راز خوشمزگی سس بشامل و فوت و فن مربای خیار خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش یارما و فوت و فن آش یارما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش یارما و فوت و فن آش یارما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش یارما راز خوشمزگی آش یارما و فوت و فن آش یارما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش یارما، یکی از …

راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش لپه، این غذای …

راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پتله راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش پتله، یکی از …

راز خوشمزگی سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل با روغن مایع طرز تهیه سس بشامل برای لازانیا کاربرد سس بشامل در پیتزا طرز تهیه سس بشامل برای 4 نفر طرز تهیه سس بشامل برای یک بسته لازانیا طرز تهیه سس بشامل با آرد برنج انواع غذا با سس بشامل طرز تهیه سس بشامل بدون خامه

راز خوشمزگی سس بشامل و فوت و فن مربای خیار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سس بشامل، با ریشه‌های فرانسوی خود، به عنوان یکی از پرطرفدارترین سس‌های خانگی برای طعم‌دار کردن غذاهایی نظیر لازانیا و استیک شناخته می‌شود. تهیه این سس می‌تواند از روش‌های گوناگونی پیروی کند. در حالی که عده‌ای از خامه و شیر برای آماده‌سازی آن بهره می‌برند، دیگران ممکن است ترجیح دهند سس بشامل را تنها با استفاده از آب تهیه نمایند.

آماده‌سازی سس بشامل نیازمند دقت به جزئیات و رعایت نکات تخصصی است؛ بدون توجه به این اصول، ممکن است نتیجه به اندازه مطلوب خوشمزه نگردد. در این مقاله، روش‌های تهیه حرفه‌ای سس بشامل به سبک فرانسوی و همچنین نکات کلیدی در این زمینه توضیح داده شده است.

عموماً، ساخت سس بشامل شامل به کارگیری آرد، کره، خامه، و چاشنی‌های متفاوت است. برخی افراد سس را بدون خامه تهیه می‌کنند، در حالی که برخی دیگر نه از شیر و نه از خامه در تهیه‌ی سس استفاده نمی‌کنند. افزودن شیر، بخصوص شیر پرچرب، می‌تواند طعم غنی و دلپذیری به سس بخشد و با اضافه کردن خامه، چربی و طعم خامه‌ای به سس افزوده می‌شود.

برای افزایش طعم سس بشامل می‌توان از چاشنی‌های مورد نظر خود استفاده کرد، اما نمک، فلفل سیاه، و آویشن از جمله متداول‌ترین ادویه‌ها برای این منظور هستند.

مواد اولیه برای تهیه سس بشامل

کره ۵۰ گرم

آرد ۲ قاشق غذاخوری

ادویه‌های دلخواه به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه سس بشامل

در ابتدای ساخت سس بشامل، لازم است آرد را سه بار از الک عبور دهید و سپس آن را برای چند دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کنید تا عطر خامی آن از بین برود. سپس، کره را در یک تابه جداگانه ذوب کنید و پس از ذوب شدن کره، آرد الک شده را افزوده و با استفاده از یک قاشق چوبی، مخلوط را به خوبی هم بزنید.

آرد و کره را با همزن به مدت چند دقیقه سرخ کنید، دائماً هم زده و سپس شیر را به آرامی به ترکیب اضافه کنید، همچنان هم بزنید تا سس یکدست شود.

به این مخلوط، ادویه‌های مورد نظرتان را اضافه کرده و پس از رسیدن به غلظت دلخواه، حرارت را خاموش کنید. اگر تمایل به تهیه سس با خامه دارید، بهتر است نصف فنجان شیر و نصف فنجان خامه را استفاده نمایید.

آرد را سه بار الک کرده تا سسی بدون گلوله و با بافت یکنواخت به دست آورید. یکی از نکته‌های مهم برای ایجاد طعم بهتر سس، سرخ کردن آرد قبل از شروع به ساخت سس است، که بوی خامی آرد را از بین می‌برد و به سس طعم بهتری می‌دهد.

حتماً از شیر سرد استفاده کنید زیرا اضافه کردن شیر گرم به آرد باعث می‌شود آرد گلوله‌گلوله شود و بافت سس ناخوشایندی پیدا کند.

