;
راز خوشمزگی رب انار و از کجا بفهمیم رب انار اماده شده - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کلم راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید یکی از محبوب‌ترین انواع …

راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آدانا کباب راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آدانا کباب (انگلیسی: Adana kebabı) …

راز خوشمزگی پولکی و نکات تهیه پولکی ساده در مزنل بدون سرکه

راز خوشمزگی پولکی و نکات تهیه پولکی ساده در مزنل بدون سرکه

راز خوشمزگی پولکی راز خوشمزگی پولکی و نکات تهیه پولکی ساده در مزنل بدون سرکه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پولکی، یکی از خوراکی‌های لذیذ و منحصر به …

راز خوشمزگی رب انار

طرز تهیه رب انار خانگی خوش رنگ از کجا بفهمیم رب انار اماده شده فیلم طرز تهیه رب انار طرز تهیه رب انار با مخلوط کن طرز تهیه رب انار در طب اسلامی طرز تهیه رب انار ملس طرز تهیه رب انار ترش شمالی طرز تهیه رب انار نی نی سایت

راز خوشمزگی رب انار و از کجا بفهمیم رب انار اماده شده در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

برای تهیه رب انار خانگی، دو روش متداول وجود دارد. اولین روش این است که آب انار را با استفاده از دستگاه‌های آبگیری مناسب جدا کرده و سپس آن را جوشانده تا غلیظ شود. روش دیگر این است که انارها را دون کنند و از گوشت و آب آن رب انار گوشتی تهیه کنند که بافتی سفت دارد. رب اناری که آب آن به میزان بیشتری کاهش یابد، راحت‌تر قابل نگهداری است و مانند رب گوجه فرنگی کمتر از کپک رنج می‌برد. بنده رب انار خود را در شیشه‌های با در فلزی در داخل یخچال نگهداری می‌کنم.

رب انار به عنوان چاشنی و سسی لذیذ، در خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارونی و بسیاری از غذاهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رب انار یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها و طعم‌دهنده‌های جهانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. همانند سایر رب‌ها، رب انار نیز از عصاره انار تهیه می‌شود. این عصاره را می‌جوشانیم تا به طور کامل غلیظ شود و سپس به عنوان طعم‌دهنده در انواع غذاها و خوراکی‌ها استفاده می‌شود. برخی از غذاهای معروفی که با استفاده از رب انار تهیه می‌شوند، اکبرجوجه، شامی ترش و خورش فسنجان هستند. نکته دیگری که درباره رب انار وجود دارد، این است که مربوطیت اصلی آن به شهر ساوه است که به عنوان شهر انار هم شناخته می‌شود، و می‌توانیم رب انار را با دستورهای متنوعی در این شهر پیدا کنیم.با نکات پخت رب انار با ما همراه باشید.

مواد لازم

انار ۸ کیلوگرم

نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه رب انار

برای تهیه رب انار سنتی، ابتدا انارها را شسته و به وسیلهٔ یک نصف دانه بریده شدهٔ انار را در پارچ مخلوط‌کن قرار دهید و آنها را پوره کنید. سپس صافی را بر روی قابلمه قرار دهید.

انارها را در صافی بریزید و با کمک یک قاشق، فشار دهید تا آب موجود در انارها از صافی عبور کند و در قابلمه بریزید. سپس با دست دانه‌های انار را فشار دهید تا آب آنها کاملاً خارج شود.

قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انار جوش بیاید. در ابتدا، زمانی که آب انار روی حرارت قرار می‌گیرد، کفی شکل می‌گیرد. این کف را با کمک یک قاشق تا حد امکان جمع کنید و در یک بشقاب بریزید و به آب انار بدهید تا جوش بیاید و غلیظ شود.

سپس در طول پخت، گاهی اوقات آب انار را هم می‌زنید تا در قاشق نگیرد، زیرا این باعث می‌شود طعم رب انار آسیب ببیند. زمانی که رب انار به غلظت مطلوب رسید، نمک را به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا نمک به خوبی در رب انار ترکیب شود.

در پایان پخت، حرارت را خاموش کنید و به رب انار اجازه دهید خنک شود. توجه داشته باشید که هر هشت کیلوگرم انار با کیفیت یک کیلوگرم رب انار تولید می‌کند. پس از سرد شدن، رب انار را در شیشه‌های درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!

راهکار خوشرنگ شدن رب انار

برای رسیدن به رنگ خوشرنگ‌تر در رب انار، ضرورت دارد که از یک ظرف مناسب برای تهیه آن استفاده کنیم که دارای حجم حداقل دو برابر مقدار انار باشد. به این ترتیب، استفاده از یک قابلمه مناسب و حجیم الزامی است.

هر کیلو انار چقدر رب رمی دهد

یکی از سوالات مهمی که ممکن است درباره تهیه رب انار داشته باشید، این است که برای تهیه ۱ کیلوگرم رب انار به چه مقدار انار نیاز داریم و همچنین انتخاب مناسب‌ترین نوع انار برای این منظور چیست.

