راز خوشمزگی کلوچه و نکات پخت کلوچه خانگی نرم و خوشمزه
راز خوشمزگی انار پلو و نکات پخت انار پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی انار پلو راز خوشمزگی انار پلو و نکات پخت انار پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پلوهای متنوع و مخلوط، جزء غذاهای …
راز خوشمزگی حلوای زعفرانی و فوت و فن حلوای زعفرانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوای زعفرانی راز خوشمزگی حلوای زعفرانی و فوت و فن حلوای زعفرانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای زعفرانی، این شیرینی …
راز خوشمزگی شکلات صبحانه و نکات شکلات صبحانه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شکلات صبحانه راز خوشمزگی شکلات صبحانه و نکات شکلات صبحانه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شکلات صبحانه یکی از محبوبترین محصولات غذایی است …
راز خوشمزگی کلوچه
راز خوشمزگی کلوچه و نکات پخت کلوچه خانگی نرم و خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کلوچه نوعی نان شیرینی است که از آرد گندم، شکر، و روغن تهیه میشود. با اضافه کردن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه، میتوان کلوچه نارگیلی یا شکلاتی تهیه کرد.
کلوچه به صورت کیکهای تخت کوچک ساخته میشود و این قابلیت را دارد که یا به اندازه کافی پخته شود تا کاملاً برشته شود، یا در حدی پخته شود که نرم و لطیف باقی بماند.
مدت زمان پخت کلوچه بستگی به نوع آن دارد. انواع مختلفی از کلوچه وجود دارد و میتوان از مرباها و ژلهها برای وسط آن استفاده کرد. همچنین میتوان به خمیر کلوچه مواد متنوعی اضافه کرد تا طعم و اندازهی آن تغییر کند. به عنوان مثال، اضافه کردن شکلات میتواند کلوچههای شکلاتی تولید کند و افزودن گردو و…
مواد اولیه پخت کلوچه
گردوی خرد شده ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
روغن مایع ۱۰۰ گرم
روغن جامد یا کره ۳۰۰ گرم
پودر قند ۴۵۰ گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)
کشمش پلویی ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۲۵۰ میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)
آرد قنادی۸۵۰ گرم (حدود ۶ پیمانه)
طرز تهیه کلوچه
برای شروع تهیه کلوچههای خوشمزه لاهیجان، فر را به درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس برای تهیه خمیر کلوچه، بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید تا یکنواخت شوند و سپس با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر، روغن جامد یا کره و پودر قند را برای مدت ۷ دقیقه با همزن مخلوط کنید تا به صورت یکدست و پفکی باشند.
سپس روغن مایع را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کرده و برای مدت ۳ دقیقه با هم زنید تا به صورت یکدست و ترکیب شوند.
تخم مرغها را دانهدانه به مخلوط اضافه کرده و برای هر کدام یک دقیقه همزن کنید.
سپس به ترتیب وانیل و شیر را به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.
در مرحله بعد، مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کمکم به مواد اضافه کنید تا گله نگیرد و آرامانه مواد را با هم مخلوط کنید.
پودر کاکائو الک شده را هم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را به هم بزنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کلوچهها را با وسیلهای مانند خامه ریز بدون ماسوره یا اسکوپ زن یا حتی قاشق روی کاغذ سینی فر بچینید. فاصله مناسبی بین کلوچهها را رعایت کنید تا در فر نچسبند.
مدت زمان پخت کلوچهها بستگی به ضخامت آنها دارد ولی حدوداً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر طول میکشد. بعد از این مدت، دمای بالای فر را روشن کنید تا سطح کلوچهها طلایی شود. حتماً نزدیک سر فر باشید تا کلوچهها نسوزند. به این سادگی میتوانید کلوچههای خوشمزه لاهیجان را تهیه کرده و در لحظاتی شیرین و لذت بخش به همراه چای میل کنید.
راز خوشمزگی کلوچه
برای تهیه کلوچههای خوشمزه، باید توجه به چند نکته مهم داشت. به دلیل اینکه کلوچههای کوچک به سرعت میپزند، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از زمان مورد نیاز در فر بمانند، ممکن است کلوچهها خیس شوند.
بنابراین، به محضی که کنارههای کلوچه طلایی شده و وسط آن کمی نرم شود، سینی را از فر خارج کنید.
در مرحله اندازهگیری آرد، دقت کنید تا کلوچه سفت نشود. قبل از برداشتن آرد، با یک قاشق آرد را کمی هوادهی کنید تا هوا وارد آن شود، سپس آرد را با قاشق پر کنید.
نوع ماده شیرینکننده نیز تأثیر زیادی بر ظاهر کلوچه دارد. شکر سفید نسبت به شکر قهوهای، عسل، یا شیره ذرت باعث تردی بیشتر کلوچه میشود.
در صورتی که میخواهید کلوچههای ضخیمتر و نرمتری به دست آورید، میتوانید قبل از استفاده، خمیر را در یخچال قرار دهید.
بستهبندی مناسب نیز برای حفظ کیفیت کلوچه مهم است.
در نهایت، برای حفظ نرمی کلوچهها، آنها را که کاملاً خنک شدهاند، در ظرف در دار قرار دهید. اگر کلوچهها سفت شدهاند، میتوانید یک برش سیب را کنار کلوچه در ظرف قرار داده تا نرم شوند.