;
راز خوشمزگی کنسرو نخود فرنگی و نکات تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شامی ترش و فوت و فن شامی ترش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی ترش و فوت و فن شامی ترش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی ترش راز خوشمزگی شامی ترش و فوت و فن شامی ترش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شامی ترش، که به نام …

راز خوشمزگی شکلات چیپسی و فوت و فن شکلات چیپسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شکلات چیپسی و فوت و فن شکلات چیپسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شکلات چیپسی راز خوشمزگی شکلات چیپسی و فوت و فن شکلات چیپسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. در سال ۱۹۳۷، در حالی …

راز خوشمزگی کشک بادمجان و فوت و فن کشک بادمجان مامان پز

راز خوشمزگی کشک بادمجان و فوت و فن کشک بادمجان مامان پز

راز خوشمزگی کشک بادمجان راز خوشمزگی کشک بادمجان و فوت و فن کشک بادمجان مامان پز در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کشک بادمجان یکی از غذاهای لذیذ با …

راز خوشمزگی کنسرو نخود فرنگی

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی کنسرو نخود فرنگی به انگلیسی کنسرو نخود فرنگی را باید جوشاند طرز پخت نخود فرنگی با پوست قیمت کنسرو نخود فرنگی فریز کردن نخود فرنگی نخود فرنگی آبپز زمان پخت نخود فرنگی

راز خوشمزگی کنسرو نخود فرنگی و نکات تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نخود فرنگی یکی از سبزیجات پرخاصیت و خوش طعم است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. این سبزی در تهیه بسیاری از غذاها و پیش‌غذاها از جمله سالاد ماکارونی، پیتزای سبزیجات، کوکو و سوپ به کار می‌رود.

نخود فرنگی عموماً در فصول سرد سال یافت می‌شود. این سبزی در فصل‌های بهار و پاییز به وفور یافت می‌شود و می‌توان آن را خریداری و فریز کرد تا در طول سال قابل دسترسی باشد.

مواد لازم

نخود فرنگی ۱ کیلوگرم

سرکه ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آب به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا، نخود فرنگی‌ها را از غلاف خارج کرده و زیر آب سرد بشویید. سپس، نخود فرنگی‌های تازه را درون قابلمه بریزید و با آب بپوشانید. قابلمه را روی شعله تند اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و نخود فرنگی‌ها را بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، نخود فرنگی‌ها را بررسی کنید. اگر پخته بودند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

در صورتی که نخود فرنگی‌ها هنوز پخته نشده بودند، باید زمان بیشتری روی حرارت بمانند تا کاملاً بپزند. پس از پخت کامل نخود فرنگی‌ها، اجازه دهید کمی سرد شوند و سپس سرکه و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید.

توجه داشته باشید که اضافه کردن سرکه و نمک به نخود فرنگی‌های داغ می‌تواند رنگ آن‌ها را تغییر دهد. سپس نخود فرنگی‌ها را در ظروف شیشه‌ای با درب فلزی بریزید و با آب بپوشانید.

درب ظروف را به گونه‌ای محکم ببندید که آب نتواند وارد آن شود. شیشه‌ها را برعکس درون یک قابلمه بچینید و آب را تا نیمه ظروف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

اجازه دهید آب داخل قابلمه برای ۳۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد تا هوای داخل ظروف کاملاً خارج شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، اجازه دهید کنسروها در دمای اتاق خنک شوند و سپس آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

بلانچ نخود فرنگی چیست

بلانچ کردن، تکنیکی رایج در آشپزی است که عمدتاً برای حفظ طراوت، طعم و رنگ سبزیجات به کار می‌رود. توصیه می‌شود قبل از فریز کردن نخود فرنگی‌ها، آن‌ها را بلانچ کنید تا بهتر نگهداری شوند.

برای این منظور، نخود فرنگی‌های تازه و بدون لک را انتخاب کنید. مهم است که نخودها را به سرعت از پوست خارج کنید تا تازگی و نرمی آن‌ها حفظ شود. اگر تعداد زیادی نخود فرنگی دارید، ممکن است نیاز به کمک داشته باشید، چرا که نخودها با گذشت زمان سفت می‌شوند. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. یک کاسه بزرگ مملو از آب و یخ آماده کنید. نخود فرنگی‌ها را برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش قرار دهید، سپس آن‌ها را بیرون آورده و فوراً در آب یخ قرار دهید و برای ۵ دقیقه در آن نگه دارید. پس از آن نخود فرنگی‌ها را در آبکش بریزید و آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی بسته‌بندی کنید. بهتر است نخود فرنگی‌ها را در بسته‌های کوچک و مقادیر کم بسته‌بندی نمایید.

علت دیر پختن نخود فرنگی

یکی از دلایل که باعث می‌شود پخت نخود فرنگی زمان‌بر باشد، فریز کردن آن‌ها به صورت خام است. برای اجتناب از این مسئله، پیشنهاد می‌شود پیش از فریز کردن، نخود فرنگی‌ها را کمی بپزید تا به حالت نیم‌پز درآیند، سپس آن‌ها را بسته‌بندی کنید و در فریزر نگهداری نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.