راز خوشمزگی مربای بادمجان و فوت و فن مربای بادمجان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان و نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان
راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان و نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت کشک بادمجان، یکی …
راز خوشمزگی سنگ سیر و فوت و فن سنگ سیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سنگ سیر راز خوشمزگی سنگ سیر و فوت و فن سنگ سیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سنگ سیر یک آش یا …
راز خوشمزگی کیک رولت سوئیسی و فوت و فن کیک رولت سوئیسی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک رولت سوئیسی راز خوشمزگی کیک رولت سوئیسی و فوت و فن کیک رولت سوئیسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک …
راز خوشمزگی مربای بادمجان
راز خوشمزگی مربای بادمجان و فوت و فن مربای بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
در طول ماههای گرم سال، زمانی که انواع صیفیجات به وفور یافت میشوند، استفاده از بادمجانهای کوچک و شیرین برای ساخت مربای بادمجان پیشنهاد میشود. انتخاب بادمجانهایی که دانه کمتری دارند، به زیبایی بیشتر مربا کمک میکند. بادمجانها میتوانند به صورت کامل یا برش خورده و حلقهای مربا شوند. در ادامه این مقاله، شما با تمام مراحل ساخت مربای بادمجان به همراه تصاویر آشنا خواهید شد تا بتوانید در منزل مربایی با کیفیت بالا تهیه نمایید.
مواد اولیه برای تهیه مربای بادمجان
بادمجان ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
دونه هل ۱/۲ ق مربا خوری
جوهر لیمو ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه مربای بادمجان
ابتدا، بادمجانها را پوست گرفته، مراقب باشید تا قسمت سر بادمجان که کلاهک نام دارد، کاملا حفظ شود. این امر باعث میشود که در طول پخت بادمجانها شکل خود را حفظ کرده و در نهایت برای زینتبخشی به مربا استفاده شوند. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، چند شکاف ریز روی بادمجانها ایجاد کنید تا هنگام پخت، شیرینی به خوبی نفوذ پیدا کند و تلخی بادمجان به طور کامل خارج شود.
پس از آن، آب را در قابلمهای به جوش آورید و بادمجانها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آن قرار دهید تا پخته شوند. مراقب باشید بادمجانها بیش از حد نرم نشده و شکل اصلی خود را از دست ندهند. بعد از آبکش کردن، بادمجانها را در کاسهای قرار داده و روی آنها آب سرد بریزید و برای ۵ تا ۶ ساعت در آب سرد نگه دارید، طی این زمان چندین بار آب را عوض کرده و یک وزنه سنگین را روی آنها قرار دهید تا تلخی بادمجان به طور کامل خارج شود.
سپس، شکر و آب را در قابلمهای ریخته و اجازه دهید تا مخلوط به جوش آید و قوام بگیرد، سپس بادمجانها و هل را اضافه کنید و اجازه دهید مربا روی حرارت ملایم بجوشد. پس از قوام گرفتن مربا، جوهر لیمو را اضافه کنید و پس از یک جوش دیگر، شعله را خاموش کنید. مهم است که درب ظرف مربا را در حالی که هنوز داغ است ببندید و برای ۲۴ ساعت آن را باز نکنید تا شیره به خوبی جذب شده و بادمجانها شفاف شوند.
راز خوشمزگی مربای بادمجان
توجه داشته باشید که طی فرآیند پخت، بادمجانها نباید به حدی نرم شوند که از شکل بیفتند.
در صورت تمایل، به جای استفاده از جوهر لیمو، میتوانید از آب لیموی تازه بهره ببرید.
این مربا باید برای نگهداری طولانیمدت در داخل یخچال قرار گیرد.