راز خوشمزگی بستنی سنتی و فوت و فن بستنی سنتی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کباب مصری و فوت و فن کباب مصری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب مصری و فوت و فن کباب مصری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب مصری راز خوشمزگی کباب مصری و فوت و فن کباب مصری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب مصری یا “کُفتا …

راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه و مزه دار کردن جوجه کباب با سس مایونز

راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه و مزه دار کردن جوجه کباب با سس مایونز

راز خوشمزگی جوجه راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه و مزه دار کردن جوجه کباب با سس مایونز در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه کباب به عنوان …

راز خوشمزگی سالاد ذرت و نکات سالاد ذرت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد ذرت و نکات سالاد ذرت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد ذرت راز خوشمزگی سالاد ذرت و نکات سالاد ذرت خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد ذرت، یکی از انواع پرطرفدار …

راز خوشمزگی بستنی سنتی

طرز تهیه بستنی سنتی شیرازی طرز تهیه بستنی سنتی با ثعلب طرز تهیه بستنی سنتی وانیلی فوت و فن بستنی سنتی بستنی سنتی بازاری طرز تهیه بستنی ساده طرز تهیه بستنی سنتی بدون ثعلب طرز تهیه بستنی سنتی اکبر مشتی

راز خوشمزگی بستنی سنتی و فوت و فن بستنی سنتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

بستنی سنتی، نوعی بستنی ایرانی است که با مواد اولیه ساده و طعمی دلنشین، طرفداران زیادی دارد. این بستنی که قدمتی دیرینه در ایران دارد، با نام‌های دیگری مانند بستنی زعفرانی، بستنی پشمالو و بستنی قیفی نیز شناخته می‌شود.

مواد اولیه بستنی سنتی

شیر

زرده تخم مرغ

زعفران

گلاب

شکر

وانیل

آرد ثعلب (اختیاری)

طرز تهیه بستنی سنتی

شیر را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

زرده تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را به آرامی به شیر داغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه غلیظ شود.

زعفران، گلاب و وانیل را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

اگر از آرد ثعلب استفاده می‌کنید، آن را در کمی شیر یا آب حل کنید و به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مایه خنک شده را در ظرفی بریزید و داخل فریزر قرار دهید.

هر ۳۰ دقیقه یکبار مایه بستنی را از فریزر خارج کرده و هم بزنید تا از یخ زدن بلوری آن جلوگیری شود.

این کار را تا زمانی که بستنی به غلظت و سفتی دلخواه برسد، تکرار کنید.

بستنی سنتی را می‌توانید به تنهایی یا با انواع مختلف، مانند خلال پسته، بادام، گردو و یا میوه سرو کنید.

راز خوشمزگی بستنی سنتی

برای تهیه بستنی سنتی می‌توانید از خامه نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید بستنی طعم شکلاتی داشته باشد، می‌توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

برای تهیه بستنی وانیلی، می‌توانید از وانیل بیشتری استفاده کنید.

برای رنگ و طعم بهتر، از زعفران دم‌کرده استفاده کنید.

می‌توانید بستنی سنتی را در دستگاه بستنی‌ساز نیز تهیه کنید.

بستنی سنتی یک دسر خنک و خوشمزه است که به سادگی در خانه قابل تهیه است. با کمی خلاقیت می‌توانید طعم‌ها و رنگ‌های مختلفی به این بستنی بدهید و از آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.