راز خوشمزگی سالاد ماکارونی مکزیکی و فوت و فن سالاد ماکارونی مکزیکی خوشمزه
راز خوشمزگی پیتزا شاورما و فوت و فن پیتزا شاورما خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا شاورما راز خوشمزگی پیتزا شاورما و فوت و فن پیتزا شاورما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیتزا شاورما، ترکیبی لذیذ …
راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای و فوت و فن جوجه کباب تابه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای و فوت و فن جوجه کباب تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی سس سالسا و فوت و فن سس سالسا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سس سالسا راز خوشمزگی سس سالسا و فوت و فن سس سالسا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالسا» به معنای سس به …
راز خوشمزگی سالاد ماکارونی مکزیکی
راز خوشمزگی سالاد ماکارونی مکزیکی و فوت و فن سالاد ماکارونی مکزیکی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سالاد ماکارونی مکزیکی یک غذای خوشمزه و رنگارنگ است که ترکیبی از طعمهای تند و شیرین را در خود جای داده است. این سالاد با استفاده از مواد اولیهای مانند ماکارونی، ذرت، لوبیا، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی و سس مخصوص تهیه میشود. سالاد ماکارونی مکزیکی یک گزینه عالی برای پیکنیک، مهمانیها و یا یک وعده غذایی سبک و خوشمزه در روزهای گرم تابستان است.
مواد اولیه برای تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
ماکارونی: ۲۵۰ گرم (پیشنهاد میشود از ماکارونی فرمی استفاده کنید)
ذرت: ۱ پیمانه (کنسروی یا تازه)
لوبیا قرمز: ۱ پیمانه (کنسروی یا پخته شده)
فلفل دلمهای: ۱ عدد (خرد شده)
گوجهفرنگی: ۲ عدد (خرد شده)
پیاز قرمز: ۱/۲ عدد (خرد شده)
جعفری یا گشنیز: ۱/۴ پیمانه (خرد شده)
سس مخصوص:
سس مایونز: ۱/۲ پیمانه
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر چیلی: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی مرحله به مرحله
پخت ماکارونی: ماکارونی را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکش کنید. سپس با کمی روغن زیتون مخلوط کنید تا به هم نچسبند.
آمادهسازی سبزیجات: فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، پیاز قرمز و جعفری یا گشنیز را خرد کنید.
تهیه سس: در یک کاسه، سس مایونز، آبلیمو، سس خردل، پودر چیلی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد: ماکارونی پخته شده، ذرت، لوبیا قرمز، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، پیاز قرمز و جعفری یا گشنیز را در یک کاسه بزرگ بریزید.
اضافه کردن سس: سس مخصوص را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
استراحت: سالاد را به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سرو: سالاد ماکارونی مکزیکی را در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری یا گشنیز تازه تزئین کنید.
راز خوشمزگی سالاد ماکارونی مکزیکی
استفاده از مواد تازه: استفاده از سبزیجات تازه و با کیفیت، طعم و عطر سالاد را بهبود میبخشد.
سس مخصوص: سس مخصوص با ترکیب طعمهای تند و شیرین، راز خوشمزگی این سالاد است.
استراحت در یخچال: استراحت سالاد در یخچال باعث میشود طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند و سالاد خوشمزهتر شود.
نکات تکمیلی
میتوانید از انواع دیگر لوبیا مانند لوبیا چیتی یا لوبیا سیاه نیز استفاده کنید.
برای تندتر کردن سالاد، میتوانید مقدار پودر چیلی را افزایش دهید یا از فلفل تند تازه استفاده کنید.
اگر تمایل دارید سالاد را کمی شیرینتر کنید، میتوانید یک قاشق غذاخوری شکر به سس اضافه کنید.
سالاد ماکارونی مکزیکی را میتوانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.