راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ - مُچُم
راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش لپه، این غذای …

راز خوشمزگی آش چاقاله و فوت و فن آش چاقاله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش چاقاله و فوت و فن آش چاقاله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش چاقاله راز خوشمزگی آش چاقاله و فوت و فن آش چاقاله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش چاقاله، یادگاری از …

راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش نخود راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش نخود، یکی از …

راز خوشمزگی مربای گیلاس

فیلم طرز تهیه مربای گیلاس طرز تهیه مربای گیلاس و شربت طرز تهیه مربا گیلاس با ماندگاری بالا مربای گیلاس خانم گلاور مربای گیلاس مجلسی مربای گیلاس نی نی سایت مربای گیلاس بدون شکر طرز تهیه مربای آلبالو گیلاس

راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای گیلاس یکی از لذت بخش‌ترین مرباها در جهان است که همزمان با فصل رسیدن گیلاس در تابستان تهیه می‌شود و مزه منحصر به فردی به همراه دارد. این مربا به دلیل خواص فراوانی که دارد، از جمله خون‌سازی و رفع کم‌خونی، کاهش درد میگرن، جوان‌سازی پوست و کمک به بهبود حافظه، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. تهیه این مربا نیز مانند دیگر مرباها بسیار ساده است. شما می‌توانید از گیلاس قرمز یا صورتی برای تهیه این مربا استفاده کرده و مقدار افزودن شکر را بر اساس شیرینی مطلوب گیلاس تنظیم کنید.

مواد لازم

گیلاس ۲ کیلوگرم

شکر ۲ کیلوگرم

آب ۱.۵ پیمانه

جوهر لیمو نوک ق چای خوری

طرز تهیه مربای گیلاس

ابتدا، گیلاس‌ها را به دقت شسته و بگذارید تا خشک شوند. سپس با استفاده از سیخ چوبی، نی، یا وسیله‌ای دیگر، هسته گیلاس‌ها را با دقت جدا کنید. گیلاس‌های پاک شده را در قابلمه قرار داده و نصف مقدار شکر را به آن افزوده و سپس قابلمه را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بدهد.

پس از گذشت این مدت، گیلاس‌ها را به قابلمه بروزنده منتقل کنید و مقدار باقی‌مانده شکر و آب را اضافه کرده، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیافتد. سپس به طور مکرر کف قابلمه را بگیرید تا به نتیجه نهایی برسید و مربای خوشرنگ و شفاف داشته باشید.

در پایان پخت، زمانی که مربا به غلظت مطلوب رسید، جوهر لیمو را اضافه کنید و پس از چند دقیقه، از روی حرارت بردارید. برای تست غلظت مربا، یک نعلبکی را از قبل در یخچال قرار داده و خنک کنید، سپس یک قاشق مربا داخل آن بریزید؛ اگر سرریز نشد، یعنی به قوام رسیده است. سپس مربا را به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط نگه دارید و سپس آن را در شیشه‌های تمیز و خالی از هرگونه چربی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

راز خوشمزگی مربای گیلاس

اگر تمایل دارید مربا داخل شیره‌ای غوطه ور شود، آب را افزوده و اگر ترجیح می‌دهید خشک‌تر باشد، آب را حذف کنید.

اضافه کردن جوهر لیمو موجب جلوگیری از کپک‌زدن مربا می‌شود.

برای جلوگیری از کپک‌زدن، حتماً مقدار شکر و گیلاس را مساوی نگه دارید و مربا به غلظت مطلوب برسد، سپس از روی حرارت خارج کنید.

هیچ وقت مربا را گرم داخل شیشه نریزید و صبر کنید تا به خنکای کامل برسد.

در زمان پخت، هیچ‌گاه درب قابلمه را نبندید.

به دلخواه، می‌توانید کمی هل یا وانیل به مربای گیلاس اضافه کنید.

برای افزایش عطر، ممکن است مقداری گلاب هم اضافه شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.