راز خوشمزگی پیراشکی مرغ و نکات پخت پیراشکی مرغ خانگی
راز خوشمزگی کیک ماکارونی و فوت و فن کیک ماکارونی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک ماکارونی راز خوشمزگی کیک ماکارونی و فوت و فن کیک ماکارونی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک ماکارونی، این تلفیق …
راز خوشمزگی مربای شاتوت و فوت و فن مربای شاتوت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای شاتوت راز خوشمزگی مربای شاتوت و فوت و فن مربای شاتوت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شاتوت، یکی از مرباهای رنگارنگ …
راز خوشمزگی آش خمیری و فوت و فن آش خمیری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش خمیری راز خوشمزگی آش خمیری و فوت و فن آش خمیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش خمیری از جمله …
راز خوشمزگی پیراشکی مرغ
راز خوشمزگی پیراشکی مرغ و نکات پخت پیراشکی مرغ خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پیراشکی مرغ یکی از غذاهای محبوب و لذت بخش است که در سطح جهان شناخته میشود.
پیراشکی مرغ و سبزیجات یک غذای بسیار خوشمزه است و به عنوان یک انتخاب عالی برای کودکان شناخته میشود. با تهیه این پیراشکی، میتوانید کودکان را به خوردن سبزیجات ترغیب کنید.
تهیه این غذا زمان کمی را میطلبد و اگرچه به نظر ممکن است پیچیده باشد، اما با طراحی مناسب میتوانید به آسانی آن را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد
روغن مایع به میزان لازم
سینه مرغ خرد شده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
مخلوط سبزیجات ۲۰۰ گرم
قارچ نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن پودر شده ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی فیله و پوره شده ۳ تا ۴ عدد
استاک مرغ ۱۰۰ میلی لیتر
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
خمیر پیراشکی ۱ بسته
سس کچاپ به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی مرغ
یک تابه را روی حرارت قرار داده و درون آن روغن ریخته و اجازه داده تا روغن داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را در تابه افزوده و آنها را تفت داد تا نرم و شفاف شوند.
سینه مرغ را به پیازها اضافه کرده و تفت داد، سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت داد تا خوش رنگ شوند. پس از مدتی، مخلوط سبزیجات، قارچ، فلفل دلمهای، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.
آویشن، پوره گوجهفرنگی و استاک مرغ را به تابه حاوی مرغ اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
اجازه دهید مواد برای مدتی روی حرارت ملایم باقی بمانند تا آب آنها گرفته شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز را به مواد اضافه کنید.
یک قاشق سوپخوری از مواد را برداشته و روی خمیر پیراشکی قرار دهید، سپس خمیر پیراشکی را از وسط تا کنید و لبههای آن را به هم چسبانید. بقیه پیراشکیها را به همین ترتیب آماده کنید. سپس پیراشکیهای آماده شده را در تابهای حاوی روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند.
پس از سرخ شدن پیراشکیها، آنها را با کمک کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کنید و روی کاغذ روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود.
حالا پیراشکیهای شما آمادهاند و میتوانید آنها را همراه با سس کچاپ سرو کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.
تهیه پیراشکی مرغ در فر
ابتدا فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس پیراشکیها را در سینی فر میچینیم و روی آنها زرده تخم مرغ و کنجد رومال میکنیم. سپس سینی را در فر قرار میدهیم و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه پخت میکنیم تا پیراشکیها آماده شوند.
تهیه پیراشکی مرغ با خمیر یوفکا
برای تهیه پیراشکی مرغ با خمیر یوفکا، کافیست دو لایه از خمیر یوفکا را با اسپری آب نرم کنیم. سپس مخلوط گوشت مرغ را بین دو لایه نان یوفکا قرار دهیم و به صورت دلخواه بپیچیم. پیراشکی ها را می توانیم در فر یا در روغن بپزیم.
راز خوشمزگی پیراشکی مرغ
برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتر است از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید تا پیراشکی های شما خوشمزه تر شود و از ضررهای داغ شدن زیاد روغن در امان باشید، چرا که با حرارت زیاد روغن، دودی تولید می شود که سرطانزا است.
یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر می باشد که بهتر از ترکیب این دو برای تهیه خمیر پیراشکی استفاده کنید.
از خمیرهای آماده نیز می توانید برای طرز تهیه پیراشکی مرغ استفاده نمایید. اما خمیری که خودتان درست کنید بسیار لطیف تر و نرم تر خواهد شد و پیراشکی شما نیز پس از سرخ شدن نرم است.
زمانی که مواد پیراشکی را داخل خمیر ریختید، با استفاده از چنگال، لبه های خمیر را خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد.
سرو کردن پیراشکی همراه با سس بسیار لذت بخش و جذاب تر خواهد بود.
برای زیباتر شدن پیراشکی، قبل از سرخ کردن آنها، مقداری کنجد و خرفه را روی آنها بپاشید و سپس سرخ کنید.