;
راز خوشمزگی مربای بادمجان و فوت و فن مربای بادمجان خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی فالوده شیرازی و نکات تهیه فالوده شیرازی خوشمزه به سبک بازار

راز خوشمزگی فالوده شیرازی و نکات تهیه فالوده شیرازی خوشمزه به سبک بازار

راز خوشمزگی فالوده شیرازی راز خوشمزگی فالوده شیرازی و نکات تهیه فالوده شیرازی خوشمزه به سبک بازار در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیس‌کریم فالوده یا همان پالوده یکی …

راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان و فوت و فن خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان و فوت و فن خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان و فوت و فن خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از …

راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس

راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس

راز خوشمزگی خورش کرفس راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه خورشت کرفس، بهتر است در …

راز خوشمزگی مربای بادمجان

فیلم طرز تهیه مربای بادمجان مربای بادمجان با آهک مربای بادمجان رزا منتظمی مربای بادمجان خرد شده علت سیاه شدن مربای بادمجان مربای بادمجان نی نی سایت طرز تهیه مربای بادمجان به شکل گل طرز تهیه مربای بادمجان با پوست

راز خوشمزگی مربای بادمجان و فوت و فن مربای بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

در طول ماه‌های گرم سال، زمانی که انواع صیفی‌جات به وفور یافت می‌شوند، استفاده از بادمجان‌های کوچک و شیرین برای ساخت مربای بادمجان پیشنهاد می‌شود. انتخاب بادمجان‌هایی که دانه کمتری دارند، به زیبایی بیشتر مربا کمک می‌کند. بادمجان‌ها می‌توانند به صورت کامل یا برش خورده و حلقه‌ای مربا شوند. در ادامه این مقاله، شما با تمام مراحل ساخت مربای بادمجان به همراه تصاویر آشنا خواهید شد تا بتوانید در منزل مربایی با کیفیت بالا تهیه نمایید.

مواد اولیه برای تهیه مربای بادمجان

بادمجان ۱ کیلوگرم

شکر ۱ کیلوگرم

دونه هل ۱/۲ ق مربا خوری

جوهر لیمو ۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه مربای بادمجان

ابتدا، بادمجان‌ها را پوست گرفته، مراقب باشید تا قسمت سر بادمجان که کلاهک نام دارد، کاملا حفظ شود. این امر باعث می‌شود که در طول پخت بادمجان‌ها شکل خود را حفظ کرده و در نهایت برای زینت‌بخشی به مربا استفاده شوند. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، چند شکاف ریز روی بادمجان‌ها ایجاد کنید تا هنگام پخت، شیرینی به خوبی نفوذ پیدا کند و تلخی بادمجان به طور کامل خارج شود.

پس از آن، آب را در قابلمه‌ای به جوش آورید و بادمجان‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آن قرار دهید تا پخته شوند. مراقب باشید بادمجان‌ها بیش از حد نرم نشده و شکل اصلی خود را از دست ندهند. بعد از آبکش کردن، بادمجان‌ها را در کاسه‌ای قرار داده و روی آن‌ها آب سرد بریزید و برای ۵ تا ۶ ساعت در آب سرد نگه دارید، طی این زمان چندین بار آب را عوض کرده و یک وزنه سنگین را روی آن‌ها قرار دهید تا تلخی بادمجان به طور کامل خارج شود.

سپس، شکر و آب را در قابلمه‌ای ریخته و اجازه دهید تا مخلوط به جوش آید و قوام بگیرد، سپس بادمجان‌ها و هل را اضافه کنید و اجازه دهید مربا روی حرارت ملایم بجوشد. پس از قوام گرفتن مربا، جوهر لیمو را اضافه کنید و پس از یک جوش دیگر، شعله را خاموش کنید. مهم است که درب ظرف مربا را در حالی که هنوز داغ است ببندید و برای ۲۴ ساعت آن را باز نکنید تا شیره به خوبی جذب شده و بادمجان‌ها شفاف شوند.

راز خوشمزگی مربای بادمجان

توجه داشته باشید که طی فرآیند پخت، بادمجان‌ها نباید به حدی نرم شوند که از شکل بیفتند.

در صورت تمایل، به جای استفاده از جوهر لیمو، می‌توانید از آب لیموی تازه بهره ببرید.

این مربا باید برای نگهداری طولانی‌مدت در داخل یخچال قرار گیرد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.