;
راز خوشمزگی آش آبغوره و نکات پخت آش آبغوره و فوت کوزه گری آن - مُچُم
راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری و فوت و فن شیرینی سپه سالاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری و فوت و فن شیرینی سپه سالاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری و فوت و فن شیرینی سپه سالاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی‌ها و …

راز خوشمزگی آش میوه و نکات پخت آش میوه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش میوه و نکات پخت آش میوه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش میوه راز خوشمزگی آش میوه و نکات پخت آش میوه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش میوه، یکی از دستورهای غذایی …

راز خوشمزگی شربت ریحان و فوت و فن شربت ریحان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت ریحان و فوت و فن شربت ریحان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت ریحان راز خوشمزگی شربت ریحان و فوت و فن شربت ریحان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شربت ریحان، یک نوشیدنی سنتی …

راز خوشمزگی آش آبغوره

آش آبغوره ساده طرز تهیه آش آبغوره در طب سنتی آش آبغوره شیرازی طرز تهیه آش آبغوره با لپه آش آبغوره تبریز آش آبغوره با لوبیا چشم بلبلی آش آبغوره اردبیل آش آبغوره تبریز نی نی سایت

راز خوشمزگی آش آبغوره و نکات پخت آش آبغوره و فوت کوزه گری آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

در آذربایجان شرقی، به ویژه در شهر تبریز، آش آبغوره یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است. این آش دارای خصوصیات متعددی است، از جمله آرامش‌بخش بودن، افزایش اشتها و کاهش سطح قند و کلسترول خون. به شدت توصیه می‌شود که شما این آش را بپزید و به همراه خانواده‌تان از لذت آن ببرید. به دلیل فواید فراوانی که دارد، خوردن آش آبغوره، به ویژه به منظور تمیز کردن بدن بر اساس سنت پزشکان، توصیه می‌شود.

مواد لازم

برنج نیم دانه ½ لیوان

لوبیا چشم بلبلی ½ لیوان

سبزی آش ۳۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

آبغوره ½ لیوان

پیاز ۲ عدد

عصاره قلم گاو به مقدار کافی

نعنا داغ به مقدار کافی

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

روش پخت آش آبغوره

برای تهیه آش آبغوره خوشمزه، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

در ابتدا، لوبیا چشم بلبلی را شسته و در یک کاسه حاوی آب قرار دهید و آن را برای یک شب خیس کنید تا به خوبی آب جذب کند و حجم آن کاهش یابد. در طول این مدت، سه بار آب کاسه را تعویض کنید تا لوبیا به طور کامل نفخ خود را از بین ببرد.

سپس سبزی آش (تره، جعفری و گشنیز) را شسته و آب زائد آنها را با استفاده از آبکش خالص کنید.

در ادامه، لوبیا چشم بلبلی را نیز شسته و در قابلمه‌ای حاوی آب قرار دهید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و لوبیا را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب جوشان می‌گذارید تا کاملاً پخته و نرم شود.

سپس سبزی آش را خرد کرده و کنار گذاشته، پیاز را رنده کنید و در قابلمه‌ای مناسب با روغن مایع تفت دهید.

هنگامی که پیاز سبک و شفاف شد، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه رب گوجه‌فرنگی به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی این مواد جذب شود.

سپس برنج را شسته و همراه با پوره گوجه‌فرنگی به قابلمه اضافه کنید. سه برابر حجم برنج، آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید برنج به طور کامل پخته شود. هنگامی که لوبیا پخته شد، آن را در آبکش ریخته و آب آن را کاملاً تخلیه کنید.

بعد از آنکه برنج به طور کامل پخته و نرم شد، سبزی آش را همراه با لوبیا چشم بلبلی به قابلمه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس عصاره قلم گاو را نیز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱ ساعت می‌پزید.

پس از گذشت این زمان، نمک آش را بر حسب سلیقه تنظیم کرده و نعنا داغ را به قابلمه اضافه کنید. در آخرین ۱۵ دقیقه پخت، آبغوره را اضافه کنید و بگذارید آش به جا بیفتد. در نهایت، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

آش آبغوره ساده طرز تهیه آش آبغوره در طب سنتی آش آبغوره شیرازی طرز تهیه آش آبغوره با لپه آش آبغوره تبریز آش آبغوره با لوبیا چشم بلبلی آش آبغوره اردبیل آش آبغوره تبریز نی نی سایت

راز خوشمزگی آش آبغوره

در این آش، می‌توانید از کوفته‌هایی که با گوشت چرخ کرده‌اید، استفاده کنید.

در صورت استفاده از آبغوره تازه، مقدار ۲۰۰ میلی‌لیتر را استفاده کنید. اگر آبغوره شما باقی مانده و اسیدیته آن بیشتر شده است، می‌توانید مقدار آن را بر اساس ذائقه خود به نصف کاهش دهید.

پیاز را همراه با زردچوبه تفت داده و سپس به آش اضافه کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید یک قاشق چایخوری ادویه‌کاری را به آش اضافه کنید.

همچنین، به تره و جعفری می‌توانید مقداری گشنیز، نعناع و ترخون را نیز اضافه کنید.

لوبیا را حداقل ۶ ساعت قبل از آشبپزی خیس کرده و چند بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ لوبیا کاهش یابد. سپس آن را در قابلمه آبپز کرده و آبکش کنید.

گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت درشت رنده کنید.

بعضی از افراد به جای لوبیا چشم‌بلبلی، از لپه نیز استفاده می‌کنند.

در برخی موارد، ممکن است مقداری غوره یا “غوره غوره” (یک نوع غوره نگهداری شده در آبغوره) به آش اضافه شود. این مواد برای افرادی که مزه ترش را دوست دارند، بسیار خوشمزه است. در این صورت، آبغوره را حذف کرده و مقدار آن را کاهش دهید.

بعضی از افراد ممکن است مقداری آلوچه نیز به آش آبغوره اضافه کنند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.