;
راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم - مُچُم
راز خوشمزگی خورش قیمه بادمجان و نکات پخت خورش قیمه بادمجان

راز خوشمزگی خورش قیمه بادمجان و نکات پخت خورش قیمه بادمجان

راز خوشمزگی خورش قیمه بادمجان راز خوشمزگی خورش قیمه بادمجان و نکات پخت خورش قیمه بادمجان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای افزایش لذت خورش قیمه بادمجان، می‌توانید …

راز خوشمزگی خورشت لوبیا سبز و فوت و فن و نکات پخت خورشت لوبیا سبز

راز خوشمزگی خورشت لوبیا سبز و فوت و فن و نکات پخت خورشت لوبیا سبز

راز خوشمزگی خورشت لوبیا سبز راز خوشمزگی خورشت لوبیا سبز و فوت و فن و نکات پخت خورشت لوبیا سبز در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش لوبیا سبز …

راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی قندی راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی قندی را می‌توانید به راحتی و …

راز خوشمزگی برنج

برای خوش طعم شدن برنج هندی برای خوشبو شدن برنج چه کنیم فوت و فن برنج رستورانی گلاب در برنج چگونه برنج را خوش عطر کنیم نی نی سایت طرز پخت برنج رستورانی چگونه برنج خوشمزه درست کنیم ریختن آبلیمو در برنج نی نی سایت

راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

برنج به عنوان یکی از غذاهای اصلی در جوامع ایرانی شناخته می‌شود و به صورت متوسط حداقل سه بار در هفته در سفره خانواده‌های ایرانی حضور دارد. با توجه به تنوع انواع برنج و تفاوت در روش‌های پخت آن، گاهی اوقات ممکن است در طبخ برنج با مشکلاتی روبه‌رو شویم و نتوانیم برنجی با طعم و عطر خوش و ظاهری زیبا به دست آوریم. در این مطلب، چندین نکته کلیدی را برای طبخ برنج خوشمزه و ظاهری دلچسب برای شما عزیزان ذکر کرده‌ایم که با رعایت آن‌ها، می‌توانید خانواده خود را با یک غذای لذیذ و خوشمزه مهمان نمایید. برای دانستن نکات پخت برنج با ما همراه باشید.

چگونه شوری برنج را از بین ببریم

وقتی قصد دارید برنج را به شکل کته بپزید و در نتیجه نمک بیش از حدی به آن اضافه کرده‌اید، می‌توانید از چند تکه سیب‌زمینی پوست کنده‌خورده استفاده کنید. کافیست این تکه‌های سیب‌زمینی را در حالت جوشانده داخل آبی که برنج در آن در حال جوش است قرار دهید. این روش باعث جذب اضافه نمک توسط سیب‌زمینی می‌شود و شوری غذا را به خودش جذب می‌کند.

قبل از اینکه برنج را ابکش کنید، اگر متوجه شدید که برنج شور است، می‌توانید هنگام ابکش کردن آن را با مقدار زیادی آب بشویید. این کار باعث از بین رفتن شوری در برنج می‌شود.

اما اگر با این تدابیر هنوز برنج شور باقی مانده است، بهترین راه‌حل این است که کمی از غذا (خورشت) کنار برنج برداشته شود تا نمک را کمتر کند.

راهکار سوختن ته برنج

اگر متوجه شدید که ته برنج شما سوخته است، می‌توانید با قرار دادن چند تکه نان دقیقاً روی برنج، بوی سوختگی را از بین ببرید.

یک راه دیگر برای رفع سوختگی برنج، فرو کردن چند حلقه پیاز در برنج است. این کار باعث جذب بوی سوختگی می‌شود و می‌تواند به ترمیم طعم و بوی برنج کمک کند.

حل مشکل بی نمک یا کم نمک بودن برنج

برای رفع مشکل نمک‌زدایی در برنج، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

اولین راهکار می‌تواند این باشد که نمک را با استفاده از نمکدان به آرامی روی غذا بپاشید.

روش دوم برای کاهش نمک، آبکش کردن برنج در آب جوش است و نمک را همراه با آب ریختن روی برنج.

سومین راهکار این است که خورشت یا غذا را به اندازه‌ای شورتر تهیه کنید تا کمبود نمک در برنج تعویض شود.

راز خوب قد کشیدن برنج

برای بهبود فرم برنج، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

یکی از راهکارهای موثر برای بهبود فرم برنج، ریختن یک لیوان آب سرد در برنج زمانی که در حال جوش است است.

راهکار بعدی، استفاده از قابلمه بزرگتر است تا برنج به اندازه کافی فضا برای قد کشیدن داشته باشد.

هنگامی که برنج در حال جوش است، می‌توانید دو قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید تا برنج بهتر پخته شده و قد بکشد.

در هنگام آبکش کردن نیز بهتر است آب سرد روی برنج ریخته نشود، زیرا این کار می‌تواند باعث شوک و عدم قد کشیدن برنج شود.

چکار کنیم که برنج بعد از پخت سفید شود

اگر در اوایل پخت برنج، به آب برنج در حال جوشیدن یکی از موارد زیر را اضافه کنید، می‌توانید برنج را سفید و یکنواخت کنید:

یک قاشق آبلیمو
یک قاشق آب نارنج
دو قاشق ماست
دو قاشق دوغ
توجه کنید که فقط یکی از موارد فوق را انتخاب کنید و همه را با هم استفاده نکنید.

نکاتی برای آبکش کردن و دم کردن برنج

وقتی قصد دارید برنج را آبکش کنید، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

کاسه را به صورت برعکس در ظرفشویی قرار داده و آکش را روی کاسه قرار دهید. این کار جلوی ورود آب به داخل کاسه را می‌گیرد و از خراب شدن برنج جلوگیری می‌کند.
همچنین، می‌توانید در موقع دم گذاشتن برنج با کف کفگیر، در برنج سوراخ‌هایی ایجاد کنید تا برنج زودتر پخته شود. این کار باعث می‌شود بخار به راحتی بالا برود و زمان پخت برنج کوتاه‌تر شود.

برای خوش طعم شدن برنج هندی برای خوشبو شدن برنج چه کنیم فوت و فن برنج رستورانی گلاب در برنج چگونه برنج را خوش عطر کنیم نی نی سایت طرز پخت برنج رستورانی چگونه برنج خوشمزه درست کنیم ریختن آبلیمو در برنج نی نی سایت

روش زعفرانی شدن برنج

روش جالبی برای تهیه برنج زعفرانی وجود دارد. شما می‌توانید با استفاده از روش زیر برنجی با طعم و رنگ زعفران تهیه کنید:

ابتدا کمی پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید.
سپس در موقع دم کشیدن برنج، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری از محلول زعفرانی که در قدم قبل تهیه کرده‌اید را به برنج اضافه کنید.
به برنج اجازه دهید تا با زعفران دم بکشد و رنگش پررنگ‌تر شود.

حل مشکل جوشیدن بیش از حد برنج

اگر متوجه شدید که برنج شما بیش از حد جوشیده است، می‌توانید از روش‌های زیر برای رفع این مشکل استفاده کنید:

هنگام ابکش کردن برنج، کمی آب سرد را روی برنج بریزید تا خودش را جمع کند و حالت مناسبی به خود ببخشد.

در موقع دم گذاشتن برنج، توجه کنید که آب و روغن را به آن اضافه نکنید. این کار باعث می‌شود برنج بهتر پخته شود و قدرت جذب آب بیشتری داشته باشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.