راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و نکات پخت آبگوشت به و گردو - مُچُم
راز خوشمزگی مرغ شکم پر ترکیه ای و فوت و فن مرغ شکم پر ترکیه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ شکم پر ترکیه ای و فوت و فن مرغ شکم پر ترکیه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ شکم پر ترکیه ای راز خوشمزگی مرغ شکم پر ترکیه ای و فوت و فن مرغ شکم پر ترکیه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد …

راز خوشمزگی خورشت کرفس و لعابدار شدن خورشت کرفس

راز خوشمزگی خورشت کرفس و لعابدار شدن خورشت کرفس

راز خوشمزگی خورشت کرفس راز خوشمزگی خورشت کرفس و لعابدار شدن خورشت کرفس و نکات پخت خورش کرفس در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای پخت خورشت کرفس بهتر …

راز خوشمزگی نان خشک و فوت و فن نان خشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان خشک و فوت و فن نان خشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان خشک راز خوشمزگی نان خشک و فوت و فن نان خشک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان خشک، این همراه …

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و نکات پخت آبگوشت به و گردو

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و نکات پخت آبگوشت به و گردو در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت به و گردو، یکی از آب‌گوشت‌های لذیذ محلی شهر اراک است که با طرز تهیه‌ای بسیار ساده شناخته می‌شود. این غذا معمولاً در وعده‌ی ناهار مصرف می‌شود و به دلیل حضور گوشت، لوبیا، گردو و به، از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است. روش تهیه این آب‌گوشت به و گردو به شیوه‌ای مشابه با طبخ آب‌گوشت ساده معمولی است. در این مقاله، مرحله به مرحله نحوه تهیه آب‌گوشت لذیذ و آسان به و گردو را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم

پیاز: ۱ عدد

به: ۱ عدد

گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید: ۲ لیوان دسته‌دار

مغز گردوی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی

در ابتدا از مراحل تهیه آبگوشت به و گردو، لوبیای سفید را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آب خیس کنید تا به خوبی نفخ گیرد. پس از گذشت این مدت، پیاز را خرد کنید و همراه با لوبیا و گوشت آبگوشتی، در قابلمه با کمی آب قرار دهید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید گوشت و حبوبات به‌طور کامل پخته شوند. زمان لازم برای پخت گوشت و حبوبات تقریباً ۲/۵ ساعت است.

در مرحله بعدی از روش تهیه آبگوشت به و گردو، پس از پخت مواد، زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگی و پودر گردو را به قابلمه افزوده و مواد را مخلوط کنید.

سپس در مرحله سوم این طریق، محتویات قابلمه را برای ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. در این مرحله، به رفته‌ی خرد شده بپردازید و آن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

کمی نمک را همراه با به به مواد اضافه کنید و قابلمه را برای یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از گذشت این مدت، تمام مواد داخل قابلمه به‌طور کامل پخته می‌شوند و آبگوشت به و گردو آماده برای سرو است.

خواص آبگوشت به و گردو

آبگوشت خوشمزه به و گردو، که مراحل تهیه‌اش توضیح داده شد، به دلیل حضور گوشت قرمز، از خواص مفید زیادی برخوردار است. گردو، به عنوان منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی، باعث تقویت سلامت قلب و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. مقدار مس موجود در گردو نیز به بهبود عملکرد قلب کمک می‌کند.

همچنین، اسید فولیک موجود در گردو می‌تواند در بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن سهم داشته باشد. فسفر، ویتامین B۶ و منگنز که در این ماده غذایی حاضر هستند، می‌توانند به جلوگیری از بروز سرطان و تقویت استخوان‌ها کمک کنند و استقامت بدن را افزایش دهند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.