راز خوشمزگی بستنی انبه و فوت و فن بستنی انبه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مانی پلو و فوت و فن مانی پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مانی پلو راز خوشمزگی مانی پلو و فوت و فن مانی پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانی پلو، یکی از …
راز خوشمزگی مرغ مدیترانه ای و فوت و فن مرغ مدیترانه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ مدیترانه ای راز خوشمزگی مرغ مدیترانه ای و فوت و فن مرغ مدیترانه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ …
راز خوشمزگی سرویسی گوشت و فوت و فن سرویسی گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سرویسی گوشت راز خوشمزگی سرویسی گوشت و فوت و فن سرویسی گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سرویسی گوشت، این غذای …
راز خوشمزگی بستنی انبه
راز خوشمزگی بستنی انبه و فوت و فن بستنی انبه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
بستنی انبه یک دسر خنک و خوشمزه است که از پوره انبه، شکر، خامه یا شیر و گاهی اوقات تخم مرغ تهیه میشود. این بستنی طعم و عطر قوی انبه را دارد و بافتی نرم و کرمی دارد.
بستنی انبه را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در روش ساده، انبه را با شکر و آبلیمو مخلوط کرده و میکس می کنند تا پوره شود. سپس پوره انبه را با خامه یا شیر و گاهی اوقات تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و در فریزر قرار می دهند تا سفت شود.
برای تهیه بستنی انبه می توانید از انبه تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از انبه تازه استفاده می کنید، باید آن را پوست کنده و هسته گرفته و سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
بستنی انبه را می توانید به تنهایی یا با تاپینگ های مختلف مانند تکه های میوه، آجیل، سس شکلات یا خامه سرو کنید.
راز خوشمزگی بستنی انبه
از انبه های رسیده و معطر استفاده کنید.
پوره انبه را تا حد ممکن صاف کنید تا بستنی شما یکدست شود.
مخلوط بستنی را قبل از قرار دادن در فریزر به طور کامل خنک کنید.
بستنی را هر ۳۰ دقیقه یکبار هم بزنید تا از تشکیل کریستال های یخ جلوگیری کنید.
بستنی انبه را قبل از سرو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
مواد لازم برای تهیه بستنی انبه
۲ عدد انبه رسیده
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۴ پیمانه آبلیمو
۱ پیمانه خامه یا شیر
۲ عدد سفیده تخم مرغ (اختیاری)
طرز تهیه بستنی انبه
انبه ها را پوست کنده، هسته گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید.
انبه، شکر و آبلیمو را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که پوره صاف شود مخلوط کنید.
خامه یا شیر و سفیده تخم مرغ (اگر استفاده می کنید) را به پوره انبه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط بستنی را در ظرف دربسته بریزید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
بستنی را هر ۳۰ دقیقه یکبار هم بزنید.
بستنی انبه را قبل از سرو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
طعم های مختلف بستنی انبه
می توانید با اضافه کردن ادویه هایی مانند دارچین، زنجبیل یا هل، به بستنی انبه طعم بدهید.
می توانید از میوه های دیگر مانند توت فرنگی، موز یا آناناس به همراه انبه استفاده کنید.
می توانید از شکلات، آجیل یا تکه های میوه برای تاپینگ بستنی انبه استفاده کنید.
فواید سلامتی بستنی انبه
بستنی انبه منبع خوبی از ویتامین A، C و E است.
انبه همچنین حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است.
بستنی انبه می تواند به هضم غذا کمک کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
موارد منع مصرف بستنی انبه
اگر به انبه یا هر یک از مواد تشکیل دهنده بستنی انبه آلرژی دارید، از خوردن آن خودداری کنید.
افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف بستنی انبه احتیاط کنند، زیرا حاوی شکر است.