راز خوشمزگی ویفر و نکات پخت ویفر خانگی خوشمزه و درجه یک
راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی و نکات پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی و نکات پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. در صورتی که به …
راز خوشمزگی نرگسی اسفناج و فوت و فن نرگسی اسفناج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نرگسی اسفناج راز خوشمزگی نرگسی اسفناج و فوت و فن نرگسی اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نرگسی اسفناج، این غذای …
راز خوشمزگی سبزی پلو و نکات پخت سبزی پلو و بهترین ادویه سبزی پلو
راز خوشمزگی سبزی پلو راز خوشمزگی سبزی پلو و نکات پخت سبزی پلو و بهترین ادویه سبزی پلو در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سبزیپلو مانند سایر خورشها و …
راز خوشمزگی ویفر
راز خوشمزگی ویفر و نکات پخت ویفر خانگی خوشمزه و درجه یک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یک نوع بیسکویت ویفر وجود دارد که خوشمزه، نازک، و خشک است و اغلب برای تزئین بستنی استفاده میشود. همچنین، این ویفرها به عنوان یک شیرینی با توپ کرم خامه یا میوه نیز ساخته میشوند که بین دو لایه ویفر قرار دارد.
مواد لازم
آرد سفید ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
اسانس میوه ۳ قطره
رنگ خوراکی مقدار کمی
نان میکادو ۵ عدد
طرز تهیه
در ابتدا، آرد را دو بار الک می کنیم.
سپس آرد را در یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت بسیار کم (نزدیک به ۳۰ دقیقه) تفت می دهیم تا بوی خامی آرد به ما دست دهد.
سپس، روغن را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.
پس از مخلوط شدن آرد و روغن، پودر قند را به مواد اضافه کرده و آنها را خوب هم زده تا یکدست شوند.
در نهایت، رنگ خوراکی و اسانس مورد نظر را به تابه اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، تابه را از حرارت برمی داریم و آن را کنار می گذاریم.
مواد را کمی خنک شوند.
در این مرحله، یک نان میکادو را در یک سینی بزرگ قرار می دهیم و مقداری از مخلوط را روی نان میکادو می ریزیم. سپس با کمک یک قاشق، مخلوط را به صورت یکدست روی کل سطح نان میکادو پخش می کنیم.
سپس نان میکادو دیگری را روی مخلوط قرار می دهیم و با فشار دادن به نان ها، آنها را به هم چسبانده و مواد را به صورت یکپارچه کنیم. این مرحله را تا زمانی که تمام مواد و نان میکادو ها استفاده شوند تکرار می کنیم.
در نهایت، یک سینی دیگر را روی ویفر قرار می دهیم و یک جسم سنگین مثل هاون را روی سینی قرار می دهیم تا لایه های ویفر به خوبی به هم چسبند.
پس از گذشتن ۳۰ دقیقه، ویفر را در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود. سپس آن را خارج کرده و به اندازه دلخواه برش می زنیم.
راز خوشمزگی ویفر
اگر میخواهید ویفرهای خود را با استفاده از مواد غذایی طبیعی مثل هل و زعفران تهیه کنید، میتوانید به جای اسانس و رنگ خوراکی استفاده کنید. همچنین، اگر میخواهید ویفر ساده تهیه کنید، اسانس و رنگ خوراکی را از لیست مواد حذف کنید.
توجه داشته باشید که دمای مواد میانی ویفرها بسیار حیاتی است. اگر مواد میانی بسیار گرم باشند، ممکن است نان میکادو له شود و ظاهر ویفرها آسیب ببیند. از سوی دیگر، اگر مواد میانی خیلی سرد باشند، ویفرها به نان میکادو چسبنده نخواهند بود. در صورتی که موادتان حین کار سرد شود، میتوانید آنها را روی حرارت کمی قرار دهید تا نرم شوند.
برای تهیه ویفر شکلاتی، میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد را حذف کرده و به جای آن پودر کاکائو را اضافه کنید. مراحل تهیه ویفر ساده و شکلاتی با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند. اگر تمایل دارید ویفرهای خود را با روکش شکلاتی تهیه کنید، میتوانید کمی شکلات تختهای را روی بخار آب ذوب کرده و ویفرها را پس از اتمام تهیه، در شکلات ذوب شده فرو کنید و صبر کنید تا شکلات سفت شود.