راز خوشمزگی گمج کباب و فوت و فن گمج کباب خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه و فوت و فن لوبیا پلو خوشمزه نذری

راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه و فوت و فن لوبیا پلو خوشمزه نذری

راز خوشمزگی لوبیا پلو راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه و فوت و فن لوبیا پلو خوشمزه نذری در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای بسیار خوشمزه …

راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو قارچ راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکو یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی فرنی و فوت و فن و فوت کوزه گری فرنی خوشمزه

راز خوشمزگی فرنی و فوت و فن و فوت کوزه گری فرنی خوشمزه

راز خوشمزگی فرنی راز خوشمزگی فرنی و فوت و فن و فوت کوزه گری فرنی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فرنی یکی از خوراکی‌هاست که به عنوان …

راز خوشمزگی گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب خانم نجاتی سبزی گمج کباب چیست طرز تهیه گمج کباب رشتی طرز تهیه گمج کباب با گوشت عکس گمج کباب طرز تهیه گمج کباب رستورانی طرز تهیه گمج کباب گیلانی با مرغ طرز تهیه گمج کباب بدون گردو

راز خوشمزگی گمج کباب و فوت و فن گمج کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

وقتی صحبت از گمج کباب رشتی به میان می‌آید، برخی تصور می‌کنند که این غذا یک دسته از کباب‌ها است، اما در واقعیت این طور نیست. گمج کباب، خورشتی سنتی با ریشه در منطقه زیبا و سرسبز شمال ایران است. دلیل این نامگذاری، پخت این خورشت در ظرفی سفالی به نام گمج است که در میان مردم گیلان رایج است.

مواد لازم برای تهیه گمج کباب

گوشت فیله یا بدون چربی نیم کیلوگرم

پیاز دو عدد متوسط

مغز گردو خرد یا پوره شده نصف یک فنجان

رب انار ملس سه قاشق غذاخوری

آب انار ملس سه قاشق غذاخوری

سبزی معطر ساطوری شده یک فنجان

نمک دو قاشق غذاخوری

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه نصف یک قاشق مرباخوری

آب پنج فنجان

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه گمج کباب

گمج کباب رشتی یک انتخاب عالی و چشمگیر برای پذیرایی از میهمانان است، چرا که این غذای سنتی هم طعم بی‌نظیری دارد و هم از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. برای آماده‌سازی یک گمج کباب رشتی درجه یک به سبک رستوران‌ها، لازم است که مراحل زیر را با دقت انجام دهید:

شروع کار با شستن گوشت و برش آن به قطعاتی بزرگ‌تر از معمول برای خورشت و سپس قرار دادن آن‌ها در صافی برای خشک شدن.

پیاز را خرد کرده و آماده کنید.

گمج یا در صورت نبود، یک قابلمه مناسب را بر روی شعله قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید تا گرم شود.

پیاز خرد شده را درون ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

گوشت را به مخلوط پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر یابد.

حالا رب انار را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت نرم شود و طعم رب انار را به خوبی در خود جذب کند.

گردو، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد در حال تفت اضافه کنید.

آب انار و سبزی‌های معطر را به ترکیب افزوده و خوب مخلوط کنید.

پس از تفت دادن کامل مواد، زمان اضافه کردن آب به خورشت فرا می‌رسد.

با اضافه کردن آب، شعله را افزایش داده و پس از آغاز به جوش آمدن خورشت، درب ظرف را ببندید و شعله را کاهش دهید تا خورشت به آرامی بپزد و عطر و طعم آن کامل شود.

پس از پخت ۲ تا ۳ ساعته، گمج کباب رشتی آماده سرو است و می‌توانید آن را در کنار برنج سرو نمایید.

طعم دهنده ها و ادویه های گمج کباب را بیشتر بشناسید

چوچاق، سبزی معطر منطقه‌ای است که در پخت گمج کباب رشتی به کار رفته، ولی در صورت نبودن آن، می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری چون نعناع، جعفری، یا گشنیز بهره ببرید.

برای افزودن طعم لذیذ به گمج کباب رشتی، در ابتدای پخت، چند قطعه کوچک دنبه گوسفند را به روغن اضافه کرده و آن‌ها را تفت دهید.

استفاده از رب آلو به جای رب انار می‌تواند تنوع طعمی جدیدی به گمج کباب ببخشد.

اگر تمایل به تندی بیشتر در گمج کباب دارید، فلفل قرمز را نیز به فهرست مواد اولیه خود افزوده کنید.

برای زیبایی بیشتر گمج کباب رشتی، می‌توانید از قطعاتی از مغز گردو برای تزئین استفاده نمایید.

زیتون، سبزی‌های خوراکی، انواع ترشی‌جات محلی و پیاز از جمله چاشنی‌هایی هستند که معمولاً در کنار گمج کباب سرو می‌شوند.

راز خوشمزگی گمج کباب

برای افزایش طعم و عطر گمج کباب رشتی، استفاده از کره یا روغن‌های محلی به جای روغن‌های رایج توصیه می‌شود. این تغییر سبب می‌شود که خورشت عطر و طعم دلپذیری پیدا کند. گمج کباب رشتی به عنوان یک خورشت سنتی، با میزان کمی آب سرو می‌شود؛ به نحوی که آب آن به طور کامل کاهش یافته و پس از تفت دادن در چربی خود، مقداری آب انار برای طعم دهی به آن افزوده می‌شود. همچنین، در برخی از رستوران‌ها برای افزودن به طعم و ظاهر غذا، چند برش گوجه فرنگی کبابی در کنار گمج کباب قرار داده می‌شود، که این بستگی به سلیقه شخصی شما دارد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.