راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم - مُچُم
راز خوشمزگی سوسیس سیب زمینی تنوری و فوت و فن سوسیس سیب زمینی تنوری

راز خوشمزگی سوسیس سیب زمینی تنوری و فوت و فن سوسیس سیب زمینی تنوری

راز خوشمزگی سوسیس سیب زمینی تنوری راز خوشمزگی سوسیس سیب زمینی تنوری و فوت و فن سوسیس سیب زمینی تنوری در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوسیس سیب …

راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه و فوت و فن لوبیا پلو خوشمزه نذری

راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه و فوت و فن لوبیا پلو خوشمزه نذری

راز خوشمزگی لوبیا پلو راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه و فوت و فن لوبیا پلو خوشمزه نذری در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای بسیار خوشمزه …

راز خوشمزگی خوراک مرغ و قارچ و فوت و فن خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک مرغ و قارچ و فوت و فن خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک مرغ و قارچ راز خوشمزگی خوراک مرغ و قارچ و فوت و فن خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …

راز خوشمزگی ماهیچه

طرز تهیه ماهیچه پسران کریم نی نی سایت طرز تهیه ماهیچه در زودپز طرز پخت ماهیچه گوسفندی سس ماهیچه مجلسی طرز تهیه ماهیچه رستورانی طرز تهیه ماهیچه گوساله طرز تهیه ماهیچه آبدار خوراک ماهیچه با سبزیجات

راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در ایران است که با استفاده از دستورهای متنوع می‌توان آن را تهیه کرد. روش معروف پسران کریم که در تمام شهرهای ایران شناخته شده است، یکی از روش‌های معروف در تهیه ماهیچه است که آن را بسیار خوشمزه و خاص می‌سازد. در این روش از مقدار زیادی پیاز و سیر استفاده می‌شود، اما در پایان پخت غذا، طعم و بوی سیر به طور قابل توجه‌ای حس نمی‌شود.

مواد لازم

ماهیچه گوسفندی ۲ عدد

پیاز ۶ عدد متوسط

سیر ۴ حبه

بوته سیر ۲ عدد

زعفران دم کرده غلیظ ½ فنجان

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری پُر

فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

چوب دارچین ۱ تکه

نمک ۱ قاشق چایخوری پُر

طرز تهیه ماهیچه

برای تهیه ماهیچه با روش پسران کریم، مراحل زیر را دنبال کنید:

پیازها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن‌ها را در آبکش قرار داده و یکی یکی از وسط نصف کنید و به صورت خلالی خرد کنید.

۴ عدد سیر را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن‌ها را خرد کرده و کنار می‌گذارید.

قابلمه‌ای را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازهای خلالی شده را درون آن بریزید.

مواد را تفت داده و ماهیچه‌ها را روی پیازها قرار دهید. همچنین سیرهای خرد شده را روی ماهیچه‌ها قرار داده و بوته‌های سیر را همراه با پوست روی ماهیچه‌ها بگذارید.

چوب دارچین، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه ۳ لیوان آب گرم روی مواد بریزید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را به حداقل کم کنید.

به مواد اجازه دهید به مدت ۳ ساعت کاملاً پخت شوند و گوشت‌ها مغز پخته شوند.

پس از گذشت زمان، زعفران دم‌کرده را به همراه نمک به ماهیچه‌ها اضافه کنید.

به مواد ۲۰ دقیقه دیگر زمان بدهید تا عطر زعفران را جذب کنند.

ماهیچه را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با کمی زرشک بر روی آن تزئین کنید.

ماهیچه را با انواع چلو، به خصوص باقالی پلو، سرو کنید و لذت ببرید.

توجه داشته باشید که مواد و مراحل آشپزی ممکن است بر اساس سلیقه شخصی و محل زندگی متفاوت باشد.

طرز تهیه ماهیچه پسران کریم نی نی سایت طرز تهیه ماهیچه در زودپز طرز پخت ماهیچه گوسفندی سس ماهیچه مجلسی طرز تهیه ماهیچه رستورانی طرز تهیه ماهیچه گوساله طرز تهیه ماهیچه آبدار خوراک ماهیچه با سبزیجات

راز خوشمزگی ماهیچه

برای تهیه ماهیچه با روش فوق، مراحل زیر را دنبال کنید:

در یک ماهیتابه، مقدار کمی روغن ریخته و زردچوبه را تفت دهید.

ماهیچه‌ها را به ماهیتابه اضافه کرده و آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند. در این مرحله، حرارت بالا را انتخاب کنید تا آب موجود در گوشت خارج نشود.

در یک قابلمه که کف آن به تعداد ماهیچه‌ها مناسب است، ماهیچه‌ها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده به صورت فراوان بپوشانید.

روغن زیتون، زعفران و فلفل را به ماهیچه‌ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید ماهیچه‌ها با آب پیاز و آب موجود در خودشان پخته شوند.

توجه کنید که تا زمان پخت کامل، ماهیچه‌ها را جابه‌جا نکنید و پیازها حتماً روی گوشت باشند.

در این روش پخت، به آب نیازی نیست. وقتی ماهیچه‌ها کاملاً پخته شدند، آنها را به آرامی جابه‌جا کنید. هنگامی که پیاز سرخ شد، به آنها نمک بزنید.

با این روش پخت، ماهیچه‌ها بسیار لذیذ و خوش طعم خواهند شد. حتماً این روش را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

چرا گوشت ماهیچه سفت میشود

سفت شدن گوشت ماهیچه می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از مهم‌ترین دلایل، نوع طبخ و مدت زمان پخت است. پختن گوشت ماهیچه در دمای بالا و به مدت طولانی باعث می‌شود آب میان بافتی آن از دست برود و گوشت سفت و خشک شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است گوشت را در دمای پایین و به مدت زمان کوتاه‌تر بپزید.

عامل دیگر در سفت شدن گوشت، نوع برش گوشت است. برش گوشت در خلاف جهت الیاف باعث می‌شود گوشت در هنگام پخت جمع شده و سفت شود. برای جلوگیری از این مشکل، گوشت را در جهت الیاف برش دهید.

همچنین، استفاده از گوشت‌های پیر و یا نگهداری نامناسب گوشت نیز می‌تواند باعث سفت شدن آن شود. گوشت‌های پیر دارای بافت پیوندی بیشتری هستند و به همین دلیل سفت‌تر هستند. نگهداری گوشت در دمای نامناسب یا فریز کردن مکرر آن نیز می‌تواند باعث تغییر بافت گوشت و سفت شدن آن شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.