راز خوشمزگی دمی گوجه و فوت و فن و نکات پخت دمی گوجه
راز خوشمزگی سوپ هویج و نکات سوپ هویج خوشمزه و خانگی درجه یک
راز خوشمزگی سوپ هویج راز خوشمزگی سوپ هویج و نکات سوپ هویج خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. هویج، منبعی برجسته برای ویتامین …
راز خوشمزگی پیتزا ماکارونی و فوت و فن پیتزا ماکارونی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا ماکارونی راز خوشمزگی پیتزا ماکارونی و فوت و فن پیتزا ماکارونی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیتزا ماکارونی، این غذای …
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش داوود پاشا، یکی از محبوبترین …
راز خوشمزگی دمی گوجه
راز خوشمزگی دمی گوجه و فوت و فن و نکات پخت دمی گوجه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
دمپختک گوجه فرنگی یکی از غذاهای محبوب و ساده ایرانی است که به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه شناخته میشود. این غذا را میتوان در زمانهایی که وقت کافی برای پختن غذا نداریم، به عنوان یک گزینه سریع و آسان تهیه کرد.
دمپختک گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است و در وعدههای شام یا ناهار بسیار محبوب است. این غذا را میتوان به صورت گیاهی بدون گوشت تهیه کرد یا با اضافه کردن گوشت یا مرغ، آن را برای مناسبتهای خاص تر و مجلسی تر تهیه کرد. همچنین، با افزودن ادویههای معطر، میتوانید عطر و طعم این غذا را بیشتر کنید و آن را به طعم دلخواه خود تنظیم کنید.
دمپختک گوجه فرنگی یا استانبولی یکی از راههای سریع و لذیذ تهیه غذاست که با سادگی میتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید. با استفاده از دمپختک گوجه فرنگی، میتوانید در زمان کمتر و با امکانات محدود، یک وعده غذایی شاداب و خوشمزه را به دست آورید.
مواد لازم برای پخت دمی گوجه
پیاز: ۱ عدد
برنج: ۲ لیوان
سیبزمینی: ۱ عدد
زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی: ۵ عدد
روغن: نصف استکان
زردچوبه به میزان لازم
آموزش پخت دمی گوجه
ابتدا، گوجهها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. سپس، برنج را پس از شست و شو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده را در قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید.
در ظرف مناسب، پیاز را درست کرده و زعفران ساییده شده، کمی زردچوبه، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و به برنج اضافه کنید.
سیبزمینیهای نگینی شده را نیز به آن اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کردن باقی بماند.
سپس، برنج را به مدت مناسبی دم کنید تا آماده شود و برای سرو آماده کنید.
راز خوشمزگی دمی گوجه
با افزودن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش، میتوانید بهبودی در طعم و عطر برنج را تجربه کنید.
اگر غذا به اندازه کافی رنگارنگ نیست، میتوانید یک قاشق رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل، میتوانید ۲ تا ۶ قاشق شیر را به برنج اضافه کنید تا در نهایت دیگ غذا رنگارنگتری داشته باشد. در این صورت، میتوانید مقدار معادلی از آب را کاهش دهید.
پیشنهاد میکنیم پس از دم کردن غذا، به جای روغن، از کره استفاده کنید تا بهبودی در طعم و عطر غذا حاصل شود.
اگر از طعم سیر لذت میبرید، میتوانید دو حبه سیر را رنده کرده و به غذا اضافه کنید. این روش را با سبزیجات هم همراه کنید.
آموزش پخت دمی گوجه با گوشت چرخ کرده
با توجه به مقادیر مشخص شده، میزان ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را پس از تفت دادن پیاز با ادویهها، به تابه اضافه میکنیم و آن را به خوبی تفت میدهیم تا گوشت رنگش تغییر کند. سپس رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده و باقی مراحل را مانند قبل ادامه میدهیم.
قبل از اضافه کردن سیب زمینی به تابه، نصف فنجان آب را پس از اضافه کردن رب گوجهفرنگی و گوجهفرنگی به تابه، به آن اضافه میکنیم. سپس درب تابه را برای ۳۰ دقیقه میگذاریم تا آب آن جذب شود و گوشت به طور کامل پخته شود.
فوت و فن دمی گوجه
دمی گوجه یکی از غذاهای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه ایرانی است که با برنج و گوجه فرنگی تهیه میشود. برای داشتن یک دمی گوجه خوشمزه و لعابدار، رعایت چند نکته ضروری است. اول اینکه حتما از برنج ایرانی باکیفیت استفاده کنید و قبل از پخت آن را به خوبی بشویید و خیس کنید. نکته مهم دیگر در تهیه این غذا، استفاده از گوجه فرنگی رسیده و آبدار است. میتوانید از رب گوجه فرنگی نیز برای خوشرنگتر شدن غذا استفاده کنید. همچنین میتوانید از ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین برای طعمدار کردن دمی گوجه استفاده کنید. برای اینکه دمی گوجه شما لعابدار شود، میتوانید کمی روغن به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم دم کنید.