راز خوشمزگی کوکو شکم پر و نکات پخت کوکو شکم پر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد گل کلم راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد …
راز خوشمزگی کوکو شکم پر
راز خوشمزگی کوکو شکم پر و نکات پخت کوکو شکم پر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای ساده و در عین حال خوشمزه است که میتوانید هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه کنید، به خصوص برای افطارهای ماه رمضان. این غذا با انواع مواد مختلفی پر میشود و سپس در روغن سرخ میشود. میتوانید از طیف گستردهای از مواد برای پر کردن داخل کوکو سیب زمینی شکم پر استفاده کنید.
راز خوشمزگی کوکو شکم پر
برای بهبود ظاهر کوکو سیب زمینی شکم پر و ایجاد پوستهای ترد، قبل از سرخ کردن آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در تابهای با روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند.
استفاده از سبزیهای معطر مانند پیازچه، جعفری، تره، گشنیز، شنبلیله، شوید، ترخون و مرزه، چه به صورت تازه و چه به صورت خشک، میتواند عطر و طعم کوکو سیب زمینی شکم پر را بهبود ببخشد.
در مواد داخلی کوکو سیب زمینی، میتوانید از تنوع بیشتری استفاده کرده و ذائقه خود را درگیر کنید. موادی مانند زرشک، گردو و کشمش را میتوانید درون مواد کوکو اضافه کنید.
برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با سوسیس یا کالباس، سوسیس یا کالباس خرد شده و سرخ شده را به مواد داخلی اضافه کنید. میتوانید این مواد را با پیاز، رب گوجه فرنگی و سبزیجات معطر ترکیب کنید و داخل کوکو بگذارید.
برای کوکو سیب زمینی شکم پر با مرغ، فیله مرغ را بپزید، ریشریش کنید و با پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویههای مورد علاقه تفت دهید و به عنوان مواد داخلی کوکو استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکو شکم پر با گوشت
سیب زمینی: ۶ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۱ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
سبزی معطر تازه: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کوکو شکم پر
ابتدا، برای پخت کوکو سیب زمینی شکم پر، سیب زمینیها را بشویید. سپس در قابلمهای نیمه پر از آب، سیب زمینیها را قرار داده و روی شعله قرار دهید تا کاملاً پخته شوند. همچنین میتوانید سیب زمینیها را بخارپز کنید. در همین زمان، مواد داخلی کوکو را آماده سازید.
پیاز را پوست کنده و رنده کرده، آب آن را بگیرید. برای جلوگیری از پاشیده شدن پیاز هنگام رنده کردن، قسمت ریشه را نبرید و پس از رنده کردن آن را دور بیندازید. سیر را نیز پوست کرده و رنده کنید.
در یک تابه، مقداری روغن ریخته و پیاز و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. زردچوبه، نمک، فلفل، پاپریکا و ادویههای دیگر مورد علاقه را اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آزاد شود و طعم خامی خود را از دست بدهد. پس از اینکه بوی زهم گوشت از بین رفت، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد داخلی خنک شوند. سیب زمینیهای پخته را پوست کنده و رنده کنید.
در کاسهای بزرگ، سیب زمینیهای رنده شده را قرار دهید. به آنها تخم مرغ، سبزیجات معطر، پودر سوخاری، نمک و فلفل سیاه و سایر ادویههای مورد علاقه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شکل خمیری بگیرد.
مقداری از خمیر سیب زمینی را بردارید، داخل دستتان فرم دهید و مقداری از مواد گوشتی را در مرکز قرار دهید. لبهها را به هم بچسبانید و کوکو را در دستتان پهن کنید.
مقدار کافی روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، کوکوها را در آن سرخ کنید و سعی کنید حرارت را ملایم نگه دارید تا کاملاً پخته و یکنواخت شوند.
پس از سرخ شدن هر دو طرف کوکوها، آنها را در ظرف مناسبی به همراه سبزی خوردن، سالاد یا انواع ترشی سرو کنید.
مواد لازم برای کوکو شکم پر با قارچ و پنیر
سیب زمینی: ۴ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پیازچه: ۴ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کوکو شکم پر با قارچ و پنیر
ابتدا برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر، سیب زمینیها را تمیز بشویید. سپس در قابلمهای که تا نیمه با آب پر شده، سیب زمینیها را اضافه کنید و آن را روی شعله قرار دهید تا سیب زمینیها به خوبی بپزند. شما همچنین میتوانید از روش بخارپزی برای پخت سیب زمینیها استفاده کنید. در حین پخت سیب زمینیها، مواد میانی کوکو را آماده کنید.
پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید. برای جلوگیری از پاشیدن پیاز، قسمت ریشه آن را نگه دارید و پس از رنده کردن دور بریزید. سیر را نیز پوست بکنید و رنده کنید.
در یک تابه، مقداری روغن ریخته، پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید. زردچوبه، نمک، فلفل، پاپریکا و دیگر ادویههای مورد علاقه خود را به مواد اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را نیز به مواد درون تابه بیفزایید.
رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ و طعم خامی خود را از دست بدهد. پس از اینکه بوی زهم گوشت چرخ کرده از بین رفت، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند. سیب زمینیهای پخته شده را پس از خنک شدن پوست بکنید و رنده کنید.
در یک کاسه بزرگ، سیب زمینیهای رنده شده را بریزید و به آنها تخم مرغ، سبزی معطر، پودر سوخاری، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.
مقداری از خمیر سیب زمینی را بردارید و کف دست خود شکل دهید. مواد میانی (گوشت چرخ کرده) را وسط خمیر قرار دهید و لبههای آن را به هم بچسبانید. میتوانید کوکو را به شکل گرد یا پهن درست کنید.
در مرحله نهایی، کوکوها را در مقدار کافی روغن سرخ کنید تا همه جوانب آن طلایی و برشته شوند. پس از سرخ شدن، کوکوها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس کوکوها را در ظرف مناسبی سرو نمایید.
تهیه کوکو شکم پر در فر
برای پخت کوکو سیب زمینی شکم پر در فر و بدون نیاز به استفاده از اجاق گاز، ابتدا فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سیب زمینیها را آبپز کرده و پوست بگیرید و آنها را پوره کنید. کف قالب مخصوص فر را با مقدار کافی روغن چرب نمایید.
یک لایه از پوره سیب زمینی را در کف قالب پهن کنید تا ضخامتی حدود ۳ سانتیمتر داشته باشد. روی این لایه، لایه میانی مورد نظرتان را قرار دهید و صاف کنید. سپس لایه دیگری از پوره سیب زمینی را روی مواد میانی بریزید و صاف کنید. قالب را در فر به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید تا سطح آن کاملاً طلایی و برشته شود. پس از پخت، کوکو را از فر خارج کرده و سرو نمایید.