;
راز خوشمزگی پیتزا برگر و فوت و فن پیتزا برگر خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار

راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار

راز خوشمزگی حلیم بادمجان راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی و …

راز خوشمزگی حلوا رولی و نکات پخت حلوا رولی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا رولی و نکات پخت حلوا رولی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا رولی راز خوشمزگی حلوا رولی و نکات پخت حلوا رولی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوا یک خوراکی شیرین و سنتی ایرانی …

راز خوشمزگی جوجه چینی و نکات پخت جوجه چینی حرفه ای

راز خوشمزگی جوجه چینی و نکات پخت جوجه چینی حرفه ای

راز خوشمزگی جوجه چینی راز خوشمزگی جوجه چینی و نکات پخت جوجه چینی حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه چینی یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ …

راز خوشمزگی پیتزا برگر

طرز تهیه پیتزا برگر پیتزا با همبرگر پیتزا همبرگر پیتزا برگر مشهد پیتزا برگر تهران طرز تهیه پیتزا خانواده مخصوص طرز تهیه پیتزا ۴ نفره طرز تهیه پیتزا بندری

راز خوشمزگی پیتزا برگر و فوت و فن پیتزا برگر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

پیتزا برگر ترکیبی خوشمزه از دو غذای محبوب جهان، پیتزا و همبرگر است. در واقع، این غذا یک ساندویچ همبرگر است که به جای نان، از دو لایه خمیر پیتزا تهیه می‌شود.

لایه‌های پیتزا برگر را می‌توان به روش‌های مختلفی پر کرد، اما به‌طور کلی شامل مواد زیر می‌شود:

خمیر پیتزا: می‌توانید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید یا آن را در خانه تهیه کنید.

سس گوجه: سس گوجه پایه پیتزا برگر را تشکیل می‌دهد و طعم لذیذی به آن می‌دهد.

پنیر: پنیر موزارلا رایج‌ترین نوع پنیر برای پیتزا برگر است، اما می‌توانید از انواع دیگر پنیر مانند پنیر چدار یا پنیر پروولونه نیز استفاده کنید.

گوشت چرخ‌کرده: گوشت چرخ‌کرده را به صورت همبرگر پخته و روی سس گوجه قرار می‌دهید.

سبزیجات: می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، پیاز، قارچ و زیتون در پیتزا برگر استفاده کنید.

مواد دلخواه: علاوه بر مواد ذکر شده، می‌توانید از مواد دیگری مانند کالباس، سوسیس، فلفل تند و آووکادو نیز در پیتزا برگر استفاده کنید.

پس از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا قرار دادید، آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر پیتزا طلایی قهوه‌ای شود، بپزید.

پیتزا برگر را می‌توانید به تنهایی یا با مخلفات دلخواه مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده، سالاد و سس میل کنید.

راز خوشمزگی پیتزا برگر

از خمیر پیتزای باکیفیت استفاده کنید.

سس گوجه را به طور یکنواخت روی خمیر پیتزا پخش کنید.

پنیر را به مقدار زیاد روی پیتزا بریزید.

گوشت چرخ‌کرده را به خوبی بپزید تا از سفت شدن آن جلوگیری کنید.

از سبزیجات تازه و باکیفیت استفاده کنید.

پیتزا برگر را بلافاصله پس از پخت سرو کنید.

مواد اولیه برای تهیه پیتزا برگر

خمیر پیتزا آماده: به مقدار لازم

پنیر موزارلا: ۲۲۰ گرم

گوجه‌فرنگی کبابی و له شده: ۱ فنجان

گوشت چرخ‌کرده: ۴۵۰ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا برگر

فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

گوشت چرخ‌کرده را با نمک و فلفل مزه دار کنید و به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل گلوله درآورده و کنار بگذارید.

خمیر پیتزا را به ۶ دایره با قطر ۱۰ سانتی‌متر تقسیم کنید.

در یک کاسه، گوجه‌فرنگی کبابی و له شده را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

روی هر دایره خمیر، مقداری از سس گوجه‌فرنگی بریزید و سپس پنیر موزارلا را روی آن پخش کنید.

گلوله‌های گوشت را به اندازه دایره‌های خمیر پهن کنید و در روغن سرخ کنید.

برگرهای سرخ شده را روی پیتزاها قرار دهید و دوباره مقداری پنیر موزارلا روی آنها بریزید.

پیتزاها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا نان پیتزا طلایی و پنیر ذوب شود.

پیتزا برگرها را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن، سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.