده و خرد می‌کنیم و تابه‌ای مناسب را انتخاب می‌کنیم.

روغن مایع را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم. پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و زردچوبه را نیز افزوده و تفت می‌دهیم تا پیاز طلایی شود.

سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم. قارچ‌ها و فلفل دلمه‌ای را شسته، قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و به همراه آب لیموی تازه به تابه اضافه می‌کنیم. پس از ۳ دقیقه، فلفل دلمه‌ای خرد شده را نیز اضافه می‌کنیم.

پس از ۳ دقیقه تفت دادن فلفل دلمه‌ای، میگوهای مزه‌دار شده را از یخچال برداشته و به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و تفت می‌دهیم. سپس زعفران دم کرده را افزوده و تابه را می‌بندیم.

خوراک میگو را ۱۰ دقیقه روی حرارت نگه داریم تا کاملا پخته شود. مراقب باشید میگوها را بیش از حد سرخ نکنید تا سفت نشوند. در نهایت، خوراک میگو را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با پلو سرو می‌کنیم.

راز خوشمزگی خوراک میگو

برای حفظ شکل مناسب و جلوگیری از تبدیل شدن میگو به شکل حلزونی هنگام سرخ شدن، پیش از پختن، چهار برش به عمق نیم سانتی‌متر در پشت میگو ایجاد کنید.

برای اینکه میگوها سفت نشوند، آب نمک و دو قاشق سرکه را در قابلمه بریزید. میگوهای خام را برای ۱۰ ثانیه در آن بجوشانید، سپس آنها را آبکش کنید.

یک نکته مهم در مورد طبخ میگو سرخ شده، رفع بوی زهم آن است. برای این منظور، میگوها را پس از تمیز کردن در ترکیب ادویه‌جات، آب لیمو و غیره قرار دهید و برای حداقل ۲ ساعت بگذارید تا طعم مواد به خوبی جذب میگو شود.

از بین بردن رگ پشت میگو نیز در کاهش بوی زهم موثر است. در برخی رستوران‌ها این رگ برداشته نمی‌شود، اما اگر خودتان مایل به برداشتن آن هستید، میگوها را پاک کنید و سپس یک برش در پشت میگو ایجاد کنید تا رگ راحت‌تر بیرون آید. در میگوهای کوچکتر، خارج کردن این رگ ساده‌تر است.

روش هایی برای گرفتن بوی زهم میگو

برای مرینیت کردن میگو و حذف بوی نامطبوع آن، می‌توانید برای هر کیلوگرم میگو، دو قاشق روغن زیتون، یک چهارم قاشق غذاخوری نمک، کمی فلفل سیاه و پاپریکا، یک قاشق مرباخوری گراماسالا و چهار قاشق غذاخوری سرکه سفید را در کاسه‌ای ترکیب کنید. میگوهایی که رگ‌های سیاه آن‌ها برداشته شده‌اند را در این مخلوط قرار دهید و بگذارید استراحت کنند.

این ترکیب موثر در حذف بوی زهم میگو است و برای بهبود طعم آن‌ها، افزودن زعفران غلیظ نیز پیشنهاد می‌شود.

هنگام سرخ کردن میگو، شعله را بر روی حالت متوسط تا بالا تنظیم کنید تا از آب انداختن و پخته شدن میگوها جلوگیری شود و آن‌ها کریسپی شوند.

میگو سرخ شده را می‌توانید با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید و معمولا با سس‌های مختلف مانند تارتار، سس تند یا کچاپ میل می‌شود.

اگر می‌خواهید میگو را در سالاد استفاده کنید، قبل از اضافه کردن آن به سالاد حتما باید آن را سرخ کرده یا بپزید.

میگو سرخ شده همچنین می‌تواند همراه با برنج سفید یا برنج زعفرانی سرو شود.

در صورت سرو میگو به عنوان یک وعده غذایی مجلسی، استفاده از زعفران دم کرده در مواد مرینیت توصیه می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.