راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی اسکندر کباب و فوت و فن اسکندر کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اسکندر کباب و فوت و فن اسکندر کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اسکندر کباب راز خوشمزگی اسکندر کباب و فوت و فن اسکندر کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اسکندر کباب، یکی از لذیذترین …

راز خوشمزگی کیک ماست و لیمو و فوت و فن کیک ماست و لیمو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک ماست و لیمو و فوت و فن کیک ماست و لیمو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک ماست و لیمو راز خوشمزگی کیک ماست و لیمو و فوت و فن کیک ماست و لیمو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی آبگوشت برنج و دلیل طعم بی نظیر آبگوشت پلو کاشانی چیست

راز خوشمزگی آبگوشت برنج و دلیل طعم بی نظیر آبگوشت پلو کاشانی چیست

راز خوشمزگی آبگوشت برنج راز خوشمزگی آبگوشت برنج و دلیل طعم بی نظیر آبگوشت پلو کاشانی چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی آبگوشت برنج آبگوشت پلو …

راز خوشمزگی توپک پنیری

طرز تهیه توپک پنیری با مرغ طرز تهیه توپک پنیری کش دار طرز تهیه توپک پنیری ساده توپک پنیری نی نی سایت توپک پنیری با مرغ و سیب زمینی توپک پنیری برای صبحانه

راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

توپک پنیری، که به آن “چیزبال” هم می‌گویند، یک پیش‌غذای خوشمزه و محبوب است که می‌تواند به عنوان فینگرفود هم سرو شود. این غذا از ترکیب سیب‌زمینی پخته شده، پنیر و مواد دیگر تهیه می‌شود و سپس با روکش‌های مختلفی مثل پودر سوخاری، کنجد، مغزها و سبزیجات تزیین می‌شود.

طعم و مزه توپک پنیری به نوع پنیر و مواد افزودنی آن بستگی دارد. پنیر چدار رایج‌ترین نوع پنیری است که در تهیه توپک پنیری استفاده می‌شود، اما می‌توانید از پنیرهای دیگر مثل پنیر فتا، موزارلا یا گودا هم استفاده کنید.

طرز تهیه توپک پنیری بسیار ساده است و می‌توانید آن را در فر، سرخ‌کن یا حتی در قابلمه بپزید.

مواد لازم برای تهیه توپک پنیری

۲ عدد سیب‌زمینی متوسط

۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده

۱ عدد تخم‌مرغ

۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه توپک پنیری

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوست آنها را بکنید و له کنید.

پنیر چدار، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را به سیب‌زمینی له شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

از مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان گرد کنید.

توپک‌های پنیری را در آرد سوخاری بغلتانید تا به طور کامل آغشته شوند.

توپک‌های پنیری را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

مواد لازم برای تهیه توپک پنیری به روش دوم

۲ عدد سیب‌زمینی متوسط

۲۰۰ گرم مرغ پخته و ریش‌ریش شده

۱ عدد پیاز متوسط

۲ حبه سیر

۱۰۰ گرم پنیر پیتزا

۲ قاشق غذاخوری سویا سس

۱ عدد تخم‌مرغ

پودر سوخاری به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه توپک پنیری به روش دوم

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوست آنها را بکنید و له کنید.

پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.

مرغ ریش‌ریش شده، سویا سس، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

مخلوط مرغ را به سیب‌زمینی له شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

از مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان گرد کنید.

توپک‌های پنیری را داخل تخم‌مرغ زده شده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید تا به طور کامل آغشته شوند.

توپک‌های پنیری را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

راز خوشمزگی توپک پنیری

می‌توانید از انواع مختلف پنیر در تهیه توپک پنیری استفاده کنید.

برای طعم‌دارتر شدن توپک پنیری می‌توانید از سبزیجات معطر مثل جعفری، شوید و ریحان هم استفاده کنید.

اگر می‌خواهید توپک‌های پنیری را سرخ کنید، آنها را در روغن داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.

توپک‌های پنیری را می‌توانید با سس‌های مختلف مثل سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس تارتار سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.