راز خوشمزگی پیتزا مرغ و قارچ و نکات پخت پیتزا مرغ و قارچ خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سمبوسه هندی و فوت و فن سمبوسه هندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سمبوسه هندی و فوت و فن سمبوسه هندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سمبوسه هندی راز خوشمزگی سمبوسه هندی و فوت و فن سمبوسه هندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سمبوسه، این لقمه‌ی خوشمزه …

راز خوشمزگی پلو مخلوط و فوت و فن پلو مخلوط خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو مخلوط و فوت و فن پلو مخلوط خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو مخلوط راز خوشمزگی پلو مخلوط و فوت و فن پلو مخلوط خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پلو مخلوط، این نگین …

راز خوشمزگی پیتزا زبان و نکات پخت پیتزا زبان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا زبان و نکات پخت پیتزا زبان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا زبان راز خوشمزگی پیتزا زبان و نکات پخت پیتزا زبان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا زبان یا پیتزا Beef Tongue یکی …

راز خوشمزگی پیتزا مرغ

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ و ذرت آموزش تصویری پیتزا مرغ طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ رستورانی پیتزا مرغ و قارچ ایتالیایی پیتزا مرغ و سبزیجات طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در توستر طرز تهیه پیتزا مرغ برای 10 نفر

راز خوشمزگی پیتزا مرغ و قارچ و نکات پخت پیتزا مرغ و قارچ خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا به عنوان یکی از غذاهای محبوب فست فودی شناخته می‌شود و پیتزای مرغ و قارچ به عنوان یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزاها شناخته می‌شود. این نوع پیتزا حاوی مرغ و قارچ است، همان‌طور که از نامش مشخص است. در میان طرفداران فست فود، همیشه رقابتی بزرگ بر سر اینکه پیتزا یا برگر بهتر است، وجود داشته است. پیتزا انواع مختلفی دارد، اما خمیر پیتزا اساساً یکسان است و تفاوت آن در موادی است که روی آن قرار می‌گیرند.

مواد لازم

مرغ نصف یک طرف سینه

قارچ متوسط شش عدد

پیاز متوسط دو عدد

فلفل دلمه سبز و رنگی ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری

آویشن یک قاشق مرباخوری

ادویه ایتالیایی یک قاشق مرباخوری

نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل، زنجبیل به میزان کافی

ذرت، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای رنگی به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی

برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ، ابتدا می‌توانید خمیر پیتزا را آماده کنید. این کار را می‌توانید با استفاده از خمیر پیتزای آماده از سوپرمارکت انجام دهید یا بهتر است خمیر پیتزا را در منزل تهیه کنید.

پس از آماده‌سازی خمیر، باید مرغ را آماده کنید. برای این منظور، مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه می‌پزید. برای از بین بردن بوی مرغ، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای و هویج استفاده کنید. سپس به گوشت مرغ ادویه‌هایی از جمله زردچوبه، دارچین، فلفل و زنجبیل اضافه می‌کنید. زنجبیل به مرغ بوی خوشایندی می‌دهد و دارای خواص گرمی است، بنابراین در تعدیل سردی مرغ و بهبود طعم آن بسیار مؤثر است. بعد از پخت مرغ و خنک شدن آن، مرغ‌ها را ریش ریش می‌کنید. توجه کنید که مرغ‌ها را خیلی ریز ریش نکنید تا شکل زیباتری روی پیتزا داشته باشند.

حالا برای تهیه پیاز داغ، پیاز باقی‌مانده را خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهید. بعد از اینکه پیاز کمی تفت می‌خورد، فلفل‌های دلمه‌ای را نگینی خرد می‌کنید و دو سوم آن را به پیاز داغ اضافه می‌کنید. سپس مرغ‌هایی که قبلاً ریش ریش کرده‌بودید را اضافه می‌کنید. توجه داشته باشید که زمانی که مرغ را اضافه کردید، دیگر نیازی به افزودن روغن به تابه نیست.

