راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی
راز خوشمزگی رب پلو و فوت و فن رب پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی رب پلو راز خوشمزگی رب پلو و فوت و فن رب پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. رب پلو به عنوان یک …
راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ
راز خوشمزگی مربای گیلاس راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گیلاس یکی از لذت بخشترین مرباها …
راز خوشمزگی ژله خرده شیشه و نکات ژله خرده شیشه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ژله خرده شیشه راز خوشمزگی ژله خرده شیشه و نکات ژله خرده شیشه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ژله خرده شیشه یا …
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خورش داوود پاشا، یکی از محبوبترین خورشهای ترکیه، در ایران نیز جاذبه زیادی دارد. این خورش به شدت با خورش فسنجان شباهت دارد، که این موضوع ممکن است به دلیل تقارن ظاهری و همچنین شباهت در مواد مورد استفاده در دو کشور باشد.
خورش داوود پاشا، به علاوه از شباهت ظاهری، مشابهت زیادی با خورش فسنجان گوشت قلقلی دارد. این خورش لذیذ از گوشت چرخکرده، پیاز، نعناع و ربانار تشکیل شده و طعمی متفاوت از لحاظ ملایم یا ترش دارد.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
رب انار ۲ ق غذا خوری
پودر نعناع خشک ۱ ق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت داوود پاشا
برای شروع، پیاز را با یک رندهی ریز به داخل یک کاسه جادار رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده را به همراه مقدار مناسبی نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را مثل مایه کباب کوبیده با دقت ورز دهید تا یکنواخت و منسجم شوند. بعد از این مرحله، مخلوط پیاز و گوشت را به کوفتههای قلقلی کوچک به اندازه گردو تبدیل کنید. سپس این کوفتهها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود.
پس از شفاف شدن پیاز، مقداری زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. سپس نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نعناع خشک نرم شود، سپس کوفتههای قلقلی را اضافه کنید.
کوفتههای قلقلی را به دقت سرخ کنید تا تمام قسمتهای آنها سرخ شوند. پس از سرخ کردن کوفتهها، رب انار را در یک یا دو لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
مواد را به خوبی تفت دهید تا رب انار به خوبی در خورش جا بیفتد. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب اضافی خورش با حرارت ملایم تبخیر شود و روغن بیندازد. در این مرحله، طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
پس از آماده شدن خورش، آن را به همراه برنج سرو کنید. توجه داشته باشید که خورش داوود پاشا به صورت ملس سرو میشود. اگر رب انار شما ترش است، با اضافه کردن مقداری شکر میتوانید طعم خورش را به تعادل برسانید.
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا
خورش داوود پاشا رایجاً با گوشت قرمز تهیه میشود، اما اگر محدودیتی در مصرف گوشت قرمز دارید، میتوانید از گوشت مرغ نیز برای تهیه این خورش استفاده کنید. به جای ۶۰۰ گرم گوشت چرخکرده، تقریباً ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ را اضافه کنید.
استفاده از گوشت مرغ در دو حالت مختلف در این خورش امکانپذیر است. حالت اول استفاده از تکههای گوشت مرغ است، و حالت دوم استفاده از گوشت چرخکرده مرغ است. توصیه ما این است که به منظور زیبایی بیشتر خورش، از گوشت چرخکرده مرغ استفاده کنید.
در این روش، دستور پخت متغیر نمیشود، فقط جای گوشت چرخکرده از گوشت چرخکرده مرغ استفاده میکنید. اگر تصمیم به استفاده از این روش دارید، توصیه میشود از سینه مرغ استفاده کنید؛ زیرا سینه مرغ یکدست و لحمی است و میتوان آن را به راحتی چرخکرد.