راز خوشمزگی بورانی اسفناج و نکات تهیه بورانی اسفناج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مسقطی و نکات تهیه مسقطی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مسقطی راز خوشمزگی مسقطی و نکات تهیه مسقطی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مسقطی یک نوع خوشمزه و ساده از حلوا است که …
راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بریلو راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بریلو، نامی آشنا برای قنادان و شیرینیپزان …
راز خوشمزگی کشک محلی و فوت و فن کشک محلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کشک محلی راز خوشمزگی کشک محلی و فوت و فن کشک محلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کشک محلی، غذایی است …
راز خوشمزگی بورانی اسفناج
راز خوشمزگی بورانی اسفناج و نکات تهیه بورانی اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
بورانی اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه است و خصوصیات فراوانی دارد. این غذا به عنوان یک پیش غذا مقوی و کامل، به ویژه در منوی ماه مبارک رمضان، مورد توجه قرار میگیرد.
بورانی اسفناج از ترکیب اسفناج تازه یا پخته با ماست چکیده یا ماست معمولی و کم چرب تهیه میشود. در این مقاله به شما نحوه تهیه بورانی اسفناج را آموزش خواهیم داد.
مصرف سبزیها به میزان کافی و داشتن تنوع در غذای روزانه توسط متخصصان تغذیه توصیه میشود. اما بسیاری از افراد از طعم سبزیها لذت نمیبرند و نمیتوانند آنها را به هر دلیلی خام مصرف کنند.
یکی از راههای افزایش مصرف سبزیها، تهیه بورانی خوشمزه به رنگهای متنوع است. بورانی مخلوطی از سبزیهای پخته و ماست است که به عنوان یک پیشغذا شناخته میشود. در این مقاله، با طرز تهیه چهار نوع محبوب بورانی آشنا خواهید شد.
میزان کالری متوسط این ۴ نوع بورانی بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلوکالری انرژی دارد. اگر این میزان را بین ۴ نفر تقسیم کنید، به ازای هر فرد حدود ۵۰ تا ۱۰۰ کیلوکالری انرژی تأمین میشود. اما نوع ماست و مقدار چربی آن تأثیر زیادی بر میزان کالری دارد و ممکن است انرژی مصرفی افزایش یابد. بنابراین، اگر از اضافه وزن رنج میبرید، بهتر است از ماست کم چرب برای تهیه این غذا استفاده کنید.
مواد لازم برای بورانی اسفناج مجلسی
اسفناج پاک کرده و شسته شده: ۱ کیلوگرم
ماست موسیر یا ماست چکیده: ۲ پیمانه
سیر: ۳ حبه
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه بورانی اسفناج مجلسی
ابتدا اسفناجها را بشویید و سپس بعد از خشک کردن کامل آب آنها، به اندازهای خرد کنید.
برای پخت اسفناجها نیاز به حداکثر ½ فنجان آب دارید تا نرم شوند (اگر آب اضافه نکنید، مشکلی پیش نمیآید). کافیست اسفناجها نرم شوند.
حالا سیرها را رنده کرده و به اسفناجها که در حال پخت هستند اضافه کنید. وقتی آب اسفناج کاملاً بخار میشود، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
به اسفناجها اجازه دهید خنک شوند، سپس با ماست مخلوط کرده و آماده برای سرو کردن باشند. دستور تهیه بورانی به اتمام رسید. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه بورانی اسفناج با گردو
در صورت تمایل، میتوانید به بورانی اسفناج مقداری گردو خرد شده اضافه کرده و اگر دوست دارید بورانی اسفناج تبریزی را تهیه کنید، میتوانید کشمش نیز به آن اضافه نمایید.
طرز تهیه بورانی اسفناج و سیب زمینی
در این روش پخت بورانی اسفناج، ابتدا اسفناجهای تازه و خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت دهید و منتظر بمانید تا اسفناج با آب خود نرم شود و بپزد. سپس سیب زمینیها را به اندازه مورد نیاز خرد کنید و در روغنی که قبلاً برای اسفناج استفاده کردهاید، تفت دهید. کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید سیب زمینیها نرم شوند و بپزند. بعد از آن، گردو خرد شده را تفت داده و به مخلوط سیب زمینی و اسفناج اضافه کنید. در نهایت، ماست، فلفل سیاه، و نمک را به مقدار دلخواه اضافه کرده و آماده به میزبانی کردن بورانی اسفناج با سیب زمینی خواهید بود.
طرز تهیه بورانی اسفناج و کشک
برای تهیه بورانی اسفناج با کشک، به جای ماست یا موسیر، از کشکی که با آب رقیق شده استفاده کنید و مراحل دیگر را همانند روشهای قبلی دنبال کنید.
راز خوشمزگی بورانی اسفناج
برای تهیه یک بورانی اسفناج خوشمزه، بهتر است از ماست موسیر به عنوان مواد اصلی استفاده کنید.
برای افزایش طعم بورانی اسفناج، میتوانید نعنا تازه ساطوری خرد شده یا نعنا خشک به همراه کمی پودر گل سرخ اضافه کنید.
برای تهیه بورانی اسفناج مناسب برای رژیم و غیر رژیمی، بهتر است فقط اسفناجها را با استفاده از بخارپز آماده کنید.
برای تزیین بورانی اسفناج، میتوانید از برگهای تازه رزماری و زرشک تازه نیز استفاده کنید.
این پیش غذا را میتوانید به عنوان یک غذای نونی سرو کنید.