راز خوشمزگی نان کدو حلوایی و فوت و فن نان کدو حلوایی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد تبوله و فوت و فن سالاد تبوله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد تبوله و فوت و فن سالاد تبوله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد تبوله راز خوشمزگی سالاد تبوله و فوت و فن سالاد تبوله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد تبوله، با اصالت …

راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی و نکات شوید پلو با تن ماهی خوشمزه

راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی و نکات شوید پلو با تن ماهی خوشمزه

راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی و نکات شوید پلو با تن ماهی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …

راز خوشمزگی سالاد کاب و فوت و فن سالاد کاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کاب و فوت و فن سالاد کاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کاب راز خوشمزگی سالاد کاب و فوت و فن سالاد کاب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد کاب، این ترکیب …

راز خوشمزگی نان کدو حلوایی

راز خوشمزگی نان کدو حلوایی و فوت و فن نان کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان کدو حلوایی و فوت و فن نان کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نان کدو حلوایی، اگرچه امروزه به عنوان یک نان خوشمزه و سالم شناخته می‌شود، اما ریشه‌های آن به اعماق تاریخ بازمی‌گردد. استفاده از کدو حلوایی در پخت نان به دوران باستان برمی‌گردد، زمانی که مردم بومی آمریکا از این گیاه پرخاصیت در تغذیه خود بهره می‌بردند. با ورود اروپاییان به قاره آمریکا، کدو حلوایی به اروپا نیز راه یافت و به تدریج در آشپزی و پخت نان جای خود را باز کرد. امروزه، نان کدو حلوایی به عنوان یک نان پاییزی محبوب در سراسر جهان شناخته می‌شود و به دلیل طعم و عطر بی‌نظیر و خواص فراوانش مورد توجه قرار گرفته است.

مواد اولیه برای تهیه نان کدو حلوایی

برای تهیه یک نان کدو حلوایی خوشمزه و سالم، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

۴۰۰ گرم آرد گندم

۱ قاشق چای‌خوری خمیر مایه فوری

۱ قاشق چای‌خوری شکر

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۲۵۰ گرم پوره کدو حلوایی

۶۰ میلی‌لیتر روغن مایع

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چای‌خوری دارچین

۱/۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل

۱/۴ قاشق چای‌خوری جوز هندی

۱/۴ قاشق چای‌خوری میخک

مرحله به مرحله با طرز تهیه نان کدو حلوایی

در یک کاسه کوچک، خمیر مایه، شکر و ۱/۴ پیمانه آب گرم را مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل آید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و میخک را با هم مخلوط کنید.

پوره کدو حلوایی، روغن مایع و تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

خمیر مایه عمل آمده را به خمیر اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خمیر لطیف و کشسانی شود.

خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به شکل دلخواه فرم دهید.

نان را در سینی فر چرب شده قرار دهید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.

نان را به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود و صدای توخالی بدهد.

نان را از فر خارج کنید و بگذارید روی توری خنک شود.

راز خوشمزگی نان کدو حلوایی

راز خوشمزگی نان کدو حلوایی در استفاده از پوره کدو حلوایی تازه و با کیفیت، ادویه‌های گرم و معطر، و ورز دادن کافی خمیر نهفته است. همچنین، استراحت دادن کافی به خمیر قبل و بعد از فرم دادن، به پف کردن و لطافت نان کمک می‌کند.

نکات تکمیلی

می‌توانید به دلخواه مقداری گردو، کشمش یا دانه‌های آفتابگردان به خمیر اضافه کنید.

برای رومال نان، می‌توانید از مخلوط زرده تخم مرغ و شیر استفاده کنید.

نان کدو حلوایی را می‌توانید به مدت ۳-۴ روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

۱۰ مورد از خواص نان کدو حلوایی

سرشار از فیبر و کمک به هضم غذا

منبع غنی از ویتامین A و تقویت بینایی

حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و مبارزه با رادیکال‌های آزاد

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

کمک به کنترل قند خون

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت پوست

افزایش انرژی و کاهش خستگی

کمک به کاهش وزن

بهبود خلق و خو

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.