راز خوشمزگی پیده اسفناج و فوت و فن پیده اسفناج خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش گوشت و فوت و فن آش گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش گوشت و فوت و فن آش گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش گوشت راز خوشمزگی آش گوشت و فوت و فن آش گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش گوشت، یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی سوهان کنجدی و فوت و فن سوهان کنجدی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوهان کنجدی و فوت و فن سوهان کنجدی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوهان کنجدی راز خوشمزگی سوهان کنجدی و فوت و فن سوهان کنجدی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوهان کنجدی یکی از شیرینی‌های …

راز خوشمزگی کباب بلدرچین و فوت و فن کباب بلدرچین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب بلدرچین و فوت و فن کباب بلدرچین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب بلدرچین راز خوشمزگی کباب بلدرچین و فوت و فن کباب بلدرچین خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بلدرچین، پرنده‌ای کوچک اما مغذی …

راز خوشمزگی پیده اسفناج

راز خوشمزگی پیده اسفناج و فوت و فن پیده اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیده اسفناج و فوت و فن پیده اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

پیده اسفناج، این غذای خوش‌عطر و طعم، ریشه در فرهنگ غنی ترکیه دارد. پیده که به نوعی پیتزای ترکی محسوب می‌شود، از دیرباز در تنورهای سنگی پخته می‌شده و در شکل سنتی خود، اغلب با گوشت تهیه می‌شده است. با گذشت زمان و تغییر ذائقه‌ها، پیده با انواع مواد غذایی از جمله اسفناج ترکیب شد و به یکی از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه تبدیل گردید. امروزه پیده اسفناج در سراسر جهان شناخته شده و طرفداران بسیاری دارد.

مواد اولیه برای تهیه پیده اسفناج

آرد: ۵۰۰ گرم

شیر ولرم: یک پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

شکر: یک قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

خمیر مایه فوری: یک قاشق غذاخوری

اسفناج: ۵۰۰ گرم

پیاز: یک عدد متوسط

سیر: دو حبه

پنیر فتا: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: یک عدد

کنجد: به میزان لازم

مرحله به مرحله با طرز تهیه پیده اسفناج

ابتدا خمیر مایه، شکر و شیر ولرم را مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل آید.

آرد، نمک و روغن را در ظرفی ریخته و مخلوط خمیر مایه را به آن اضافه کنید.

مواد را خوب ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

پنیر فتا را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

خمیر را به چانه‌های کوچک تقسیم کرده و هر چانه را به شکل بیضی باز کنید.

مواد میانی را روی خمیر پخش کنید.

لبه‌های خمیر را روی مواد برگردانید.

روی پیده‌ها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد بپاشید.

پیده‌ها را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

راز خوشمزگی پیده اسفناج

راز خوشمزگی پیده اسفناج در استفاده از مواد تازه و با کیفیت، ورز دادن خوب خمیر و پخت آن در فر با دمای مناسب است. همچنین می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود مانند فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا برای طعم‌دهی به مواد میانی استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای پنیر فتا از پنیرهای دیگر مانند پنیر موزارلا یا پنیر گودا استفاده کنید.

برای تهیه پیده اسفناج رژیمی، می‌توانید از آرد سبوس‌دار استفاده کرده و میزان روغن را کاهش دهید.

می‌توانید پیده اسفناج را به صورت لقمه‌ای یا مینی تهیه کنید.

پیده اسفناج را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی سبک یا میان وعده سرو کنید.

۱۰ مورد از خواص پیده اسفناج

منبع غنی از آهن و اسید فولیک

بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن

تقویت بینایی

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی

کمک به کنترل وزن

بهبود سلامت پوست و مو

تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها

افزایش انرژی و کاهش خستگی

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

پیشگیری از کم‌خونی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.