;
راز خوشمزگی خوراک لوبیا و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی - مُچُم
راز خوشمزگی تیرامیسو و نکات تهیه تیرامیسو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی تیرامیسو و نکات تهیه تیرامیسو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی تیرامیسو راز خوشمزگی تیرامیسو و نکات تهیه تیرامیسو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی مدرن است که از زمان اختراع …

راز خوشمزگی خورش نخود فرنگی و فوت و فن خورش نخود فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش نخود فرنگی و فوت و فن خورش نخود فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش نخود فرنگی راز خوشمزگی خورش نخود فرنگی و فوت و فن خورش نخود فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش نخود …

راز خوشمزگی کوکو ماکارونی و فوت و فن کوکو ماکارونی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو ماکارونی و فوت و فن کوکو ماکارونی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو ماکارونی راز خوشمزگی کوکو ماکارونی و فوت و فن کوکو ماکارونی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از غذاهای محبوب و …

راز خوشمزگی خوراک لوبیا

راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا نی نی سایت فوت و فن خوراک لوبیا چیتی برای غلیظ شدن خوراک لوبیا؟ ادویه خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا قرمز برای 4 نفر ادویه خوراک لوبیا خوراک لوبیا با آرد خوراک لوبیا برای 4 نفر

راز خوشمزگی خوراک لوبیا و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی و نکات پخت خوراک لوبیا در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

استفاده از ادویه‌ها: اضافه کردن ادویه‌هایی مانند زردچوبه، کمی فلفل سیاه، پودر گشنیز و زیره سبز می‌تواند بهبود طعم لوبیا را به ارمغان بیاورد. این ادویه‌ها به طعم و آرومایی خوراک اضافه می‌کنند.

استفاده از سبزیجات: اضافه کردن سبزیجات می‌تواند طعم و رنگ لوبیا را بهبود بخشد. می‌توانید از سبزیجاتی مانند ریحان، تره فرنگی و جعفری استفاده کنید. این سبزیجات تازگی و تنوع به غذا اضافه می‌کنند.

استفاده از سس‌های خوشمزه: اضافه کردن سس‌های خوشمزه مانند سس باربیکیو، سس فلفلی و سس تند می‌تواند طعم لوبیا را بهبود بخشد و به آن عمق و تنوع بدهد. با توجه به ترجیحات خود، می‌توانید از انواع مختلف سس‌ها استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا

لوبیا چیتی: ۲ پیمانه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
قارچ: ۱۰ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آب جوش: چهار لیوان

آموزش پخت خوراک لوبیا

لطفاً قبل از پخت لوبیا، آن را از شب قبل خیس کنید و حدوداً ۲۴ ساعت با آب ولرم خیسانید. در صورتی که زمان کافی برای خیساندن ندارید، می‌توانید لوبیا را در قابلمه‌ای با آب جوش بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کنید.

سپس پوست پیاز را بردارید و آن را خرد کنید. در صورت تمایل می‌توانید پیاز را رنده کنید. پیاز خرد شده را در یک قابلمه قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق قرار داده و پیاز را تفت دهید تا نرم و سبک شود.

پس از اینکه پیاز کمی طلایی شد، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا را به قابلمه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. به مدت حدود دو تا سه دقیقه اجازه دهید تا رب گوجه‌فرنگی با پیاز سرخ شود. برای حفظ رنگ و طعم بهتر، مهم است که رب گوجه‌فرنگی را بیش از حد تفت ندهید. به محضی که رب گوجه‌فرنگی رنگ باز کرد، دیگر نیازی به ادامه سرخ کردن آن نیست.

در این مرحله، لوبیای چیتی را به قابلمه اضافه کرده و با پیاز و رب چند دقیقه تفت می‌دهیم. سپس آب جوش را به آن اضافه کرده و درب قابلمه را می‌گذاریم و حرارت اجاق گاز را کم می‌کنیم تا لوبیا کم کم بپزد. یک ساعت بعد از اینکه لوبیا جوشید، سیب زمینی را پوست کرده و به صورت درسته به قابلمه خوراک لوبیا اضافه می‌کنیم. سپس حرارت اجاق گاز را کم کرده و اجازه می‌دهیم خوراک لوبیا با شعله کم بپزد تا آماده و خوشمزه شود.

یک ساعت پس از اضافه کردن سیب زمینی، آن را از قابلمه خارج و به یک کاسه منتقل می‌کنیم، سپس یک یا دو ملاقه آب لوبیا را به همراه سیب زمینی در کاسه ریخته و آن را به گونه‌ای می‌کوبیم که سیب زمینی کاملاً له شده و پوره شود. سپس پوره سیب زمینی را به قابلمه خوراک لوبیا بازمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم خوراک بجوشد و لعاب بیاندازد. در این مرحله، اگر حس کردیم خوراک شما بیش از حد سفت و کم آب شده است، یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم. بهتر است از اضافه کردن آب بیش از حد به خوراک لوبیا پرهیز کنیم، زیرا بعد از اضافه کردن قارچ در مراحل آخر پخت، خوراک لوبیا کمی آب می‌اندازد.

