راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شاهی حلیم و فوت و فن شاهی حلیم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شاهی حلیم و فوت و فن شاهی حلیم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شاهی حلیم راز خوشمزگی شاهی حلیم و فوت و فن شاهی حلیم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شاهی حلیم، یکی از …

راز خوشمزگی نمک پاره و فوت و فن نمک پاره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نمک پاره و فوت و فن نمک پاره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نمک پاره راز خوشمزگی نمک پاره و فوت و فن نمک پاره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نمک پاره، این چاشنی …

راز خوشمزگی پوآچا گوشت و فوت و فن پوآچا گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پوآچا گوشت و فوت و فن پوآچا گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پوآچا گوشت راز خوشمزگی پوآچا گوشت و فوت و فن پوآچا گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پوآچا، این نان خوشمزه …

راز خوشمزگی شیرین عسل

طرز تهیه شیرین عسل با پودر کاکائو طرز تهیه شیرین عسل با مارشمالو طرز تهیه شیرین عسل نی نی سایت طرز تهیه شیرین عسل با ژلاتین طرز تهیه شیرین عسل بدون ژله طرز تهیه شیرین عسل با ساقه طلایی طرز تهیه شیرین عسل آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرین عسل بدون همزن برقی

راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرین عسل، یکی از دلپذیرترین و به یادماندنی‌ترین خوراکی‌ها است که اغلب ما با طعم و مزه‌اش آشنا هستیم. این شیرینی با وجود تنوع فراوان در انواع تنقلات، همچنان جایگاه خاص خود را با روکش شکلاتی و کرم متفاوتش که اکنون در طعم‌های گوناگون عرضه می‌شود، حفظ کرده است. خانه‌پز کردن انواع شیرینی و تنقلات، یک فعالیت دوست‌داشتنی و لذت‌بخش است، و شیرین عسل یکی از گزینه‌هایی است که ما رسپی ساده‌ای برای آن تدارک دیده‌ایم، تا شما بتوانید به راحتی این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم

پودر ژله موز یا آلوورا ۱ بسته

آب جوش ۱/۳ پیمانه

بیسکویت ساقه طلایی ۲ بسته

شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم

روغن مایع ۵ ق غذا خوری

اسانس موز دلخواه چند قطره

طرز تهیه شیرین عسل

ابتدا، ژله را درون کاسه‌ای بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید. سپس، برای ذوب کردن دانه‌های ژله، روش بن ماری را به کار ببرید که شامل قرار دادن کاسه روی حرارت غیر مستقیم بخار آب است. برای این کار می‌توانید از مایکروویو یا سولاردم به مدت ۱ دقیقه با قدرت ۱۰۰ استفاده کنید. پس از آن، صبر کنید تا ژله کمی خنک شود و سپس اسانس موز را به آن اضافه کنید.

وقتی ژله کمی خنک شد، با استفاده از همزن برقی با سرعت بالا شروع به هم زدن کنید تا زمانی که مانند خامه سفید و به حد متوسط سفت شود. سپس ژله آماده شده را داخل قیف بریزید.

بیسکویت ساقه طلایی را در دست بگیرید و کمی از ژله را روی آن بریزید. سپس یک بیسکویت دیگر روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید. پس از آن، بیسکویت‌ها را برای نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا رطوبت ژله را جذب کنند و نرم شوند.

بعد، شکلات را خرد کرده، در کاسه‌ای بریزید و به روش بن ماری یا در سولاردم ذوب کنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات روان شود. شیرین عسل‌ها را در شکلات غوطه‌ور کرده، تا کاملاً با شکلات پوشانده شوند، سپس آن‌ها را روی یک توری فلزی قرار دهید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

راز خوشمزگی شیرین عسل

استفاده از روغن مایع در شکلات موجب می‌شود که شکلات بیش از حد خشک نشود، در نتیجه خوردن آن راحت‌تر خواهد بود.

بیسکویت ساده را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

اگر از ژله با طعم استفاده می‌کنید، نیازی به اضافه کردن اسانس ندارید. اما در صورت استفاده از ژله آلوئه‌ورا، افزودن کمی اسانس توصیه می‌شود.

پیش از شروع به هم زدن ژله، می‌توانید دو قاشق غذاخوری شکر یا عسل به آن اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.