;
راز خوشمزگی کیک شیرازی و فوت و فن کیک شیرازی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شیرینی نخودچی و راز ترد شدن و علت وا رفتن شیرینی نخودچی

راز خوشمزگی شیرینی نخودچی و راز ترد شدن و علت وا رفتن شیرینی نخودچی

راز خوشمزگی شیرینی نخودچی راز خوشمزگی شیرینی نخودچی و راز ترد شدن و علت وا رفتن شیرینی نخودچی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های …

راز خوشمزگی دونات و نکات پخت دونات و فوت کوزه گری دونات

راز خوشمزگی دونات و نکات پخت دونات و فوت کوزه گری دونات

راز خوشمزگی دونات راز خوشمزگی دونات و نکات پخت دونات و فوت کوزه گری دونات در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیا شما با انواع دونات آشنا هستید؟ اگر …

راز خوشمزگی زبان و نکات پخت زبان و آشنایی با خوراک زبان خوشمزه

راز خوشمزگی زبان و نکات پخت زبان و آشنایی با خوراک زبان خوشمزه

راز خوشمزگی زبان راز خوشمزگی زبان و نکات پخت زبان و آشنایی با خوراک زبان خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در رده‌ی غذاهای سنتی ایرانی، بدون شک …

راز خوشمزگی کیک شیرازی

قالب مخصوص کیک شیرازی طرز تهیه کیک شیرازی کیک شیرازی به خانه برمیگردیم کیک شیرازی نی نی سایت کیک شیرازی خانم شیرزایی کیک شیرازی کارگاهی طرز تهیه کیک شیرازی آشپزخانه کوچک من کاپ کیک شیرازی

راز خوشمزگی کیک شیرازی و فوت و فن کیک شیرازی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کیک شیرازی، نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که با ظاهری ساده و طعمی دلچسب، طرفداران زیادی دارد. این شیرینی از آرد، تخم مرغ، شکر، روغن و گلاب تهیه می‌شود و با پودر قند و خلال پسته تزیین می‌شود.

کیک شیرازی را می‌توان به دو صورت ساده و شربتی تهیه کرد. در نوع شربتی، بعد از پخت کیک، روی آن شربتی از گلاب، زعفران و شکر ریخته می‌شود که طعم و رطوبت بیشتری به کیک می‌دهد.

این شیرینی خوشمزه را می‌توان برای عصرانه، مهمانی‌ها و یا به‌عنوان یک میان وعده مقوی نوش جان کرد.

مواد لازم برای تهیه کیک شیرازی

آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱ پیمانه

روغن مایع: ۱/۲ پیمانه

گلاب: ۱/۴ پیمانه

زعفران: به مقدار دلخواه

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

وانیل: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک شیرازی

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا سفید و پف دار شود.

روغن مایع و گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید.

زعفران را دم کرده و به مواد اضافه کنید.

آرد، بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مایه کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید.

بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

کیک را به دلخواه تزئین کنید.

راز خوشمزگی کیک شیرازی

برای خوشمزه‌تر شدن کیک، می‌توانید از گلاب مرغوب و زعفران ساییده شده استفاده کنید.

اگر می‌خواهید کیک شما ظاهری زیباتر داشته باشد، می‌توانید از خلال بادام، پسته و یا گردو برای تزیین آن استفاده کنید.

برای اینکه کیک شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید در زمان پخت، کمی هل و یا دارچین به مایه کیک اضافه کنید.

کیک شیرازی را می‌توان در فر، قابلمه و یا حتی مایکروفر پخت.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

4 دیدگاه

  • شیرازی می 5, 2024 در 7:44 ق.ظ

    من خودم اصالتی شیرازی دارم و حتما این کیک خوشمزه رو تهیه می کنم

    • شیدا زمانی می 5, 2024 در 8:26 ق.ظ

      مخلص همه شیرازی ها هم هستیم

  • علی مصور می 5, 2024 در 8:01 ق.ظ

    فکر کنم به کیک یزدی نزدیک باشه

    • شیدا زمانی می 5, 2024 در 8:24 ق.ظ

      دقیقا اون نیست ولی شباهت هایی دارند

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.