در نیم ساعت پایانی پخت، قارچ‌های خرد شده و شسته شده را به خوراک لوبیا اضافه کرده و اجازه می‌دهیم حدود نیم ساعت با قارچ بجوشد. در انتهای پخت، اجاق گاز را خاموش می‌کنیم. در این مرحله، خوراک لوبیا غلیظ و خوشمزه کاملاً آماده سرو است. برای افزودن عطر و طعم به خوراک لوبیا، می‌توانید آن را با آبلیمو یا آب نارنج تازه و گلپر میل کنید. لذت ببرید!

رموز خیلی مهم در پخت خوراک لوبیا

در صورتی که به دلیل محدودیت زمان، نتوانید لوبیا را برای خیساندن به مدت چند ساعت در آب قرار دهید، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید. لوبیا را به مدت پنج دقیقه بجوشانید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. سپس پس از یک ساعت، آبکش کنید و با ادامه دادن به مرحله دوم، غذا را پخت کنید.

برای پختن لوبیا، بهتر است پنج برابر حجم آن را در آب استفاده کنید. در صورتی که به دلیل دیرپزی یا استفاده از حرارت بیشتر، آب لوبیا تمام شده و آن هنوز پخته نشده است، می‌توانید آب جوش اضافه کنید.

برای افزایش رنگ و طعم غذا، می‌توانید رب گوجه فرنگی را تفت دهید. این کار باعث می‌شود غذا جذاب‌تر به نظر برسد و طعمش بهبود یابد.

برای استفاده از عصاره گوشت یا مرغ در خوراک لوبیا، پودر عصاره را در آب حل کرده و آن را به جای آب برای رقیق کردن سس استفاده کنید.

اگر لوبیا پوست خارج شده است یا با تمام رعایت موارد، نمی‌توانید آن را پزید، احتمالاً جنس لوبیا کیفیت خوبی ندارد.

کالری خوراک لوبیا چقدر است

یک کاسه خوراک لوبیا چیتی یا قرمز به وزن ۱۰۰ گرم خام، حدوداً ۴۵۰ کالری دارد. اضافه کردن قارچ به خوراک لوبیا، تغییر چشمگیری در کالری آن ایجاد نمی‌کند؛ هر ۱۰۰ گرم قارچ سفید تنها ۲۲ کالری دارد.

لوبیا چیتی یا قرمز و سایر حبوبات، علاوه بر اینکه حاوی بیشترین میزان فیبر در میان مواد غذایی هستند، از نظر مصرف فیبر برای سلامتی بسیار حائز اهمیتند. مصرف فیبر، علاوه بر ایجاد سیری و پرکردن معده، به سلامتی اعضای بدن مانند سیستم گوارشی و قلب کمک می‌کند. لذا، مصرف فیبر برای حفظ سلامتی بسیار اهمیت دارد.

راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا نی نی سایت فوت و فن خوراک لوبیا چیتی برای غلیظ شدن خوراک لوبیا؟ ادویه خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا قرمز برای 4 نفر ادویه خوراک لوبیا خوراک لوبیا با آرد خوراک لوبیا برای 4 نفر

راز خوشمزگی خوراک لوبیا

برای کاهش نفخ و جوشیدگی لوبیا چیتی، توصیه می‌شود قبل از پخت، آن را حتماً از شب قبل خیس کنید. اما اگر این کار را فراموش کرده‌اید، می‌توانید دو سه ساعت قبل از پخت، لوبیا چیتی را با آب جوش خیس کنید و سپس آن را پخته و به خوراک خود اضافه کنید.

برای جایگزینی آب لیموترش، می‌توانید از سرکه استفاده کنید.

زمان پخت لوبیا چیتی بستگی به سایز و نوع آن، و همچنین نوع دستگاه پخت مانند زودپز یا دیرپزی که استفاده می‌کنید، دارد.

برای لعاب دادن به خوراک، می‌توانید یک قاشق غذاخوری جو را پودر کنید و به آن اضافه کنید، اما استفاده از پوره سیب زمینی، طعم و مزه خوراک را بهبود بسیاری می‌بخشد.

در خوراک لوبیا چیتی، سبزیجات مورد استفاده سلیقه‌ای است و در صورت دلخواه می‌توانید آنها را حذف کنید و فقط از یک سیب زمینی کوچک برای پوره کردن و لعاب دادن به خوراک استفاده کنید.

در هنگام تهیه خوراک لوبیا چیتی، می‌توانید براساس سلیقه خودتان، مواد دیگری مانند ماش یا عدس و غیره، و همچنین ادویه‌های مختلفی مانند دارچین یا سماق را به آن اضافه کنید.

خوراک لوبیا چیتی در برخی مناطق، علاوه بر اینکه به صورت یک غذای کاملاً گیاهی و بدون گوشت تهیه می‌شود، از گوشت قلقلی سرخ شده در تهیه آن نیز استفاده می‌شود.

برای افزایش لعاب و قوام خوراک لوبیا چیتی، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت داده و رنگ آن را تغییر دهید، سپس آن را به قابلمه لوبیا چیتی اضافه کرده و هم بزنید تا با هم پخته شوند.

در تهیه خوراک لوبیا چیتی، بهتر است از لوبیا چیتی با کیفیت و درجه یک استفاده کنید که رنگ شفافی داشته باشد.

مدت زمان پختن لوبیا چیتی بستگی به نوع و اندازه آن، و همچنین نوع دستگاه پختی که استفاده می‌کنید، دارد. زمانی که برای پخت آن مشخص می‌شود، تنها به عنوان یک راهنمای کلی قابل استفاده است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 خرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.