بسته به کیفیت و نوع اناری که استفاده می‌کنید، مقدار مورد نیاز برای تولید ۱ کیلوگرم رب انار متفاوت است. در صورت استفاده از انار درجه یک با پوست نازک و میوه‌های پرآب، حدوداً ۷ تا ۸ کیلوگرم انار می‌تواند ۱ کیلوگرم رب انار بدهد. اما در صورت استفاده از انار با کیفیت معمولی، حدوداً هر ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم انار به شما ۱ کیلوگرم رب انار می‌دهد.

بنابراین، انتخاب مناسب‌ترین نوع انار و تعیین مقدار صحیح آن بستگی به کیفیت انار و نیاز شما دارد.

راز خوشمزگی رب انار

برای تهیه رب انار، اگر انارها پرآب باشند، به ازای هر ۸ کیلوگرم انار، می توانید ۱ کیلوگرم رب انار بدست آورید.

برای جلوگیری از سرریز شدن، می توانید یک عدد نعلبک را داخل ظرف رب انار قرار دهید.

باید توجه داشت که رب غلیظ تر خراب شده و رنگ آن تیره تر می شود. اما باید مراقب باشید که رب زیادی غلیظ نشود و ته نگیرد، زیرا در این صورت زحمت و هزینه شما به هدر خواهد رفت.

معمولاً برای صرفه جویی در هزینه، از انارهای شکسته و کوچک برای تهیه رب استفاده می‌شود که ظاهر زیبایی ندارد و همچنین قیمت آن ارزان‌تر است. اما این موضوع بر کیفیت رب تأثیری ندارد و آنچه مهم است این است که انار آبدار و قرمز باشد. بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خشک باشد.

بهترین رنگ برای رب انار قهوه‌ای کمرنگ تا قهوه‌ای پررنگ و قرمز تیره است. اگر رنگ رب به سیاهی بزند، این نشانه از سوختگی رب است و یا ممکن است مواد دیگری مانند آلوچه به آن اضافه شده باشد.

پس از تهیه رب انار، آن را در ظروف شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده، از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و پس از هر بار استفاده، درب شیشه یا ظرف را به طور محکم ببندید تا رب کپک نزند.

توصیه می‌شود رب انار را در یخچال نگهداری کنید، و در صورتی که در خارج از یخچال قرار دارد، نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.

برخی رب انارهای بازاری برای صرفه جویی در مواد، در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می‌کنند که طعم رب را ترش‌تر می‌کند و بافت رب انار را تغییر می‌دهد. در این مواقع، دانه‌های ریز سیاه رنگی که مشاهده می‌شوند، تفاله پوست آلوچه هستند.

طرز تهیه رب انار خانگی خوش رنگ از کجا بفهمیم رب انار اماده شده فیلم طرز تهیه رب انار طرز تهیه رب انار با مخلوط کن طرز تهیه رب انار در طب اسلامی طرز تهیه رب انار ملس طرز تهیه رب انار ترش شمالی طرز تهیه رب انار نی نی سایت

از یک قابلمه بزرگ برای تهیه رب انار استفاده کنید تا رب انار شما خوشرنگ‌تر شود.

برای استفاده خانگی، بهتر است رب انار را به مقدار کمتری تهیه کنید، به ازای هر یک کیلوگرمانار حدوداً ۸ کیلوگرم انار، می توانید ۱ کیلوگرم رب انار بدست آورید.

برای جلوگیری از سرریز شدن رب، می توانید یک عدد نعلبک را در ظرف رب انار قرار دهید.

باید توجه داشت که رب غلیظ تر خراب می شود و رنگ آن تیره تر می شود. اما باید مراقب باشید که رب زیادی غلیظ نشود و ته نگیرد، زیرا در این صورت زحمت و هزینه شما به هدر خواهد رفت.

معمولاً برای صرفه جویی در هزینه، از انارهای شکسته و کوچک برای تهیه رب استفاده می‌شود که ظاهر زیبایی ندارد و همچنین قیمت آن ارزان‌تر است. اما این موضوع بر کیفیت رب تأثیری ندارد و آنچه مهم است این است که انار آبدار و قرمز باشد. بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خشک باشد.

بهترین رنگ برای رب انار قهوه‌ای کمرنگ تا قهوه‌ای پررنگ و قرمز تیره است. اگر رنگ رب به سیاهی بزند، این نشانه از سوختگی رب است و یا ممکن است مواد دیگری مانند آلوچه به آن اضافه شده باشد.

پس از تهیه رب انار، آن را در ظروف شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده، از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و پس از هر بار استفاده، درب شیشه یا ظرف را به طور محکم ببندید تا رب کپک نزند.

توصیه می‌شود رب انار را در یخچال نگهداری کنید، و در صورتی که در خارج از یخچال قرار دارد، نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.

برخی رب انارهای بازاری برای صرفه جویی در مواد، در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می‌کنند که طعم رب را ترش‌تر می‌کند و بافت رب انار را تغییر می‌دهد. در این مواقع، دانه‌های ریز سیاه رنگی که مشاهده می‌شوند، تفاله پوست آلوچه هستند.

برای تهیه رب انار، از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا رب انار شما بهترین رنگ و طعم را بدهد.

در مورد ترش شدن یا شیرین شدن رب انار، آنچه که تأثیر دارد، طعم دانه‌های انار است. اگر میخواهید رب انار ترش داشته باشید، از انارهای ترش استفاده کنید و اگر میخواهید شیرین تر باشد، از انارهای شیرین استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.