راز خوشمزگی کماج و نکات پخت کماج خوشمزه و خانگی همدان - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد سبزیجات و نکات تهیه سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد سبزیجات و نکات تهیه سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد سبزیجات راز خوشمزگی سالاد سبزیجات و نکات تهیه سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بهترین روش برای تهیه چاشنی سالاد این …

راز خوشمزگی پاستیل شکری و فوت و فن پاستیل شکری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پاستیل شکری و فوت و فن پاستیل شکری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پاستیل شکری راز خوشمزگی پاستیل شکری و فوت و فن پاستیل شکری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پاستیل شکری، این خوراکی …

راز خوشمزگی بلال و فوت و فن بلال خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بلال و فوت و فن بلال خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بلال راز خوشمزگی بلال و فوت و فن بلال خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بلال یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین میان‌وعده‌های تابستانی …

راز خوشمزگی کماج

طرز تهیه کماج ساده خانگی طرز تهیه کماج با آرد گندم طرز تهیه کماج مازندرانی طرز تهیه کماج قدیمی طرز تهیه کماج در قابلمه طرز تهیه کماج پف دار طرز تهیه کماج با خرما و گردو فیلم طرز تهیه کماج اصفهانی

راز خوشمزگی کماج و نکات پخت کماج خوشمزه و خانگی همدان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کماج همدان با طعم و مزه‌ای بی‌نظیر شناخته می‌شود. در این مقاله، یک دستور فوق‌العاده برای تهیه این کماج خوشمزه را به اشتراک خواهیم گذاشت، به نحوی که شما قادر به تهیه آن برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های خود خواهید بود. یکی از ویژگی‌های این دستور این است که برای تهیه آن نیازی به خمیرمایه ندارید و تمام مواد به اندازه‌گیری پیمانه و گرم وزن آمده است، که به راحتی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت کماج

ماست سفت ۱۳۶ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۲۰ گرم و روغن جامد ۲۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه

آرد سفید ۲۰۰ گرم معادل ۱.۵ پیمانه

پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای رومال کماج

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

زعفران غلیظ ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کماج

ابتدا تمام مواد مورد نیاز را اندازه‌گیری کنید، می‌توانید از ترازو یا لیوان دسته‌دار فرانسوی برای اندازه‌گیری استفاده کنید. سپس ماست را در یک کاسه بریزید و به آن بیکینگ پودر اضافه کنید. صبر کنید تا ماست پفکی و کمی حجیم شود. زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده و زرده را کنار گذارید.

شکر، سفیده تخم‌مرغ و ماست را در یک کاسه ترکیب کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط روغن‌ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد را به همراه پودر هل و زنجبیل مخلوط کرده و سه بار الک کنید، سپس به مواد اضافه کنید. مواد را تا زمانی که خمیر جمع شود، با هم مخلوط کنید. نیازی نیست خیلی مواد را هم بزنید.

حالا مواد کماج را در یک قیف یکبار مصرف بریزید یا از یک ظرف سس برای ریختن خمیر استفاده کنید. در تابه مورد نظر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید، از مواد کماج به اندازه دلخواه بریزید و به فاصله مناسب از هم قرار دهید. دست‌ها را در آرد بگذارید و خمیر را به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید. این شیرینی را می‌توانید در کنار فالوده کرمانی خنک نیز مزه‌ور کنید.

برای پخت در فر همین کار را در سینی فر انجام دهید. حالا با کمک یک ماسوره یا چنگال روی خمیر طرح بزنید. زرده تخم‌مرغ، وانیل و زعفران را با هم ترکیب کنید و با یک برس یا قلم‌مو روی کماج را رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید. تابه را دم‌کنی کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید. ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کماج بپزد. برای پخت در فر هم فر را از قبل گرم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد.

راز خوشمزگی کماج

می‌توانید در نهایت گریل فر را روشن کنید تا سطح آن به رنگ طلایی درآید.

تابه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.

مواد را زیاد ورز ندهید، در غیر اینصورت به روغن ممکن است بیافتد.

ماست باید چکیده و غلیظ باشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.