راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن و نکات پخت پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش ورکواز راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش ورکواز، این غذای …

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش آبدار، یکی از …

راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش لپه، این غذای …

راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن

راز پیتزا رستورانی راز پیتزا رستورانی نی نی سایت تو پیتزا چی بریزم نی نی سایت فوت و فن پیتزا نی نی سایت خوشمزه ترین پیتزا نی نی سایت پیتزا ناپولیتن چیست طرز تهیه پیتزا ناپولیتن طرز تهیه خمیر پیتزا ناپولیتن

راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن و نکات پخت پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا ناپولیتن یک پیتزای ایتالیایی اصیل است که با تفاوت‌هایی نسبت به پیتزاهای معمولی تهیه می‌شود. در این مقاله، ما به شما آموزش می‌دهیم که چگونه پیتزا ناپولیتن را درست کنید و نکات مهمی را که در پخت این پیتزا خوشمزه باید رعایت کنید، به شما معرفی می‌کنیم. با ما همراه شوید تا راز تهیه این پیتزا ایتالیایی را برایتان فاش کنیم.

پیتزا ناپولیتن در ناپل ایتالیا تهیه می‌شود و از سبک معمولی پیتزا با تاپینگ‌های ساده‌تری بهره می‌برد. اصلی‌ترین مؤلفه آن، خمیر پیتزا است. شما با استفاده از مواد اولیه اندکی می‌توانید یک پیتزا ناپولیتن خوشمزه درست کنید، با این شرط که صبر و حوصله کافی را داشته باشید.

برای تهیه پیتزا ناپولیتن، موادی چون آرد، خمیر مایه، سس پیتزا، گوجه فرنگی، نمک، آب، پنیر موزارلا و برگ ریحان مورد نیاز هستند.

پخت پیتزا ناپولیتن نیاز به دمای بالا در فر یا تنور دارد. باید بگوییم که پخت پیتزا ناپولیتن در تنور خاصی به نام پیتزا هیزمی انجام می‌شود که به پیتزا عطر و طعم دودی و منحصر به فردی می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا ناپولیتن

درست کردن خمیر پیتزا ناپولی، نسبت به تهیه خمیر سایر پیتزاها زمان بیشتری می‌طلبد؛

چرا که پیتزا ناپولیتن به عنوان یک پیتزای ایتالیایی، نان نسبتا ضخیمی دارد.

آرد سفید: ۲ لیوان

آرد کامل: ۱ لیوان

پودر خمیر مایه: ۲ تا ۲٫۵ قاشق چای‌خوری

آب ولرم: ۱ لیوان

نمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا ناپولیتن

خمیر مایه را به آب بیافزایید و به خوبی مخلوط کنید. پس از انتظار نیم ساعت تا مایع کمی کف کند، آرد و نمک را در یک ظرف بزرگ ترکیب کنید و دو بار آنها را مخلوط کنید. حالا محلول آبی و خمیر مایه را به آرد بیفزایید و به دقت مخلوط کنید. توجه داشته باشید که محلول را نباید به یکباره به آرد بیفزایید. ورز دادن خمیر در این مرحله بسیار حیاتی است و عدم انجام آن ممکن است باعث سفتی خمیر و عدم پف شدن آن شود. می‌توانید خمیر را با انگشتان خود فشار دهید و اگر به سرعت به حالت اولیه برگردد، به معنای آماده بودن خمیر است.

خمیر حاصله را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حباب‌های درون آن به حالت استاندارد بمانند. در این زمان، خمیر باید سفت و چسبندگی مناسبی داشته باشد. بعدازانتظار خمیر را به سطحی پهن و صاف بچینید و چندین بار با فشار روی آن ضربه بزنید. اگر دیدید خمیر چسبندگی دارد، مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید. اگر خمیر خیلی سفت باشد، می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید.

سپس خمیر را به یک سطح صاف قرار دهید و آن را به صورت دایره‌ای و یکنواخت درآورید. ظرفی بزرگ را بگیرید و کف آن را با روغن زیتون روغن کنید. سپس خمیر را داخل این ظرف قرار دهید و با سلفون بپوشانید. حتی نباید هوا به داخل ظرف نفوذ کند. سپس ظرف را در دمای اتاق و دور از تابش مستقیم نور خورشید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید. نتیجه این مرحله، دو برابر شدن حجم خمیر خواهد بود.

سپس خمیر را از ظرف خارج کرده و به تعداد دلخواه قسمت‌های کوچکتری تقسیم کنید. این تکه‌های خمیر را با فاصله در یک ظرف چرب قرار دهید و روی آن پارچه مرطوب بکشید. بعد از حدود دو تا سه ساعت، خمیر شما آماده برای استفاده خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا ناپولیتن

گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه

پیاز کوچک: نصف یک عدد

روغن زیتون: دو سوم قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: به میزان دلخواه

ریحان: ۱ شاخه

پونه کوهی خشک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سس پیتزا ناپولیتن

پیاز، سیر و گوجه فرنگی را با رنده ریز خرد کنید. سپس تمام مواد را درون یک قابلمه قرار دهید و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

باید بیست دقیقه صبر کنید تا مواد بر روی حرارت ملایم جوش بیافتند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت معینی در دمای اتاق خنک شوند.

بعد از خنک شدن، سس را از صافی عبور دهید تا سس یکنواخت شود.

طرز تهیه پیتزا ناپولیتن

فر را به دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را آماده کنید و خمیرها را در آن قرار دهید، سپس با استفاده از وردنه آنها را به شکل دایره‌های نازک درآورید.

سس گوجه فرنگی را به مقدار دلخواه بر روی نان پخش کنید. همچنین می‌توانید روی سس پنیر موزارلا و برگ ریحان یا هر تاپینگی که ترجیح می‌دهید اضافه کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید از موادی مانند سوسیس، کالباس، فیله مرغ، قارچ یا هر تاپینگ دلخواه دیگر برای تزیین پیتزا استفاده کنید.

پیتزا را در فر قرار دهید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

حالا پیتزای ایتالیایی شما آماده است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.