راز خوشمزگی شیرینی قیطونی و نکات پخت شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کشک محلی و فوت و فن کشک محلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کشک محلی و فوت و فن کشک محلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کشک محلی راز خوشمزگی کشک محلی و فوت و فن کشک محلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کشک محلی، غذایی است …

راز خوشمزگی شوید پلو با ماهیچه و فوت و فن شوید پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شوید پلو با ماهیچه و فوت و فن شوید پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شوید پلو با ماهیچه راز خوشمزگی شوید پلو با ماهیچه و فوت و فن شوید پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی فرنچ تست و فوت و فن فرنچ تست خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فرنچ تست و فوت و فن فرنچ تست خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فرنچ تست راز خوشمزگی فرنچ تست و فوت و فن فرنچ تست خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فرنچ تست، این صبحانه …

راز خوشمزگی شیرینی قیطونی

شیرینی قیطونی نی نی سایت شیرینی قیطونی با روغن مایع شیرینی فلوگر شیرینی قیطونی خانم گلاور طرز تهیه شیرینی بازاری شیرینی دادلی خانم جمشیدیان چرا شیرینی نعلی خشک میشود شیرینی نعلی آشپزخانه کوچک من

راز خوشمزگی شیرینی قیطونی و نکات پخت شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

قیطونی یا غلتونک، شیرینی محبوب نوروزی است که با دستور پخت ساده، زیبایی و رنگارنگی خود توجه ها را جلب می‌کند. شما می‌توانید با انتخاب مواد دلخواه خود، شیرینی قیطونی را به سلیقه خود تزئین کنید. برای دستیابی به نتیجه مطلوب در تهیه این شیرینی‌های نوروزی، استفاده از ترازو برای اندازه‌گیری دقیق مواد توصیه می‌شود. این امر به دلیل اینکه پایه اصلی بسیاری از شیرینی‌ها از کره و روغن تشکیل شده و ورز دادن بیش از حد می‌تواند باعث ریختن روغن و خشک شدن شیرینی پس از پخت شود، اهمیت دارد. در صورت عدم دسترسی به ترازو، ما به شما راهنمایی‌های لازم را برای استفاده از پیمانه‌ها ارائه خواهیم داد تا به آسانی این شیرینی را برای عید آماده کرده و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.

مواد لازم

آرد سفید ۱۴۰ گرم

آرد برنج ۴۰ گرم

آرد نخودچی ۸۰ گرم

پودر قند ۱۲۰ گرم

روغن قنادی ۱۱۰ گرم

پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری

گلاب ( برای غلطاندن) به مقدار لازم

پودر نارگیل رنگی، پودر مغزهای دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه

برای آغاز تهیه شیرینی، ابتدا تمام مواد را به دمای اتاق برسانید. سپس روغن قنادی نرم شده را کمی با همزن بزنید، پس از آن پودر شکر را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه دیگر هم بزنید.

آردهای آماده را سه بار از الک رد کرده و با مخلوط روغن و پودر شکر مخلوط کنید.

پس از آن، پودر زنجبیل و پودر هل را به مخلوط اضافه کرده و خمیر را با نوک انگشتانتان ورز دهید.

خمیر را با نایلون بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند (نیاز به قرار دادن در یخچال نیست).

برای شکل دادن به خمیر، بعد از استراحت، از خمیر تکه‌هایی به اندازه ۶ تا ۷ گرم جدا کرده و به شکل گلوله درآورید.

گلاب را در پیاله‌ای بریزید و خمیرهای گلوله شده را یکی یکی درون گلاب بیندازید و سپس سریع خارج کنید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در این فاصله، کاغذ رنگی در سینی فر قرار دهید، سپس گلوله‌های خمیر را در پودر نارگیل رنگی، پودر پسته یا بادام بغلتانید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید تا بپزند. سپس منتظر بمانید تا شیرینی‌ها خنک شوند.

در روش دیگر، داخل قابلمه پایه فلزی قرار دهید و آن را گرم کنید. سپس شیرینی‌ها را روی کاغذ روغنی در سینی چیده و روی پایه فلزی درون قابلمه بگذارید تا بپزند. این روش حدود ۱ ساعت طول می‌کشد و می‌توانید پس از نیم ساعت وضعیت شیرینی‌ها را بررسی کنید.

بعد از پخت، صبر کنید تا شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مناسب برای سرو بچینید.

راز خوشمزگی شیرینی قیطونی

برای به دست آوردن خمیری پوک و نرم، روغن و پودر قند را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا خمیر به خوبی شکل گیرد.

می‌توانید برای پوشش شیرینی‌ها از پودر هر نوع مغزی استفاده کنید، حتی کنجد.

در صورت استفاده از پودر نارگیل، زمان پخت کمی کمتر خواهد بود چرا که پودر نارگیل سریع‌تر از سایر پودرها رنگش تغییر می‌کند.

آردهای سبوس‌دار نیز می‌توانند برای تهیه این شیرینی به کار روند.

خمیر این شیرینی می‌تواند برای تهیه شیرینی‌های اسکار، دادلی، بهشتی و نخودچی نیز استفاده شود.

روغن جامد را نمی‌توان با کره جایگزین کرد.

برای آماده کردن پودر نارگیل رنگی، پودر نارگیل را در کیسه نایلونی ریخته و چند قطره رنگ خوراکی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً رنگی شود.

شما می‌توانید بین استفاده از پودر هل یا پودر زنجبیل یکی را انتخاب کنید.

شیرینی قیطونی (غلتونک) دارای ماندگاری بالایی است و می‌توان آن را در ظروف دربسته و در یخچال تا ۲ ماه نگهداری کرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.