راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری و فوت و فن جوجه کباب تندوری خوشمزه و خانگی
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال
مدل مانتو جلو باز مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری
راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری و فوت و فن جوجه کباب تندوری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
جوجه کباب تندوری، که به آن مرغ تندوری یا مرغ هندی هم میگویند، یک غذای محبوب با اصالت هندی است که در آن مرغ را با ماست، ادویههای مختلف و زعفران مزه دار میکنند و سپس میپزند یا کباب میکنند. طعم این غذا تند و تیز است و رنگی نارنجی متمایز دارد که از ادویه تندوری میآید.
جوجه کباب تندوری را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد، اما مواد اصلی آن معمولاً به شرح زیر است:
مواد اولیه برای تهیه جوجه کباب تندوری
مرغ: ران یا سینه مرغ بدون پوست و استخوان بهترین گزینه برای این غذا هستند.
ماست: ماست یونانی یا ماست چکیده برای مرینیت مرغ مناسب است.
ادویه تندوری: این ادویه مخلوطی از ادویههای هندی مانند پودر چیلی، زیره، گشنیز، زنجبیل، سیر و فلفل قرمز است.
زعفران: زعفران اختیاری است، اما عطر و طعم فوقالعادهای به مرغ میدهد.
سایر مواد: میتوان از مواد دیگری مانند روغن زیتون، آبلیمو، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، پیاز رنده شده و گشنیز تازه برای مرینیت مرغ استفاده کرد.
طرز تهیه جوجه کباب تندوری
مرغ را مرینیت کنید: مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با ماست، ادویه تندوری، زعفران و سایر مواد دلخواه خود مخلوط کنید. مرغ را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه یا یک شب در یخچال مرینیت کنید.
مرغ را بپزید: مرغ را میتوان به روشهای مختلفی پخت، مانند:
کباب کردن: مرغ را روی سیخ کباب کنید یا در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد کباب کنید تا پخته و طلایی شود.
پختن: مرغ را در یک قابلمه با مقداری آب یا آب مرغ بپزید تا پخته شود.
سرخ کردن: مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته و طلایی شود.
سرو کنید: جوجه کباب تندوری را با برنج، نان، سالاد و ترشی سرو کنید.
جوجه کباب تندوری یک غذای خوشمزه و پر ادویه است که میتواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود. این غذا برای مهمانیها یا دورهمیها نیز عالی است.
راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری
اگر به ادویه تند علاقه ندارید، میتوانید مقدار ادویه تندوری را در مرینیت کم کنید.
برای طعم قویتر، میتوانید مرغ را قبل از مرینیت ۲۴ ساعت در یخچال با ماست و آبلیمو بخوابانید.
اگر از فر استفاده میکنید، میتوانید یک سینی پر از آب در کف فر قرار دهید تا مرغ رطوبتی خود را حفظ کند.
جوجه کباب تندوری را میتوان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد.