;
راز خوشمزگی خورش به و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه - مُچُم
راز خوشمزگی کشک بادمجان و فوت و فن کشک بادمجان مامان پز

راز خوشمزگی کشک بادمجان و فوت و فن کشک بادمجان مامان پز

راز خوشمزگی کشک بادمجان راز خوشمزگی کشک بادمجان و فوت و فن کشک بادمجان مامان پز در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کشک بادمجان یکی از غذاهای لذیذ با …

راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار قزوین

راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار قزوین

راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار قزوین در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از خورشت‌های سنتی و محبوب …

راز خوشمزگی لواشک و روش سریع خشک شدن لواشک

راز خوشمزگی لواشک و روش سریع خشک شدن لواشک

راز خوشمزگی لواشک راز خوشمزگی لواشک و روش سریع خشک شدن لواشک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لواشک، یکی از خاطرات بی جدا نشدنی اکثر ایرانیان، خصوصاً در …

راز خوشمزگی خورش به

طرز تهیه خورش به اصفهانی خورش به مجلسی خورش به رزا منتظمی طرز تهیه خورشت به با لپه فوت و فن خورش به آلو خورش به آلو اصفهانی طرز تهیه خورشت به با گوشت گوسفندی طرز تهیه خورش به با گردو

راز خوشمزگی خورش به و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خورشت، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا با استفاده از گوشت قرمز یا گوشت مرغ، سبزیجات و ترکیبی از سبزیجات خشک شده و ادویه‌های خشک تهیه می‌شود. بسته به نوع سبزیجات و ادویه‌های استفاده شده، خورشت به چندین نوع مختلف در دسته‌بندی می‌شود. این تنوع در خورشت‌ها به شیوه تهیه، مواد مورد استفاده و ترکیب ادویه‌ها بستگی دارد.

مواد لازم برای تهیه خورش به

گوشت گوسفندی —————> ۴۰۰ گرم

پیاز —————> متوسط یک عدد

به —————> ۳۰۰ گرم

آلو خورشتی —————> ۱۰ الی ۱۲ عدد

شکر —————> یک قاشق غذاخوری

آبلیمو —————> یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی —————> ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده —————> یک دوم پیمانه

روغن —————> به مقدار لازم

نمک ، فلفل , پودر سیر و دارچین —————> به میزان دلخواه

آموزش پخت خورش به

برای تهیه خورشت به، می‌توانید این مراحل را دنبال کنید:

ابتدا گوشت را به اندازه‌ی لقمه‌ای خرد کنید. توجه کنید که گوشت نباید زیاد قیمه‌ای باشد و نه زیاد قرمه‌ای.

سپس کمی روغن را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود و به رنگ طلایی برسد.

در همین مرحله، میوه‌ی به را ریز ریز کرده و به آن آبلیمو اضافه کنید تا سیاه نشود.

سپس پیاز را خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس به آن پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کنید و گوشت را به آن اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید تا بوی زهم گوشت بگیرد. سپس زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید تا طعم گوشت لذیذتر شود.

سپس یک لیتر آب را به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و دارچین، آلو بخارا و پوست نارنج را نیز به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

در صورتی که آلوها سفت باشند، باید یکی دو ساعت قبل از استفاده آنها را در آب خیس کنید. همچنین، اگر دوست داشتید خورشت مزه ملسی داشته باشد، می‌توانید به آن یک قاشق شکر هم اضافه کنید.

در نهایت، زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. پس از نیم ساعت، خورشت آماده است. می‌توانید آن را با برنج سرو کرده و لذت ببرید.

نکات پخت خورش به و آلو با مرغ

برای تهیه خورشت به و آلو با گوشت سفید، می‌توانید این مراحل را دنبال کنید:

ابتدا مواد لازم برای خورشت به را آماده کنید. اگر مصرف گوشت قرمز برای شما مجاز نیست، می‌توانید از گوشت های سفید مانند گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.

کمی روغن را در تابه داغ کرده و گوشت سفید را به آن اضافه کنید. در صورت استفاده از گوشت مرغ، آن را به مدت کوتاهی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سفت شود. اما اگر از گوشت بوقلمون استفاده می‌کنید، نیازی به تفت دادن پیش از طبخ نیست.

پیاز را خلالی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. سپس به آن پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید تا بوی زهم گوشت بگیرد.

سپس زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید تا طعم گوشت لذیذتر شود.

یک لیتر آب را به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و دارچین، آلو بخارا و پوست نارنج را نیز به تابه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

در صورتی که آلوها سفت باشند، باید یکی دو ساعت قبل از استفاده آنها را در آب خیس کنید. همچنین، اگر دوست داشتید خورشت مزه ملسی داشته باشد، میتوانید به آن یک قاشق شکر هم اضافه کنید.

در نهایت، زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. پس از نیم ساعت، خورشت آماده است. می‌توانید آن را با برنج سرو کرده و لذت ببرید.

طرز تهیه خورش به اصفهانی خورش به مجلسی خورش به رزا منتظمی طرز تهیه خورشت به با لپه فوت و فن خورش به آلو خورش به آلو اصفهانی طرز تهیه خورشت به با گوشت گوسفندی طرز تهیه خورش به با گردو

راز خوشمزگی خورش به

در پایان پخت خورشت به و، بهتر است له نشود و در زمان پخت آن، زمان پخت غذا تمام شود و شعله را خاموش کنید.

هنگام پایان پخت خورشت، مقدار آب در آن باید به اندازه‌ای باشد که آلوها بتوانند روغن را هضم کنند و در عین حال خورشت خشک نباشد. می‌توان از آلو برای افزایش طعم ملس استفاده کرد و همچنین می‌توان لپه را برای افزودن طعم و مزه خاص به خورشت به استفاده کرد. برای افزودن آلو، آن را ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از پایان پخت به گوشت پخته شده اضافه کنید. همچنین، در صورت تمایل به افزودن لپه، آن را ابتدا تفت داده و بوی خامی را از بین ببرید و سپس پس از پخت گوشت، به خورشت اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در حالت زودپز قرار دهید. همچنین، می‌توانید جایگزین گوشت قرمز با گوشت مرغ نیز شوید در این نوع خورشت.

انتخاب به برای خورشت به

حین خرید به، بهتر است نسبت به‌رنگ زرد روشن تهیه شود و با ساییدن کرک قهوه‌ای روی پوست آن را از بین ببرید. این میوه ممکن است به شکل سیبی سبزکم رنگ یا طلایی‌زرد باشد. معمولاً در ابتدای فصل سبزتر است و در پایان فصل طلایی‌تر می‌شود، اما هر دوی آنها آماده برای طبخ هستند. اگر به‌های سبزرنگ را چند روز خارج از یخچال نگهداری کنید، به مرور زمان زرد می‌شوند، اما بیش از یک هفته آنها را خارج از یخچال نگذارید زیرا شروع به خراب شدن می‌کنند. این میوه در داخل یخچال تقریباً به مدت یک هفته تا دو هفته دوام می‌آورد. به‌های عطری نیز کوچک‌تر هستند و پرزهایی روی پوستشان دارند که پس از شستشوی میوه به‌راحتی از بین می‌روند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.