راز خوشمزگی کلوچه قندی و نکات پخت کلوچه قندی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای گل محمدی و نکات پخت مربای گل محمدی خوشمزه
راز خوشمزگی مربای گل محمدی راز خوشمزگی مربای گل محمدی و نکات پخت مربای گل محمدی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از خوشمزهترین مرباهای ایرانی، مربای …
راز خوشمزگی نان روت و فوت و فن نان روت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان روت راز خوشمزگی نان روت و فوت و فن نان روت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان روت (Roti) یک …
راز خوشمزگی کیک گلاب و فوت و فن کیک گلاب خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک گلاب راز خوشمزگی کیک گلاب و فوت و فن کیک گلاب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک گلاب یکی از دسرهای …
راز خوشمزگی کلوچه قندی
راز خوشمزگی کلوچه قندی و نکات پخت کلوچه قندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تهیه کلوچه قندی بسیار آسان است و با استفاده از مواد اولیه معمولاً در دسترس، به سادگی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. این شیرینی دارای بافتی ترد و خوشمزه است و عطر گلاب و هل به آن یک طعم خاص میبخشد. اگر میخواهید در زمان کمتر از ۱ ساعت، یک شیرینی عیدی منحصر به فرد بسازید، میتوانید ما را همراهی کنید.
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
روغن صاف یا کره ۲۰۰ گرم
گلاب ۶۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
هل نصف قاشق چایخوری
خلال پسته کمی برای تزئین
زعفران دم کرده کمی برای تزئین
طرز تهیه کلوچه قندی
برای تهیه کلوچه قندی، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید. سپس پودر هل را به این ترکیب اضافه کنید.
پودر شکر را داخل گلاب بریزید و این مخلوط را به ترکیبات آردی اضافه کنید.
خمیر کلوچه را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پس از اینکه خمیر کاملاً سفت شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره ورز دهید تا نرم شود. سپس، فر را روشن کنید و روی دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
از خمیر، توپهای کوچکی به اندازه فندق جدا کرده و با فاصله روی سینی فر قرار دهید.
روی هر کلوچه، با زغفران نقشی شبیه ضربدر بکشید و در مرکز هر کلوچه، مقداری خلال پسته بریزید.
سینی فر را ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کلوچههای قندی خوشمزه آماده شوند.
در پایان، اگر طعم کلوچههای سنتی را دوست دارید، حتماً طرز تهیه کلوچه شوشتری را هم ببینید.
آشنایی با تهیه کلوچه قندی اصیل هرات
۲ عدد تخم مرغ را با ۱ لیوان شکر و ۱ قاشق چایخوری هل ترکیب کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.
نصف لیوان روغن مایع را به مواد قبلی اضافه کنید و سپس در این مخلوط، مقداری وانیل اضافه کنید.
۳ لیوان آرد را همراه با ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه خشک به مواد قبلی اضافه کنید.
مواد را با دست به خوبی ورز دهید و در انتها، نصف لیوان شیر را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و همزمان ورز دادن را ادامه دهید.
خمیر را به مدت حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
روی یک سطح صاف آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه به قطر کم پهن کنید. سپس با یک چاقوی تیز، خمیر را به شکل لوزیهای کوچک برش دهید و کلوچهها را با فاصله کافی در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده شده، بچینید.
برای رومال کردن کلوچهها، از مخلوط زرده تخم مرغ و مقداری شیر استفاده کنید.
دمای فر را به ۳۸۰ درجه فارنهایت یا ۱۹۳ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا کلوچههای قندی اصیل هراتی آماده شوند.
آشنایی با تهیه کلوچه قندی اصیل بجستان
کلوچه سنتی بجستان یکی از انواع کلوچههای قندی است که با استفاده از ترکیب آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، مایه خمیر و چاشنی هل تهیه میشود. این کلوچه دارای بافت پفدار و اسفنجی نیست و برای تزئین آن از پودر قند استفاده میشود. کلوچه سنتی بجستان میتواند یک میانوعده خوشمزه و مغذی همراه با چای باشد.