راز خوشمزگی پیتزا زبان و نکات پخت پیتزا زبان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پاستا یونانی و فوت و فن پاستا یونانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پاستا یونانی راز خوشمزگی پاستا یونانی و فوت و فن پاستا یونانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پاستا یونانی، که به عنوان …
راز خوشمزگی نان آچما و فوت و فن نان آچما خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان آچما راز خوشمزگی نان آچما و فوت و فن نان آچما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان آچما یکی از …
راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار
راز خوشمزگی حلیم بادمجان راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی و …
راز خوشمزگی پیتزا زبان
راز خوشمزگی پیتزا زبان و نکات پخت پیتزا زبان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزا زبان یا پیتزا Beef Tongue یکی از لذیذترین و خوشمزهترین پیتزاها برای علاقمندان به طعم زبان گاو است. این پیتزا با طعم خاص و ساختار ساده، به شما این امکان را میدهد که به راحتی در خانه با استفاده از یک خمیر خانگی، این مرغوبیت خوشمزه را تجربه کنید و از فواید زبان گاو نیز بهرهمند شوید. میتوانید این پیتزا را با تنوعی از سبزیجات از جمله قارچ و فلفل دلمه، همراه با یک سس سفید لذیذ تهیه نمایید. در این مطلب، ابتدا با یک دستور تهیه خمیر فوقالعاده برای پیتزا آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه خمیر
آب ۱ پیمانه
پودر خمیر مایه ۱ ق چای خوری
نمک ۱ ق چای خوری
شکر ۱ ق چای خوری
روغن زیتون ۷ ق غذا خوری
آرد ۲ پیمانه تقریبی
مواد لازم
زبان گوساله ۱ عدد
کره ۲۰ گرم
سیر ۵ حبه
آرد ۲ ق غذا خوری
شیر ۱.۵ پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا زبان
برای آماده سازی خمیر، ابتدا باید آب را به دمای ولرم یا ۴۰ درجه گرم کنید. سپس آب گرم را در یک کاسه یا لیوان ریخته و خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و خوب همزن کنید. سپس مواد را به مدت ۱۰ دقیقه ایستاده و پف بیاورید.
روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را باز هم همزن کنید. حالا آرد را به تدریج اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیف حاصل شود. سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید و داخل یک کاسه قرار دهید و برای ۱ الی ۲ ساعت زمان دهید تا پف بگیرد.
زبان را شسته و داخل قابلمه قرار دهید. هویج خرد شده، پیاز، سیر، و ساقه کرفس خرد شده، و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی آن آب جوش ریخته و برای ۴ ساعت بپزید. سپس پوست را از زبان جدا کرده و به اندازه دلخواه برش بزنید.
برای تهیه سس، کره را در تابه ذوب کرده و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد برود. در ادامه شیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و پنیر پیتزا را همراه با آن ذوب کنید. سپس از حرارت بردارید.
پف خمیر را بگیرید و داخل سینی پیتزا را پهن کنید. سپس سس تهیه شده را روی آن بریزید و کمی پنیر پیتزا ریخته و زبان گوساله، قارچ، و فلفل دلمه را اضافه کنید. در نهایت، سینی پیتزا را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه پخته تا آماده شود.
راز خوشمزگی پیتزا زبان
مقدار آرد نسبی است و به میزان آب خور آردها بستگی دارد، که ممکن است نیاز به کمتر یا بیشتر شود.
میتوانید از آبی که زبان در آن پخته شده، برای تهیه انواع سوپها و آشها استفاده کنید.
این پیتزا را همچنین میتوانید با استفاده از سس قرمز نیز تهیه کنید.