راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای - مُچُم
راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بریلو راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بریلو، نامی آشنا برای قنادان و شیرینی‌پزان …

راز خوشمزگی آش زرشک و فوت و فن آش زرشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش زرشک و فوت و فن آش زرشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش زرشک راز خوشمزگی آش زرشک و فوت و فن آش زرشک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش زرشک یکی از آش‌های …

راز خوشمزگی خورش آلو مسما و نکات پخت خورشت آلو مسما

راز خوشمزگی خورش آلو مسما و نکات پخت خورشت آلو مسما

راز خوشمزگی خورش آلو مسما راز خوشمزگی خورش آلو مسما و نکات پخت خورشت آلو مسما در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذای مسما یا خورشت آلو، یکی از …

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای

فیلم طرز تهیه نان پنجره ای ساده طرز تهیه شیرینی پنجره ای با پیمانه لیوان برای ترد شدن نان پنجره ای فوت و فن شیرینی پنجره ای طرز تهیه شیرینی پنجره ای بدون شیر فیلم طرز تهیه نان پنجره ای با ماست طرز تهیه شیرینی پنجره ای برای 20 نفر نان پنجره ای با نشاسته ذرت

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایران است که در سراسر ایران به راحتی قابل یافتن است. این شیرینی در واقع یک نوع کیک ساده است که با افزودن عسل و پودر شکر به آن، شیرین می‌شود و در نهایت با استفاده از نارگیل و پسته تزیین می‌شود.با نکات شیرینی پنجره ای با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای

برای تهیه این شیرینی، شما به ۳ عدد تخم مرغ، دو سوم پیمانه شیر، نصف پیمانه نشاسته گل، یک سوم پیمانه گلاب، ۱ پیمانه آرد سفید قنادی، یک سر چاقو وانیل، روغن و پودر قند به میزان لازم نیاز خواهید داشت.

طرز تهیه نان پنجره ای

شما می‌توانید با مخلوط کردن نشاسته، شیر و گلاب و همزنی آنها تا نشاسته حل شود، و سپس به آرامی وانیل و آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و به‌تدریج هم بزنید. یک قالب تفلون را برداشته و بهتر است کوچک باشد تا شیرینی پنجره‌ای در آن معلق شود.

قالب نان پنجره‌ای را که قبلاً چربی آن را با روغن پوشانده‌اید، درون روغن داغ قرار دهید و شیرینی پنجره‌ای را در آن بریزید. پس از سرخ شدن، روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا از روغن آبکشی کند و با پودر قند آن را تزیین کنید.

توجه داشته باشید که روغن نباید بسوزد و اگر سوخت یا کم شد، در حین کار مجدداً روغن بریزید.

برای هر شیرینی پنجره‌ای، قالب را در روغن داغ قرار دهید تا قسمت فلزی آن گرم شود، سپس مواد را در قالب بریزید تا شکل شیرینی به خوبی شکل بگیرد.

وقتی شیرینی پنجره‌ای خنک شد، می‌توانید از پودر قند برای تزیین استفاده کنید.

اگر مواد غلیظ بود، می‌توانید با اضافه کردن کمی آب آنها را رقیق کنید.

شیرینی‌های پخته شده را با چنگال از قالب جدا کنید و قبل از سرو آنها را از روغن اضافی خود پاک کنید.

مدت زمان آماده‌سازی حدود ۲۰ دقیقه است و مدت زمان پخت حدود نیم ساعت می‌باشد.

فیلم طرز تهیه نان پنجره ای ساده طرز تهیه شیرینی پنجره ای با پیمانه لیوان برای ترد شدن نان پنجره ای فوت و فن شیرینی پنجره ای طرز تهیه شیرینی پنجره ای بدون شیر فیلم طرز تهیه نان پنجره ای با ماست طرز تهیه شیرینی پنجره ای برای 20 نفر نان پنجره ای با نشاسته ذرت

تهیه شیرینی پنجره ای با ماست

می‌توانید این شیرینی خوشمزه را با اضافه کردن ماست نیز درست کنید. اما باید توجه داشت که با استفاده از ماست، بافت شیرینی نرم‌تر می‌شود. در صورتی که می‌خواهید شیرینی با بافتی ترد و شکننده تر داشته باشید، حتماً از شیر استفاده کنید.

تهیه شیرینی پنجره ای بدون قالب

اگر بخواهید این شیرینی را بدون استفاده از قالب درست کنید، نمی‌توانید آن را شیرینی پنجره ای نامگذاری کنید، زیرا قالب شکل آن را تشکیل می‌دهد. اما اگر قالبی در دسترس ندارید، می‌توانید از روشی شبیه به زولبیا استفاده کنید. به این صورت، مایه شیرینی را به صورت یک قیف مانند در روغن داغ بریزید تا سرخ شود.

چرا شیرینی پنجره ای به قالب میچسبه

چسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از مهم‌ترین دلایل، داغ نبودن روغن قبل از ریختن شیرینی است. روغن باید به اندازه‌ای داغ باشد که شیرینی به محض ورود به آن، شروع به جوشیدن کند و از قالب جدا شود. دلیل دیگر می‌تواند استفاده از قالب نامناسب باشد. قالب‌های آلومینیومی برای تهیه این شیرینی مناسب‌تر هستند. همچنین، غلیظ یا رقیق بودن بیش از حد مواد شیرینی نیز می‌تواند باعث چسبندگی آن به قالب شود.

برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی به قالب، ابتدا روغن را به خوبی داغ کنید. سپس قالب را کاملا در روغن داغ فرو ببرید و چند ثانیه صبر کنید تا گرم شود. بعد از آن، قالب را در مواد شیرینی فرو برده و سریع در روغن داغ قرار دهید. اگر شیرینی به قالب چسبید، با کمک یک چنگال آن را به آرامی از قالب جدا کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.