;
راز خوشمزگی بستنی سنتی و فوت و فن بستنی سنتی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی لبو و رازهایی برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت

راز خوشمزگی لبو و رازهایی برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت

راز خوشمزگی لبو راز خوشمزگی لبو و رازهایی برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت و نکات پخت لبو در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. همه کسانی که عاشق لبو …

راز خوشمزگی چوروس و فوت و فن چوروس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چوروس و فوت و فن چوروس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چوروس راز خوشمزگی چوروس و فوت و فن چوروس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ما معتقدیم که چوروس یکی از عالی‌ترین شیرینی‌های …

راز خوشمزگی خورش ریواس و نکات خورش ریواس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش ریواس و نکات خورش ریواس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش ریواس راز خوشمزگی خورش ریواس و نکات خورش ریواس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش ریواس یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین …

راز خوشمزگی بستنی سنتی

طرز تهیه بستنی سنتی شیرازی طرز تهیه بستنی سنتی با ثعلب طرز تهیه بستنی سنتی وانیلی فوت و فن بستنی سنتی بستنی سنتی بازاری طرز تهیه بستنی ساده طرز تهیه بستنی سنتی بدون ثعلب طرز تهیه بستنی سنتی اکبر مشتی

راز خوشمزگی بستنی سنتی و فوت و فن بستنی سنتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

بستنی سنتی، نوعی بستنی ایرانی است که با مواد اولیه ساده و طعمی دلنشین، طرفداران زیادی دارد. این بستنی که قدمتی دیرینه در ایران دارد، با نام‌های دیگری مانند بستنی زعفرانی، بستنی پشمالو و بستنی قیفی نیز شناخته می‌شود.

مواد اولیه بستنی سنتی

شیر

زرده تخم مرغ

زعفران

گلاب

شکر

وانیل

آرد ثعلب (اختیاری)

طرز تهیه بستنی سنتی

شیر را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

زرده تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را به آرامی به شیر داغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه غلیظ شود.

زعفران، گلاب و وانیل را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

اگر از آرد ثعلب استفاده می‌کنید، آن را در کمی شیر یا آب حل کنید و به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مایه خنک شده را در ظرفی بریزید و داخل فریزر قرار دهید.

هر ۳۰ دقیقه یکبار مایه بستنی را از فریزر خارج کرده و هم بزنید تا از یخ زدن بلوری آن جلوگیری شود.

این کار را تا زمانی که بستنی به غلظت و سفتی دلخواه برسد، تکرار کنید.

بستنی سنتی را می‌توانید به تنهایی یا با انواع مختلف، مانند خلال پسته، بادام، گردو و یا میوه سرو کنید.

راز خوشمزگی بستنی سنتی

برای تهیه بستنی سنتی می‌توانید از خامه نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید بستنی طعم شکلاتی داشته باشد، می‌توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

برای تهیه بستنی وانیلی، می‌توانید از وانیل بیشتری استفاده کنید.

برای رنگ و طعم بهتر، از زعفران دم‌کرده استفاده کنید.

می‌توانید بستنی سنتی را در دستگاه بستنی‌ساز نیز تهیه کنید.

بستنی سنتی یک دسر خنک و خوشمزه است که به سادگی در خانه قابل تهیه است. با کمی خلاقیت می‌توانید طعم‌ها و رنگ‌های مختلفی به این بستنی بدهید و از آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.