راز خوشمزگی حلوای زنجبیلی و نکات پخت و فوت و فن حلوای زنجبیلی
راز خوشمزگی کیک پرتقال و فوت و فن کیک پرتقال خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک پرتقال راز خوشمزگی کیک پرتقال و فوت و فن کیک پرتقال خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک پرتقال، این شیرینی …
راز خوشمزگی کباب ترکی و فوت و فن کباب ترکی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب ترکی راز خوشمزگی کباب ترکی و فوت و فن کباب ترکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب ترکی یا دونر کباب …
راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بادام شور راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بادام شور یکی از …
راز خوشمزگی حلوای زنجبیلی
راز خوشمزگی حلوا زنجبیلی و نکات پخت و فوت و فن حلوای زنجبیلی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
حلوای زنجبیلی یکی از محبوبترین انواع حلوا در فرهنگ ایرانی محسوب میشود و با حلواهای دیگر مانند حلوای آرد گندم تفاوت دارد. این شیرینی در مناطق آذریزبان به عنوان یک خوراکی معمولاً با چای مصرف میشود. حلوای زنجبیل باید به گونهای باشد که نرم و لطیف باشد و وقتی در دهان قرار میگیرد، آب شود. با مقادیری که در این دستور حلواپزی آمده است، میتوانید حلوای زنجبیل برای چهار نفر تهیه کنید. اگر تمایل دارید مقدار کمتر یا بیشتری حلوا زنجبیل تهیه کنید، میتوانید میزان مواد را تنظیم کنید.
مواد لازم
آرد گندم ۱ پیمانه معادل ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱ پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
گردو یا بادام ریز شده ۱/۳ پیمانه معادل ۵۰ گرم
کره و روغن جامد جمعا ۷۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه حلوای زنجبیلی
برای تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی، ابتدا آرد گندم را دو بار الک کنید و سپس در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. اما تغییر رنگ آرد نباید رخ دهد. تفت دادن آرد را به مدت حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم انجام دهید. سپس آرد را دوباره الک کنید و مجدداً در قابلمه قرار دهید.
برای بهبود کیفیت حلوا زنجبیلی، از ترکیب کره و روغن جامد استفاده کنید تا بافت نرمی داشته باشد. ابتدا ترکیب کره و روغن جامد را در یک تابه آب شده ریخته و آن را به آب بدهید. سپس آرد تفت داده شده را به ترکیب کره و روغن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند و به رنگ طلایی در بیایند. در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
پودر زنجبیل و هل را به مواد داغ در قابلمه اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند. سپس پودر قند را الک کرده و به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا پودر قند به خوبی در حلوا ترکیب شود. این حلوا حالت پودری دارد.
یک ظرف مستطیل را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی پهن کنید. سپس آرد را داخل ظرف بریزید و با کف قاشق حلوا را فشار دهید تا سطح آن صاف شود. بعداز آن، پودر گردو را روی حلوا بپاشید و اجازه دهید حلوا به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار بگیرد. سپس کاملاً خنک شود و با یک کاتر یا چاقو به شکلهای دلخواه برش دهید. در نهایت، حلواها را در دیس مرتب کرده و از آنها لذت ببرید.
راز خوشمزگی حلوای زنجبیلی
بعد از اضافه کردن پودر قند، مواد را چک کرده و بر اساس سلیقه خود میزان پودر قند را تنظیم کنید.
حتماً باید توجه داشته باشید که هنگام اضافه کردن پودر قند، دمای حلوا باید گرم باشد، در غیر این صورت پودر قند ممکن است ذوب شود و بعداً زیر دندانها احساس شود.
با این مقادیر، تقریباً ۲۴ تا ۳۰ عدد حلوا زنجبیلی خواهید داشت.
این حلوا را میتوانید در ظرف مناسبی قرار داده و در یخچال به مدت یک هفته نگه دارید.
به دلخواه میتوانید از مغزهای مختلف در تهیه این حلوا استفاده کنید.
مقدار اضافه کردن زنجبیل به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید تا دو قاشق غذاخوری نیز اضافه کنید.
از روغن مایع استفاده نکنید.
رنگ این حلوا روشن است و نباید خیلی تیره شود، پس هنگام تفت دادن حلوا به آرد دقت کنید و آن را به تنهایی رها نکنید.