راز خوشمزگی باقلوای ترکی و نکات باقلوای ترکی به سبک تبریز
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی
مدل مانتو کوتاه مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو …
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
راز خوشمزگی باقلوای ترکی
راز خوشمزگی باقلوا ترکی و نکات باقلوای ترکی به سبک تبریز در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب ترکیهای، باقلوا استانبولی خانگی است. امروزه، این باقلوا بهصورت ساده و خانگی در سرتاسر جهان تهیه میشود. برای درست کردن باقلوا استانبولی، معمولا از خمیر یوفکا و مواد میانی دلخواهی مانند گردو و پسته استفاده میشود.
مواد لازم برای باقلوای ترکی
یک پیمانه پودر پسته
نیم پیمانه پودر قند
نیم پیمانه پودر بادام
دو قاشق چایخوری پودر هل
مقدار لازم خمیر کره و باقلوا
یک پیمانه شکر
یک قاشق سوپ خوری گلاب
یک پیمانه شیر
مقداری زعفران دم کرده
توصیه میشود که این مواد را با توجه به نسبتهای بالا با یکدیگر مخلوط کرده و به دستور پخت مربوطه عمل کنید.
آموزش پخت باقلوا استانبولی
مواد زیر را با هم ترکیب و مخلوط کنید: پودر پسته، پودر قند، پودر بادام و پودر هل.
برگهای از خمیر باقلوا را بردارید و روی آن کره ذوب شده ریخته و سپس مواد ترکیب شده را بر روی خمیر بپاشید. سپس خمیر را به شکل رول پیچیده.
خمیر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۲۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه پخت کنید تا طلایی شود.
شربت باقلوا را با ترکیب شکر، زعفران، گلاب و شیر در یک قابلمه مناسب پخت کنید و آن را به غلظت مطلوب رسانید.
پس از پختن خمیر در فر، آن را از فر خارج کنید و شربت شیرین را که پیشتر تهیه کرده و خنک کردهاید روی خمیر بریزید تا خمیر بهطور کامل در شربت غوطهور شود.
برای تزیین باقلوا از پودر پسته یا پودر بادام استفاده کنید.
حالا باقلوای لذیذ و آماده سرو دارید، از آن لذت ببرید!
راز خوشمزگی باقلوای ترکی
برای بهترین نتیجه، حتماً باید به خاطر داشت که خمیر فیلو را در دمای اتاق به خوبی ذوب کنی. اگر خمیر فیلو خیلی رطوبت داشته باشه، ممکنه باعث چسبیدن قطعات خمیر به یکدیگر بشه و نتونی آسونشون کنی. برای استفاده بهتر، قبل از استفاده، خمیر رو به مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در یخچال قرار بده تا نرم و تازه بمونه و خراب نشه.
برای تهیه باقلوا، اول باید بین هر دو ورقه خمیر فیلو رو بین دو تکه پارچه یا حوله تمیز قرار بدی. این روش باعث میشه خمیر نرم و تازه باقی بمونه و آسیبی نبینه.
حتماً قبل از شروع تهیه باقلوا، شربت رو آماده کن. همچنین، وقتی میخوای از شربت روی باقلوای گرم استفاده کنی، حتماً قبلش باید شربت رو خنک کنی.
اگه این مراحل رو به درستی انجام بدی، باقلواهایی به رنگ عسلی و خوشمزه خواهی داشت. به خاطر داشته باش که نباید مغزها رو خیلی ریز کنی، بلکه باید یه تعادل خوردنی و خوشمزه داشته باشن تا مناسب برای تزیین باشن.
همچنین نکته دیگهای که باید رعایت کنی اینه که با یه چاقوی تیز و تازه، باقلوا رو ببریز.
چرا قبل پخت باقلوا را برش می دهند؟
بعد از پخت خمیر فیلو، بافت آن بسیار شکننده و ترد میشه، به طوری که اگه بعد از پخت باقلوا، بخوای برشش بدی، شکلش ممکنه بهم بریزه.
نباید باقلوا خیس شود
هنگام پخت خمیر فیلو، بافت آن بسیار هشتشکن و سبک میشه و اگر بعد از پخت باقلوا رو برید، شکلش به راحتی ممکنه بهم بریزه. برای جلوگیری از این مشکل، میتونید باقلوای گرم رو با شربت خنک سرو کنید. با این کار، شربت بهتر جذب میشه و باقلوا هم نرم و تازه میمونه. باید به این نکته توجه کنید که اگه هر دو شربت و باقلوا سرد باشن، باقلوا خراب میشه و شربت به خوبی جذب نمیشه. این میتونه دلیل اصلی خراب شدن شیرینی خانگی باشه که زحمت زیادی رویش کشیدید. پس برای جلوگیری از این اتفاق، وقتی شربت رو روی باقلوا میریزید، این نکته رو رعایت کنید. در غیر این صورت، ممکنه با تمام زحماتی که برای باقلوای خانگی کشیدید، شیرینی شما کاملا خراب بشه و شما با یه باقلوای خیس و بدون شکل دلچسب باقی بمونید که اصلا زیبا نیست.
روش نگهداری از باقلوای ترکی
باقلوا یکی از دسرهای خانگی است که قابلیت آماده سازی و نگهداری قبل از زمان مصرف را دارد.
شیرینیهای خانگی میتوانند تا ۱۴ روز در ظروف شیشهای با درب در دمای اتاق یا یخچال نگهداری شوند.
نگهداری باقلوا در دمای اتاق به آن لطافت میبخشد، اما اگر میخواهید آن را برای مدت بیشتری نگهداری کنید، میتوانید آن را در یخچال قرار دهید.