راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی و نکات پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بسبوسه و فوت و فن بسبوسه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بسبوسه راز خوشمزگی بسبوسه و فوت و فن بسبوسه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بسبوسه یک شیرینی سنتی و بسیار خوشمزه …
راز خوشمزگی میگو سوخاری و فوت و فن میگو سوخاری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی میگو سوخاری راز خوشمزگی میگو سوخاری و فوت و فن میگو سوخاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. میگو سوخاری، این غذای …
راز خوشمزگی گل کلم شور و فوت و فن گل کلم شور خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم شور راز خوشمزگی گل کلم شور و فوت و فن گل کلم شور خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …
راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی
راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی و نکات پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک کدو حلوایی، یکی از دسرهای محبوب و مناسب برای فصل پاییز است که در این زمان کدو به وفور یافت میشود. کدو حلوایی، که ریشههایی در مکزیک دارد، با رنگ نارنجی خود یادآور رنگهای گرم فصل پاییز است. به دلیل اندازه بزرگ و وزن سنگینش، به آن “کدو تنبل” میگویند. این کدو، علاوه بر اینکه در تهیه انواع شیرینیها کاربرد دارد، خواص بسیاری نیز دارد، مانند خاصیت ضدالتهابی، کمک به جلوگیری از پیری چشم، کاهش خطر ابتلا به سرطان و غنی بودن از مواد مغذی.
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
کدو حلوایی ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا کدوها را برش داده، پوست کنده و دانههای آنها را خارج میکنیم، سپس آنها را میپزیم. مهم است که کدوها در حین پخت آب نیندازند و پس از پخت، آنها را پوره میکنیم.
در مرحله بعدی، تخممرغها را به همراه شکر و وانیل برای ۷ دقیقه هم میزنیم تا رنگشان روشن شده و حجمشان دو برابر گردد.
سپس، روغن و شیر را اضافه کرده و آنها را به قدری هم میزنیم که با سایر مواد یکنواخت شوند.
در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و سه بار آنها را الک میکنیم و به تدریج به مخلوط اضافه میکنیم.
در نهایت، کدوی پوره شده را نیز افزوده و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا بافت یکنواختی حاصل شود.
سپس قالب کیک را با کره یا روغن جامد چرب کرده و با الک کردن آرد روی آن، آردپاشی میکنیم.
مواد را در قالب ریخته و برای ۵۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده است، میپزیم. پس از پخت، کیک را از قالب جدا کرده و به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا کیک کاملا خنک شود و به راحتی برش داده شود.
راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی
برای زیباسازی کیک، میتوانید قسمت بالای کدو را برش دهید و پس از پخت، آن را به عنوان تزئین روی کیک قرار دهید. همچنین، استفاده از شکلات پرتقالی ذوب شده برای تزئین سطح کیک توصیه میشود.
اضافه کردن دارچین به مواد کیک برای طعم دهی بیشتر و ایجاد عطر دلنشین، در صورت تمایل، انتخاب خوبی است.
استفاده از قالب با سوراخ وسط برای این کیک که بافتی سفت دارد، بسیار مناسب است.
قبل از قرار دادن کیک در فر، پاشیدن کمی کنجد روی سطح آن به طعم و ظاهر کیک افزوده میکند.
برای اطمینان از پخت کامل کیک، تا ۴۰ دقیقه در فر را باز نکنید. پس از گذشت این زمان، با استفاده از یک خلال چوبی بررسی کنید که آیا کیک پخته است یا نه. اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک آماده است و میتوانید آن را از فر خارج کرده و فوراً از قالب جدا کنید.