;
راز خوشمزگی سالاد اندونزی و نکات تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه شربت به لیمو خانگی

راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه شربت به لیمو خانگی

راز خوشمزگی شربت به لیمو راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه سالاد شربت به لیمو خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت به‌لیمو از جمله …

راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی تبریزی و قاشقی

راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی تبریزی و قاشقی

راز خوشمزگی کوکو سبزی راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی تبریزی و قاشقی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو سبزی یک نوع کوکو است که از تخم …

راز خوشمزگی بابا غنوش و نکات بابا غنوش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بابا غنوش و نکات بابا غنوش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بابا غنوش راز خوشمزگی بابا غنوش و نکات بابا غنوش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بابا غنوش، یکی از غذاهای لذیذ و …

راز خوشمزگی سالاد اندونزی

سالاد اندونزی برای مهمانی سالاد اندونزی با کشمش سالاد اندونزی رستورانی سالاد اندونزی با کاهو سالاد اندونزی نواب ابراهیمی سالاد اندونزی برای ۲۰ نفر طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس سالاد اندونزی ساده

راز خوشمزگی سالاد اندونزی و نکات تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد اندونزی به عنوان یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین سالادهای بومی کشور اندونزی شناخته شده و به دلیل طعم بی‌نظیرش، در سرتاسر دنیا محبوبیت یافته است. این سالاد در ایران نیز طرفداران زیادی دارد و در بسیاری از رستوران‌ها و فست‌فودهای ایران به عنوان یک گزینه غذایی محبوب سرو می‌شود.

مواد لازم

هویج ۲ عدد

خیارشور ۴ عدد

ذرت ۱/۲ پیمانه

کالباس ۱/۲ پیمانه خرد شده

کلم برگ قرمز ۱ پیمانه خرد شده

کلم برگ سفید ۲ پیمانه خرد شده

نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه

سس مایونز ۱/۲ پیمانه

کشمش پلویی به اندازه دلخواه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

اولاً، هویج‌ها را با روش بخارپزی تهیه می‌کنیم. برای این کار، یک قابلمه و آبکش فلزی انتخاب کرده که آبکش بر روی لبه‌های قابلمه قرار گیرد، نه درون آن. ۱ تا ۲ لیوان آب در قابلمه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا جوش بیاید.

پس از جوش آمدن آب، آبکش فلزی را روی قابلمه قرار داده، هویج‌ها را کامل یا نصف شده داخل آبکش می‌گذاریم و در قابلمه را می‌بندیم تا هویج‌ها با بخار بپزند.

بخارپز کردن هویج‌ها باعث حفظ فیبرهای آن‌ها می‌شود. کلم‌های سفید و قرمز را شسته، روی تخته با برش‌های نازک و رشته‌ای خرد می‌کنیم یا آن‌ها را رنده می‌کنیم.

برش نازک و رشته‌ای کلم‌ها، ظاهر سالاد را زیباتر می‌کند. نخود فرنگی‌های تازه را شسته، در قابلمه‌ای با آب و کمی نمک می‌ریزیم و ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط می‌پزیم.

ذرت را نیز به مدت ۵ دقیقه با کمی آب می‌پزیم. در کاسه بزرگی کلم سفید و قرمز خرد شده، ذرت و نخود فرنگی پخته را می‌ریزیم

و هویج‌های بخارپز شده را روی مواد رنده می‌کنیم. خیار شور را رنده کرده و آب اضافی آن را گرفته و به مواد در کاسه اضافه می‌کنیم.

کالباس را نیز رنده کرده یا رشته‌ای خرد کرده و به همراه کشمش پلویی به مواد اضافه می‌کنیم. نمک، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد مخلوط می‌کنیم تا کاملاً با سس آمیخته شوند

و سپس مخلوط را در ظرف مورد نظر ریخته، روی آن سلفون کشیده و ۱ تا ۲ ساعت در یخچال گذاشته تا سرد شود.

یکی از ویژگی های ااین سالاد این است که که می تواند به سلیقه خود مواد اولیه را حذف یا اضافه کنید.

راز خوشمزگی سالاد اندونزی

می‌توانید مواد سالاد اندونزی را با تغییر جملات به شکل زیر بازنویسی کنید:

“برای تهیه سالاد اندونزی، می‌توانید تنوعی به طعم و مواد آن اضافه کنید. نخود فرنگی و ذرت را ابتدا به صورت جداگانه با کمی نمک و آب بپزید. سپس کلم‌ها را پوست کن کرده و خلالی خرد کنید تا یک اندازه و ریز شوند. همچنین، اگر دلتان بخواهد، هویج را هم به صورت نگینی خرد کرده و با نخود فرنگی و ذرت بپزید، سپس هویج پخته شده را به سالاد اضافه کنید.

همچنین، سالاد اندونزی با کشمش و گردو نیز یک گزینه خوشمزه است. برای تهیه این نوع سالاد، گردوها را خرد کنید و کشمش را چند ساعت قبل از تهیه، درون آب خیس کنید تا نرم شوند، سپس آنها را به سالاد اضافه کنید. اگر می‌خواهید سالاد کم کالری‌تری داشته باشید، می‌توانید به جای سس مایونز از ماست استفاده کنید. همچنین، برای تازگی بیشتر و طعم بهتر، از کمی روغن زیتون نیز استفاده کنید.”

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.