راز خوشمزگی مربای شاتوت و فوت و فن مربای شاتوت خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خوراک لوبیا و جو و فوت و فن خوراک لوبیا و جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک لوبیا و جو و فوت و فن خوراک لوبیا و جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک لوبیا و جو راز خوشمزگی خوراک لوبیا و جو و فوت و فن خوراک لوبیا و جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی ترشی مخلوط زردرنگ و بهترین سرکه برای ترشی مخلوط

راز خوشمزگی ترشی مخلوط زردرنگ و بهترین سرکه برای ترشی مخلوط

راز خوشمزگی ترشی مخلوط راز خوشمزگی ترشی مخلوط زردرنگ و بهترین سرکه برای ترشی مخلوط در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی ترشی مخلوط زرد رنگ و علت …

راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فیله استریپس راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چیکن استریپس، که به فیله استریپس نیز …

راز خوشمزگی مربای شاتوت

طرز تهیه مربای شاتوت تصویری طرز تهیه مربای شاتوت رزا منتظمی مربای شاتوت خانم گلاور مربای شاه توت نی نی سایت فوت وفن مربای شاتوت طرز تهیه شربت شاه توت مربای شاتوت سرآشپز پاپیون طرز تهیه مربای شاه توت و شربت شاه توت

راز خوشمزگی مربای شاتوت و فوت و فن مربای شاتوت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای شاتوت، یکی از مرباهای رنگارنگ و لذیذ است که از میوه شاه توت تهیه می‌شود. شاه توت در مناطق آسیا و آمریکای شمالی رشد می‌کند و برگ‌های آن به خاطر شیرینی خودشان، به‌ویژه توسط کرم‌های ابرایشم، معروف هستند. برای جلوگیری از زدن شکرک در مربا، حتماً باید به دقت توجه کنید که مربا به‌طور کامل غلیظ شده باشد. شما می‌توانید این مربا و ترشی‌های خود را در خانه تهیه کنید تا از افزودن شکرهای اضافی جلوگیری کنید. به دلیل تنوع نژادی شاه توت، ممکن است مربای شاتوت خیلی شیرین باشد، بنابراین افزودن کمی آبلیمو در لحظه سرو بسیار موثر است. شاه توت غنی از خواص بهداشتی است، از جمله منبع عالی ویتامین C و آهن است و ویتامین K دارد که برای انعقاد خون بسیار حائز اهمیت است.

مواد لازم

شاه توت ۱ کیلوگرم

شکر ۱ کیلوگرم

طرز تهیه مربای شاتوت

ابتدا دم شاه توت‌ها را به دقت جدا کرده و آن‌ها را درون یک لگن حاوی آب قرار داده و چند بار آبکشی انجام دهید. این مراحل را با آرامی انجام دهید تا شاه توت خیلی له نشود. برای گرفتن دم شاه توت می‌توانید از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.

سپس شاه توت‌ها را درون یک قابلمه قرار داده و به‌طور لایه به لایه شکر را روی آنها پخش کنید. سپس قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا شاه توت‌ها آب بندازند.

پس از استراحت مواد و اندازه گیری آب افتاده از شاه توت، آن را روی حرارت ملایم قرار داده و منتظر بجوشیدن آورید. به مدت زمانی کف را به‌طور مداوم روی مربا بگیرید تا در نهایت یک مربای خوب و یکنواخت به‌دست آید. هنگامی که مربا غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس مربا را در شیشه‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این مربا را می‌توانید با صبحانه یا نان تازه مصرف کنید.

راز خوشمزگی مربای شاتوت

معمولاً برای ایجاد قوام در شربت مربا، به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه نیاز است.

این مربا به تنهایی نیاز به اضافه کردن آب ندارد، زیرا خودش آب می‌اندازد.

در صورت تمایل به داشتن شربت شاه توت، می‌توانید در ابتدای فرآیند ۱/۲ پیمانه آب را به قابلمه اضافه کنید و در انتها شربت و مربا را جدا و صاف کنید.

برای حصول بهترین طعم و تعادل در مزه‌ها، هنگامی که مربا غلیظ شد، یک قاشق غذاخوری آبلیمو تازه به آن اضافه کنید.

می‌توانید مربا شاه توت را در صورت عدم باز کردن آن، ۱ الی ۲ سال در یخچال نگهداری کنید.

در زمان پخت، در صورت تمایل، می‌توانید کمی ژلاتین اضافه کنید تا زمان پخت کاهش یابد و مربا خوشمزه‌تر شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.