;
راز خوشمزگی بستنی انبه و فوت و فن بستنی انبه خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد اسفناج و نکات پخت سالاد اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد اسفناج و نکات پخت سالاد اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد اسفناج راز خوشمزگی سالاد اسفناج و نکات پخت سالاد اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد اسفناج یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین …

راز خوشمزگی بستنی موزی و نکات تهیه بستنی موزی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بستنی موزی و نکات تهیه بستنی موزی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بستنی موزی راز خوشمزگی بستنی موزی و نکات تهیه بستنی موزی خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بستنی موزی خانگی یک گزینه …

راز خوشمزگی باقالی پلو با گردن و فوت و فن باقالی پلو با گردن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقالی پلو با گردن و فوت و فن باقالی پلو با گردن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقالی پلو با گردن راز خوشمزگی باقالی پلو با گردن و فوت و فن باقالی پلو با گردن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …

راز خوشمزگی بستنی انبه

 طرز تهیه بستنی انبه بدون خامه طرز تهیه بستنی انبه با ثعلب طرز تهیه بستنی انبه و موز بستنی انبه با شیر بستنی انبه میهن بستنی انبه شرکتی طرز تهیه آب انبه بستنی بستنی انبه یخی

راز خوشمزگی بستنی انبه و فوت و فن بستنی انبه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

بستنی انبه یک دسر خنک و خوشمزه است که از پوره انبه، شکر، خامه یا شیر و گاهی اوقات تخم مرغ تهیه می‌شود. این بستنی طعم و عطر قوی انبه را دارد و بافتی نرم و کرمی دارد.

بستنی انبه را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در روش ساده، انبه را با شکر و آبلیمو مخلوط کرده و میکس می کنند تا پوره شود. سپس پوره انبه را با خامه یا شیر و گاهی اوقات تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و در فریزر قرار می دهند تا سفت شود.

برای تهیه بستنی انبه می توانید از انبه تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از انبه تازه استفاده می کنید، باید آن را پوست کنده و هسته گرفته و سپس به قطعات کوچک خرد کنید.

بستنی انبه را می توانید به تنهایی یا با تاپینگ های مختلف مانند تکه های میوه، آجیل، سس شکلات یا خامه سرو کنید.

راز خوشمزگی بستنی انبه

از انبه های رسیده و معطر استفاده کنید.

پوره انبه را تا حد ممکن صاف کنید تا بستنی شما یکدست شود.

مخلوط بستنی را قبل از قرار دادن در فریزر به طور کامل خنک کنید.

بستنی را هر ۳۰ دقیقه یکبار هم بزنید تا از تشکیل کریستال های یخ جلوگیری کنید.

بستنی انبه را قبل از سرو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.

مواد لازم برای تهیه بستنی انبه

۲ عدد انبه رسیده

۱/۲ پیمانه شکر

۱/۴ پیمانه آبلیمو

۱ پیمانه خامه یا شیر

۲ عدد سفیده تخم مرغ (اختیاری)

طرز تهیه بستنی انبه

انبه ها را پوست کنده، هسته گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید.

انبه، شکر و آبلیمو را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که پوره صاف شود مخلوط کنید.

خامه یا شیر و سفیده تخم مرغ (اگر استفاده می کنید) را به پوره انبه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

مخلوط بستنی را در ظرف دربسته بریزید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

بستنی را هر ۳۰ دقیقه یکبار هم بزنید.

بستنی انبه را قبل از سرو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

طعم های مختلف بستنی انبه

می توانید با اضافه کردن ادویه هایی مانند دارچین، زنجبیل یا هل، به بستنی انبه طعم بدهید.

می توانید از میوه های دیگر مانند توت فرنگی، موز یا آناناس به همراه انبه استفاده کنید.

می توانید از شکلات، آجیل یا تکه های میوه برای تاپینگ بستنی انبه استفاده کنید.

فواید سلامتی بستنی انبه

بستنی انبه منبع خوبی از ویتامین A، C و E است.

انبه همچنین حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است.

بستنی انبه می تواند به هضم غذا کمک کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

موارد منع مصرف بستنی انبه

اگر به انبه یا هر یک از مواد تشکیل دهنده بستنی انبه آلرژی دارید، از خوردن آن خودداری کنید.

افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف بستنی انبه احتیاط کنند، زیرا حاوی شکر است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.