راز خوشمزگی باتر چیکن و نکات پخت باتر چیکن خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیراشکی ترکی و فوت و فن پیراشکی ترکی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیراشکی ترکی راز خوشمزگی پیراشکی ترکی و فوت و فن پیراشکی ترکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیراشکی ترکی که با …
راز خوشمزگی باقالی و روش پخت سریع باقالی خشک و نکات پخت باقالی
راز خوشمزگی باقالی راز خوشمزگی باقالی و روش پخت سریع باقالی خشک و نکات پخت باقالی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باقالا، یکی از حبوبات خانوادهی حبوبات، در …
راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ تره فرنگی، با …
راز خوشمزگی باتر چیکن
راز خوشمزگی باتر چیکن و نکات پخت باتر چیکن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
باتر چیکن، که به عنوان یکی از خوشمزهترین غذاهای بینالمللی شناخته میشود، دارای طعمی منحصر به فرد است که پخت آن مطمئناً تجربهای لذتبخش خواهد بود. به همین دلیل، ما تصمیم گرفتهایم آموزش این دستور پخت خوشمزه را به شما ارائه دهیم.
مواد لازم برای باتر چیکن ماسلا
مرغ ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
ماست ۱۷۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز پودر شده نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند ۱ عدد
آبلیمو یا لیموترش تازه ۴ قاشق غذاخوری
گشنیز ۳۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آب جوش ۱۰۰ گرم
ادویه گرام ماسالا به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه باتر چیکن ماسلا
۵۰۰ گرم گوشت مرغ را بشویید و تمیز کنید، سپس با چاقو به قطعات کوچک تقسیم کنید. چهار قاشق غذاخوری آبلیمو و ۱۷۰ گرم ماست را به تکههای مرغ اضافه کرده و هم بزنید. قطعات مرغ را در ظرفی با درب بگذارید و آن را در یخچال نگه دارید.
یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و مقداری روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. دو عدد پیاز را پوست کنده، بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. پیازهای خرد شده را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
سه حبه سیر را پوست کنده و له کنید. سیر له شده را به پیازها اضافه کنید. یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل به همراه یک قاشق چایخوری زردچوبه، نصف قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده و نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و هم بزنید. مقداری ادویه گرام ماسالا نیز اضافه کنید.
۳۰ گرم کره را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و تکههای مرغ را با مخلوط پیاز و سیر ترکیب کنید. حرارت اجاق گاز را افزایش دهید تا مرغ به خوبی سرخ شود. یک عدد فلفل قرمز را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. ۱۰۰ گرم آب جوش به قابلمه اضافه کرده و منتظر بمانید تا مرغ پخته شود.
۳۰۰ گرم گشنیز تازه را خرد کرده و به باتر چیکن اضافه کنید. شعله اجاق گاز را خاموش کنید و غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید.
مواد لازم برای باتر چیکن با خامه
مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
خامه ۶۵ گرم
آب ۶۰ گرم
ماست ۱۵۰ گرم
پودر زنجیبل یک قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه باتر چیکن با خامه
یک تابه متوسط را آماده کرده و در آن مقداری روغن به همراه ۱۰۰ گرم کره بریزید. صبر کنید تا کره و روغن کاملا گرم شوند. چهار عدد پیاز را پوست کنده و با چاقو به شکل خلالی خرد کنید. پیازهای خلالی شده را در تابه تفت دهید.
یک ظرف شیشهای بردارید و درون آن یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز بریزید.
۱۵۰ گرم ماست را با ادویههای داخل ظرف ترکیب کنید. ۴۰۰ گرم گوشت مرغ را خرد کرده و در کاسهای بریزید. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با تکههای مرغ مخلوط کنید. تکههای مرغ را به پیازهای درون تابه اضافه کنید و ۶۰ گرم آب به تابه بیفزایید. در تابه را ببندید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مرغ کرهای هندی با خامه آماده شود.
مواد لازم برای باتر چیکن هندی با شیر
مرغ ۶۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۲۰۰ گرم
گوجهفرنگی ۲۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
تخمگشنیز پودر شده نصف قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد
نمک به میزان لازم
طرز تهیه باتر چیکن هندی با شیر
یک تابه متوسط انتخاب کرده و ۶۰۰ گرم گوشت مرغ را به تکهها برش دهید. مقداری روغن در تابه ریخته و اندکی صبر کنید تا روغن کاملا گرم شود. تکههای مرغ را در تابه سرخ کنید.
سپس یک قابلمه در نظر گرفته و ۲۰ گرم کره در آن بریزید. دو حبه سیر و یک عدد پیاز را پوست کنده و رنده کنید. سیر و پیاز رنده شده را به قابلمه اضافه کرده و یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل به آنها اضافه کنید.
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به همراه یک قاشق غذاخوری ادویه گرام ماسالا را به ترکیب پیاز و سیر بیافزایید و کمی نمک اضافه کنید. دویست گرم گوجهفرنگی را له کرده و به قابلمه اضافه کنید.
مرغ سرخ شده را به قابلمه بیفزایید و ۲۰۰ گرم شیر را نیز به مخلوط اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کرهای هندی با شیر آماده شود.