اضافه کردن ادویه‌ها در هنگام پختن سس امکان‌پذیر است. غلظت ایده‌آل سس بشامل باید مشابه ماست غلیظ باشد.

سس بشامل را باید فوراً پس از آماده شدن استفاده کنید. اگر سس اضافی داشتید، آن را در یک ظرف بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید. توجه داشته باشید که نگهداری در یخچال باعث سفت شدن سس می‌شود و ممکن است بر کیفیت آن تأثیر بگذارد.

سس بشامل که با شیر تهیه می‌شود، عمر کوتاهی دارد و باید ظرف چند روز مصرف شود. همچنین، مراقب باشید که سس را خارج از یخچال نگهداری نکنید زیرا ممکن است فاسد شود.

چاشنی‌ها را در مرحله پایانی به سس اضافه کنید. برای افزایش طعم سس بشامل، می‌توانید از نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و جوز هندی استفاده کنید.

اضافه کردن پنیر به سس بشامل، غلظت و طعم بهتری به سس می‌دهد. در صورت تمایل به تهیه سس بشامل بدون شیر، آب را جایگزین شیر کنید.

برای ساخت سس بشامل، آرد گندم یا آرد سفید مناسب است. هنگام ترکیب شیر یا آب با آرد، باید به طور مداوم مواد را هم بزنید تا سسی یکدست حاصل شود، شیر یا آب را به تدریج اضافه کرده و از همزن دستی برای هم زدن استفاده کنید.

برای گیاهخواران، جایگزین کردن شیر با انواع شیر گیاهی در تهیه سس بشامل امکان‌پذیر است. اگر خامه را ترجیح نمی‌دهید، فقط از ترکیب آرد، شیر، کره و ادویه‌ها استفاده کنید و خامه را حذف نمایید.

برای بهترین نتیجه، مقدار برابر آرد و کره را به کار ببرید تا سسی لذیذ به دست آید. اضافه کردن جعفری خرد شده به سس، طعم و ظاهر آن را بهبود می‌بخشد.

راز خوشمزگی سس بشامل

هنگام آماده‌سازی سس بشامل برای لازانیا، بهره‌گیری از ادویه‌های ایتالیایی می‌تواند طعم دلپذیری به سس ببخشد.

یکی از اصول کلیدی در ساخت سس بشامل آن است که حرارت را کاهش دهید و به طور پیوسته مواد را هم بزنید تا از تشکیل گلوله‌ها جلوگیری شود. اگر با وجود این اقدامات، سس دچار گلوله شدن شد، می‌توانید آن را داخل مخلوط‌کن ریخته، به خوبی میکس کنید و سپس برای رسیدن به غلظت مناسب، دوباره آن را روی حرارت برگردانید.

در برخی دستورالعمل‌ها برای ساخت سس بشامل، به جای استفاده از شیر و خامه، ماست غلیظ پیشنهاد می‌شود. این نسخه از سس را با تفت دادن کره و آرد و سپس اضافه کردن تدریجی دو پیمانه ماست به مخلوط آرد و کره تهیه کرده و به خوبی هم بزنید. پس از آن، ادویه‌ها را به سس اضافه کنید.

چنانچه کره در دسترس نیست، برای تهیه سس بشامل خودمانی، می‌توانید از مقداری روغن به عنوان جایگزین استفاده نمایید.

برای افرادی که تمایل به انعطاف‌پذیری در ترکیبات دارند، استفاده از آرد ذرت به جای آرد گندم گزینه‌ای است. آرد ذرت می‌تواند احتمال تشکیل گلوله‌ها در سس را کاهش دهد، اگرچه ممکن است به غلظت مورد انتظار نرسید. برای دستیابی به نتیجه‌ی بهتر، استفاده از ترکیب نصف لیوان آرد ذرت و نصف لیوان آرد گندم پیشنهاد می‌شود.

سس بشامل یک انتخاب عالی برای غنی‌سازی طعم لازانیا، پاستا، ماکارونی، استیک، و انواع گراتن است.

زمانی که قصد دارید سس بشامل با خامه تهیه کنید، بهتر است از خامه صبحانه بهره ببرید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.