در این مرحله، ۵ تا از قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنید و در قابلمه آب جوش قرار می‌دهید. مقداری نمک و آبلیمو را به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهید یک دقیقه در آب بجوشد، سپس آب را آبکش می‌کنید. پس از اینکه آب قارچ گرفته شد، آن را با مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای مخلوط کرده و کمی تفت می‌دهید.

در این مرحله، ادویه‌های ایتالیایی و پودر آویشن را به تابه اضافه می‌کنید و کمی تفت می‌دهید تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از اینکه ادویه‌ها را اضافه کردید، حدود ۵ دقیقه دیگر زیر تابه را خاموش می‌کنید.

اگر خمیر پیتزا را خودتان تهیه کردید، توجه داشته باشید هنگام تهیه پیتزا قطر خمیر بیشتر از ۵۰ میلیمتر یا نیم سانتیمتر نشود. خمیر را در ظرف فر پهن می‌کنید، در صورت تمایل مقداری سس را روی خمیر بزنید، سپس مقداری پنیر را روی خمیر بپاشید تا مواد به خمیر بچسبند. توجه داشته باشید که هر چه پنیر بیشتری در کف پیتزا بپاشید، چسبندگی و کش پیتزا در زمان مصرف بیشتر می‌شود.

بعد از پنیر پیتزا، موادی که در تابه تفت دادید را روی خمیر می‌ریزید و مجدداً روی مواد را با پنیر می‌پوشانید. برای زیباتر شدن پیتزا مرغ و قارچ، قارچ و فلفل دلمه‌ای باقی‌مانده را روی پینر می‌چینید.

فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنید و پیتزا را داخل فر قرار می‌دهید. نیم ساعت زمان می‌برد تا پیتزا مرغ و قارچ آماده سرو شود. در آخر، قبل از خارج کردن پیتزا، حتماً یکبار به پشت خمیر نگاه کنید و در صورتی که پخته شده بود و طلایی بود، پیتزا را از فر خارج کنید. زمان سرو هم می‌توانید با سس کچاب و پودر آویشن به پیتزا مرغ و قارچ طعم بهتری بدهید.

راز خوشمزگی پیتزا مرغ و قارچ

به جای استفاده از خمیرهای دایره‌ای و نیمه آماده برای تهیه پیتزاهای خانگی که معمولاً کیفیت پیتزا را کاهش می‌دهند، بهتر است خمیر خود را در منزل تهیه کنید.

پس از آماده‌سازی خمیر، یک لایه متوسط از آن را در قالب پیتزا یا سینی فر که از قبل با روغن چرب کرده‌اید پهن کنید و سپس با چنگال روی تمام سطح خمیر ضربه بزنید تا سوراخ شود. سپس آن را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نیم‌پز شود. سپس آن را از فر خارج کنید و سطح خمیر نیم‌پز را خوب با سس بپوشانید و مواد پیتزا را پخش کنید.

ترجیحاً از مواد آبدار مثل گوجه‌خام یا قارچ خام در پیتزا استفاده نکنید یا اگر استفاده می‌کنید، حتماً روی سطح پیتزا قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و به خورد پیتزا نرود، چون باعث نرم و شل شدن آن می‌شود.

پنیر گودا یا پنیر تست را به صورت ورقه‌ای می‌توانید از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید. این پنیر مانند پنیر پیتزا کشیدگی ندارد و از طعم خوبی برخوردار است. در انتخاب پنیر پیتزا هم دقت کنید و بهترین مارک را انتخاب کنید. ترکیب این دو پنیر در پیتزا بسیار عالی خواهد بود.

پیتزا دارای ادویه‌های خاص به خود است که اگر استفاده نکنید، تقریباً تمام طعم اصلی را از دست خواهید داد. ادویه ایتالیایی طعم فوق‌العاده‌ای به پیتزا می‌دهد. در آخر کار، قبل از قرار دادن پیتزا در فر، حتماً کمی پودر آویشن و فلفل قرمز یا سیاه و فلفل سفید را روی آن بپاشید. فلفل سفید تندی ندارد و به غذا طعم خوبی می‌دهد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.