راز خوشمزگی حلوا شیره انگور و نکات حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا قارچ و گوشت ایتالیایی و امریکایی خوشمزه و حرفه ای
راز خوشمزگی پیتزا قارچ و گوشت راز خوشمزگی پیتزا قارچ و گوشت ایتالیایی و امریکایی خوشمزه و حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رکیبی از موادی مانند …
راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش قیمه …
راز خوشمزگی آش امام سجاد و نکات پخت آش امام سجاد خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش امام سجاد راز خوشمزگی آش امام سجاد و نکات پخت آش امام سجاد خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش امام سجاد در …
راز خوشمزگی حلوا شیره انگور
راز خوشمزگی حلوا شیره انگور و نکات حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
حلوای تهیه شده با شیره انگور، یکی از انواع حلواهای خوش طعم و مغذی محسوب میشود. در این دستور پخت به جای استفاده از شربت سنتی، از شیره انگور برای شیرین کردن حلوا استفاده میشود. استفاده از شیره انگور نه تنها طعم دلپذیری به حلوا میبخشد، بلکه با توجه به خواص شیره انگور مانند دارا بودن ویتامینهای A و B، مفید برای کم خونی و تقویت بنیه بدن، خواص غذایی این حلوا را افزایش میدهد. شیره انگور بخصوص در فصل زمستان بسیار مفید است، چرا که به گرم شدن بدن کمک میکند.
مواد لازم
آرد سفید یا سنگک ۱ لیوان
روغن جامد ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
پودر هل ۱ پنس
طرز تهیه
برای آغاز تهیه حلوا، ابتدا روغن جامد را در معرض گرمای غیرمستقیم مانند شوفاژ یا بخاری قرار دهید تا به مایع تبدیل شود، سپس آن را با روغن مایع مخلوط کنید. ترکیب زعفران دم کرده، گلاب، شیره انگور، هل و آب را به هم بزنید و روی بخاری گرم کنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
آرد را الک کنید و داخل تابه بریزید، سپس شروع به تفت دادن کنید تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن به قهوهای مایل شود. پس از رسیدن به این مرحله، آرد را از روی حرارت برداشته، مجدداً الک کرده و به تابه اضافه کنید.
مخلوط روغنها را به آرد اضافه کرده و مداوم هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. دقت کنید که آرد بیش از حد قهوهای نشود، زیرا شیره انگور رنگ آن را تیرهتر خواهد کرد. مقداری از حلوا را در کاسه بریزید و کمی از مخلوط شیره به آن اضافه کنید تا رنگ مورد نظر بدست آید، سپس شیره را کامل اضافه کنید.
پس از افزودن شیره، مداوم هم بزنید تا حلوا یکدست شود و گوله نشود. این مرحله ممکن است ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول بکشد. در طول این زمان، مداوم هم بزنید. وقتی حلوا جمع شد، حلوا را به طرفین تکان دهید تا مانند گهواره حرکت کند. حلوای شیره انگور آماده است؛ آن را داخل ظرف سرو بکشید و مطابق سلیقه خود تزئین کنید.
راز خوشمزگی حلوا شیره انگور
شما میتوانید تارتهایی تهیه کرده و با استفاده از ماسوره، حلوا را به شکلهای زیبا داخل تارتها قرار دهید.
حلوای تهیه شده با شیره انگور، معمولاً نسبت به سایر حلواها، بافتی نرمتر، کشدارتر و رنگی تیرهتر دارد.
همچنین، میتوانید به جای شیره انگور از شیره خرما برای تهیه حلوا استفاده کنید.
اگر شیرینی بیشتری را ترجیح میدهید، میتوانید به حلوا ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه نمایید.
استفاده از آرد سنگک در تهیه حلوا، حلوایی تیرهتر و مقویتر به دست میدهد، زیرا آرد سنگک، آرد کامل است.
برای تزئین حلوا، میتوانید از گلبرگهای خشک شده گل سرخ یا پودر نارگیل استفاده کنید.