;
راز خوشمزگی جوجه ترش و فوت و فن جوجه ترش خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مربای شقاقل و نکات پخت مربای شقاقل خانگی

راز خوشمزگی مربای شقاقل و نکات پخت مربای شقاقل خانگی

راز خوشمزگی مربای شقاقل راز خوشمزگی مربای شقاقل و نکات پخت مربای شقاقل خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شقاقل یکی از انواع مرباهای محلی و لذیذ …

راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت گلاب راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شربت گلاب یک نوشیدنی خنک …

راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم

راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم

راز خوشمزگی ماهیچه راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در …

راز خوشمزگی جوجه ترش

 طرز تهیه جوجه ترش تابه ای جوجه ترش گیلانی طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده سبزی مخصوص جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش رستورانی طرز تهیه جوجه ترش گیلانی طرز تهیه جوجه ترش خاور خانم عکس جوجه ترش

راز خوشمزگی جوجه ترش و فوت و فن جوجه ترش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

غذاهای کبابی به خاطر طعم دلپذیر و سهولت در تهیه، همواره جزو پرطرفدارترین انتخاب‌های غذایی به شمار می‌آیند. انواع کباب و پیتزا، دو گروه اصلی غذایی محبوب در بین ایرانیان هستند. جوجه‌کباب، با تنوع در طعم و مواد اولیه و چاشنی‌های به کار رفته، در شیوه‌های مختلف پخت و سرو می‌شود و هر نوع آن طعم و ظاهر متفاوتی دارد.

جوجه ترش، نوعی جوجه‌کباب پرطرفدار با ریشه در فرهنگ غذایی شمال ایران، به ویژه در گیلان و مازندران است. این غذای خوشمزه با طعمی ترش و بافتی خاص، محبوبیت گسترده‌ای در سرتاسر کشور کسب کرده است.

مواد اولیه برای تهیه جوجه ترش

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

پیاز کوچک ۲ عدد

رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوری

گردو آسیاب شده ۱۵۰ گرم

روغن‌مایع ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

علاوه بر این‌ها می‌توانید در صورت تمایل از ۲ قاشق غذاخوری ماست پرچرب و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده هم استفاده کنید.

طرز تهیه جوجه ترش

ابتدا، سینه مرغ را به قطعات مربعی تقسیم کنید.

پیاز را به صورت نوارهای نازک برش داده و آن‌ها را در کنار رب انار، گردوی خرد شده، زعفران دم‌کرده و ماست غلیظ درون یک ظرف بزرگ قرار دهید.

تمام این مواد را با هم مخلوط کرده و به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید تا طعم‌دار شوند.

قطعات مرغ را در مخلوط آماده شده فرو ببرید و در نهایت، مقداری روغن گیاهی روی آن‌ها بریزید.

مواد را به مدت چند دقیقه هم بزنید تا مطمئن شوید که مرغ به خوبی با مخلوط سس آغشته شده است.

ظرف را بپوشانید و آن را برای حداقل ۱۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ به خوبی مزه‌دار شود.

پس از پایان این مدت، مرغ‌ها را بر اساس ترجیح خود روی زغال داغ یا درون فر کباب کنید تا آماده سرو شوند.

مواد اولیه برای تهیه جوجه ترش مجلسی

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط ۲ عدد

گردو آسیاب شده ۱۵۰ گرم

رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۲ حبه

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

ماست پر چرب ۲ قاشق غذاخوری

آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه متوسط ۱ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

سبزی معطر (جعفری و نعنا) ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه ترش مجلسی

برای تهیه یک جوجه ترش مجلسی و خوشمزه، اولین قدم آماده‌سازی مواد است.

قطعات سینه مرغ را به شکل مناسب برای کباب بریده و درون یک ظرف بزرگ قرار دهید.

برای تهیه مخلوط کباب، پیازها را به صورت نوارهای بزرگ خرد کنید و در کاسه‌ای جداگانه بیندازید.

سپس، سیر و فلفل دلمه‌ای را به صورت خرد شده به پیازها اضافه کنید.

در یک ظرف کوچک‌تر، گردوی آسیاب‌شده، رب انار، ماست غلیظ و روغن زیتون را مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.

آب نارنج، سبزیجات خوش‌عطر و نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کرده تا مایه کباب غنی‌تر شود.

حالا زمان آن است که تکه‌های مرغ را به خوبی درون مایه فرو برده و مزه‌دار کنید.

ظرف را با درپوش بپوشانید یا با سلفون بپوشانید و آن را برای مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خوبی جذب گوشت شود.

پس از گذشت این مدت، قطعات مرغ را به سیخ بکشید و بر روی منقل یا در اجاق گاز به آرامی بپزید تا آماده سرو شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.