;
راز خوشمزگی خورشت میگو و نکات پخت خورشت میگو جنوبی - مُچُم
راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس

راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس

راز خوشمزگی خورش کرفس راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه خورشت کرفس، بهتر است در …

راز خوشمزگی کیک یزدی و نکات پخت کیک یزدی و راز گنبدی شدن کیک یزدی

راز خوشمزگی کیک یزدی و نکات پخت کیک یزدی و راز گنبدی شدن کیک یزدی

راز خوشمزگی کیک یزدی راز خوشمزگی کیک یزدی و نکات پخت کیک یزدی و راز گنبدی شدن کیک یزدی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک یزدی یک نوع …

راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه

راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه

راز خوشمزگی آش یخ تبریزی راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. همیشه غذاها در زمستان مورد استفاده …

راز خوشمزگی خورشت میگو

خورشت میگو مجلسی طرز تهیه خورش میگو با رب انار خورش میگو بندرعباس راز خوشمزگی قلیه میگو رفع تلخی قلیه میگو خورشت میگو قشم طرز تهیه خورش میگو با گوجه خورشت میگو نی نی سایت

راز خوشمزگی خورشت میگو و نکات پخت خورشت میگو جنوبی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش میگو بوشهری، یکی از غذاهای محلی ایران است که به دلیل طعم و مزه بسیار خوبش شهرت دارد. این خورشت اصالتاً از مناطق جنوبی کشور مشتق شده است و برای علاقمندان به غذاهای تند و مزه‌دهنده بسیار جذاب است. در آماده‌سازی این خورشت، می‌توان انواع میگوها با اندازه‌های مختلف را به کار برد. یکی از ویژگی‌های جالب این خورشت، زمان طولانی پخت نیاز نداشته و به سرعت تهیه می‌شود. شما می‌توانید خورش میگو بوشهری را همراه با کته زعفرانی سرو کنید. خورشت‌های جنوبی کشور با استفاده از ادویه‌های فراوان و طعم تند و متمایز خود شناخته می‌شوند. میگو، یکی از دریایی‌هایی است که پوست سختی دارد و خواص بسیار مفیدی دارد. مصرف میگو برای افرادی که در رژیم لاغری هستند بسیار مناسب است و به افزایش انرژی بدن و کاهش خستگی کمک می‌کند.

مواد لازم برای تهیه خورشت میگو

میگو پاک شده ۲۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

سیر ۴ حبه

فلفل تند ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، ادویه خورشتی، زردچوبه به مقدار لازم

آموزش پخت خورشت میگو

میگوها را پاک کرده و شسته کنید. امکان استفاده از میگوهای آماده و بسته‌بندی شده نیز وجود دارد. برای خورشت میگو پلویی، میتوانید از میگوهای سایز متوسط استفاده کنید.

پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را در قابلمه‌ای با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شوند. سیرها را نیز پوست بگیرید و آن‌ها را رنده کرده یا پوره کنید و همراه با پیاز تفت دهید تا عطر خوبی را از خود بدهند.

میگوهای پاک شده را به همراه فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا میگوها با مواد سرخ شوند. سپس رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب برود و رنگ آن زیبا شود. در انتها، ادویه‌های خورشتی را اضافه کنید و یک لیوان آب جوش و فلفل تند را به مواد اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا به جوش آید و سپس شعله را کم کنید و بگذارید خورشت به قوام برسد.

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را در تابه‌ای با مقداری نمک و روغن سرخ کنید. وقتی خورشت پخت و غلیظ شد، آن را در ظرف سرو قرار داده و سیب‌زمینی‌ها را اضافه کنید. سپس با کته، سیرترشی و زیتون سرو کنید. به‌خوشمزگی بخورید.

خورشت میگو مجلسی طرز تهیه خورش میگو با رب انار خورش میگو بندرعباس راز خوشمزگی قلیه میگو رفع تلخی قلیه میگو خورشت میگو قشم طرز تهیه خورش میگو با گوجه خورشت میگو نی نی سایت

نکاتی در مورد خورشت میگو

میتوانید بجای استفاده از فلفل تند، از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.

درجه تندی این خورشت بستگی به سلیقه شما دارد.

حواس‌پرتی نکنید که میگوها را زیاد تفت ندهید تا لاستیکی نشوند.

راز خوشمزگی خورشت میگو

برای تهیه خورشت میگو، می‌توانید از گشنیز و شنبلیله استفاده کنید تا به خورشت عطر و طعم بهتری بدهید. این سبزیجات را همراه با رب تفت داده و به خورشت اضافه کنید. میزان استفاده از هرکدام از این سبزیجات را حدود یک قاشق غذاخوری در نظر بگیرید. اما به خاطر داشته باشید که استفاده زیاد از سبزیجات ممکن است طعم تلخی را در خورشت ایجاد کند.
درصورت تمایل به طعم تازه‌تر و متفاوت‌تر، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یا آب نارنج را به خورشت اضافه کنید.
در تهیه خورشت میگو، می‌توانید از انواع و سایزهای مختلف میگو استفاده کنید، اما بهترین نوع برای این خورشت، میگوی پلویی است.
میزان تندی خورشت میگو را براساس ذائقه خود تنظیم کنید و از ادویه‌های تند به اندازه‌ای استفاده کنید که مطابق با سلیقه شما باشد. همچنین می‌توانید از پودر فلفل قرمز به جای فلفل تند استفاده کنید.
توجه داشته باشید که در تفت دادن میگوها از زمان طولانی اجتناب کنید تا از حالت لاستیکی درآیند. میگوها را به اندازه‌ای تفت دهید که تردی آن‌ها حفظ شود.
برخی افراد در این خورشت از فلفل دلمه و هویج استفاده می‌کنند. در صورت تمایل، فلفل دلمه و هویج را خرد کرده و به میگو اضافه کنید.
همچنین با توجه به سلیقه شخصی، می‌توانید از ادویه‌های مخصوص میگو در تهیه خورشت استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.