راز خوشمزگی کماج و نکات پخت کماج خوشمزه و خانگی همدان
راز خوشمزگی آش شولی و فوت و فن آش شولی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش شولی راز خوشمزگی آش شولی و فوت و فن آش شولی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش شولی، گوهری از …
راز خوشمزگی کیک اسفنجی و فوت و فن کیک اسفنجی و قنادی
راز خوشمزگی کیک راز خوشمزگی کیک اسفنجی و فوت و فن کیک اسفنجی و قنادی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. از آنجایی که پختن کیک دارای فنون سادهای …
راز خوشمزگی جوجه ترش و فوت و فن جوجه ترش خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی جوجه ترش راز خوشمزگی جوجه ترش و فوت و فن جوجه ترش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. غذاهای کبابی به خاطر طعم …
راز خوشمزگی کماج
راز خوشمزگی کماج و نکات پخت کماج خوشمزه و خانگی همدان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کماج همدان با طعم و مزهای بینظیر شناخته میشود. در این مقاله، یک دستور فوقالعاده برای تهیه این کماج خوشمزه را به اشتراک خواهیم گذاشت، به نحوی که شما قادر به تهیه آن برای دورهمیها و مهمانیهای خود خواهید بود. یکی از ویژگیهای این دستور این است که برای تهیه آن نیازی به خمیرمایه ندارید و تمام مواد به اندازهگیری پیمانه و گرم وزن آمده است، که به راحتی میتوانید از آنها استفاده کنید.
مواد لازم برای پخت کماج
ماست سفت ۱۳۶ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
سفیده تخممرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲۰ گرم و روغن جامد ۲۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه
آرد سفید ۲۰۰ گرم معادل ۱.۵ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال کماج
زرده تخممرغ ۱ عدد
زعفران غلیظ ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کماج
ابتدا تمام مواد مورد نیاز را اندازهگیری کنید، میتوانید از ترازو یا لیوان دستهدار فرانسوی برای اندازهگیری استفاده کنید. سپس ماست را در یک کاسه بریزید و به آن بیکینگ پودر اضافه کنید. صبر کنید تا ماست پفکی و کمی حجیم شود. زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده و زرده را کنار گذارید.
شکر، سفیده تخممرغ و ماست را در یک کاسه ترکیب کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط روغنها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد را به همراه پودر هل و زنجبیل مخلوط کرده و سه بار الک کنید، سپس به مواد اضافه کنید. مواد را تا زمانی که خمیر جمع شود، با هم مخلوط کنید. نیازی نیست خیلی مواد را هم بزنید.
حالا مواد کماج را در یک قیف یکبار مصرف بریزید یا از یک ظرف سس برای ریختن خمیر استفاده کنید. در تابه مورد نظر که کاغذ روغنی گذاشتهاید، از مواد کماج به اندازه دلخواه بریزید و به فاصله مناسب از هم قرار دهید. دستها را در آرد بگذارید و خمیر را به قطر ۱ سانتیمتر پهن کنید. این شیرینی را میتوانید در کنار فالوده کرمانی خنک نیز مزهور کنید.
برای پخت در فر همین کار را در سینی فر انجام دهید. حالا با کمک یک ماسوره یا چنگال روی خمیر طرح بزنید. زرده تخممرغ، وانیل و زعفران را با هم ترکیب کنید و با یک برس یا قلممو روی کماج را رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید. تابه را دمکنی کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید. ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کماج بپزد. برای پخت در فر هم فر را از قبل گرم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.
راز خوشمزگی کماج
میتوانید در نهایت گریل فر را روشن کنید تا سطح آن به رنگ طلایی درآید.
تابه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.
مواد را زیاد ورز ندهید، در غیر اینصورت به روغن ممکن است بیافتد.
ماست باید چکیده و غلیظ باشد.