راز خوشمزگی آش امام حسین و نکات پخت آش امام حسین خوشمزه - مُچُم
راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بادام شور راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بادام شور یکی از …

راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای

راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای

راز خوشمزگی تاس کباب راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای تاس کباب در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی و محبوب …

راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا و نکات پخت و مواد پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا و نکات پخت و مواد پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا و نکات پخت پیتزا مارگاریتا و مواد پیتزا مارگاریتا ایتالیایی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا …

راز خوشمزگی آش امام حسین

آش حسین میبد آش گندم ساده طرز تهیه آش گندم نذری طرز تهیه آش گندم کرمانشاهی آش گندم مشهدی آش یزدی اصیل آش گندم با گوشت بدون سبزی آش گندم سنتی

راز خوشمزگی آش امام حسین و نکات پخت آش امام حسین خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش گندم یزدی یکی از دستورهای سنتی و بسیار لذیذ استان یزد است که با طعم و مزه‌ای فوق‌العاده شناخته می‌شود، و به طور ذائقی به آش عباسعلی کرمانشاهی نزدیک است. این آش اغلب در ماه‌های محرم و صفر تهیه می‌شود و از گوشت و دبنه استفاده می‌کند، نتیجه‌ی ترکیب این موارد طعم بی‌نظیری دارد. در فصل سرما و روزهای سرد زمستان، می‌توانید این آش مقوی را به‌صورت خانگی تهیه کنید. استان یزد با فرهنگ غنی خود شناخته می‌شود و غذاهای سنتی متعددی را تولید می‌کند که اسم برخی از آن‌ها امروزه ممکن است کمتر شنیده شود. آش گندم یزدی که به نام‌های آش امام حسین یا امام حسینی نیز شناخته می‌شود، از جمله غذاهای بی‌نظیر این منطقه است.

مواد لازم

پیاز ۱ عدد

گوشت ۳۰۰ گرم

دنبه ۵۰ گرم

بلغور گندم ۲ پیمانه

نخود ۲ پیمانه

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آش گندم

ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل بخوبی خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض نمایید تا علاوه بر گرفتن نفخ، به راحتی پخته شوند. همچنین، بلغور گندم را از چند ساعت پیش خیس کنید و عدس را نیز حدود یک ساعت مانده به زمان پخت، در آب خیسانید. سپس نخود و لوبیا چیتی را به صورت جداگانه در کمی آب بپزید تا پخته شوند.

پیاز را پوست بزنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن را در قابلمه تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دنبه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند. در انتها، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه نمایید.

حالا روی مواد آب جوش ریخته و مجاز به پخت گوشت شوید. می‌توانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید. گوشت را پس از پخت ریش ریش کنید و دنبه را نیز بکوبیده کنار قرار دهید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا عدس و گندم نیز پخته شوند.

وقتی عدس پخته شد، نوبت اضافه کردن نخود و لوبیاست. اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شده و آش جاافتاده باشد. سپس نمک را اضافه کنید و گوشت ریش شده و دنبه کوبیده شده را نیز به مواد اضافه کرده و مدتی زمان دهید تا آش جا افتاده شود. در انتها، نمک را تنظیم کنید و آش را در کاسه‌های گلی خود سرو کنید. همراه با پیاز داغ و کشک، لذت ببرید.

راز خوشمزگی آش امام حسین

این آش را می‌توانید بدون استفاده از گوشت تهیه کنید.

در صورت عدم تمایل به مصرف دنبه، می‌توانید آن را حذف نمایید.

به علاوه، در آخرین مرحله می‌توانید روی آش پودر دارچین و پیاز داغ بریزید و آن را سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 مهر 1402

2 دیدگاه

  • ناشناس اکتبر 3, 2023 در 5:35 ب.ظ

    حتما ملخ توش هست خوشمزه است

  • ا اکتبر 6, 2023 در 9:15 ب.ظ

    ما‌که‌هممون‌اش‌امام‌حسین‌و‌میخوریم..میریم
    اونور خیابون..حلیم‌یزیدو‌هم‌میزنیم..وجدانا
    اینجوری‌هس..یا..نه؟

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.